• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Uzatmada Son Nokta Test Edildi Onaylandı!

canım hergun uygulayacagız ben daha yeni fransız manikürü yaptırdim ve tırnaklarımda oje var ojenin üzerıne sürsem etkisini gosterırmi cevap yaz lütfen

sen limona sürebilirsin ellerini parlatıcıylada yapabilirsin keyfiln bilir canım sorun olmaz sanırımyerimseniben

selinn çok teşşkür edrim bi haftadır senin formülü uyguluyorm gerçekten süper işe yaradı valla ben bile inanamıyorm tırnaklarıma; güçlendi sertleşti kırılmıyooooo :teytey::dance:a.s.

kızlar ben de denedim parlatıcıya biraz limon damlattım ama mavfetti cilayı kullanamadım neden öyle oldu dersinizCADIARZUfisfisfis

flormar'ın plus vitaminli tırnak yağı var o da tırnakları besliyor pürüzsüzleştirip güçlendiriyor tavsiye ederim.

ben sertleştiriciye damlattım 3 gundur kullanıorum ama gelişme yok sanki hızlı bi uzama yok :( yoksa benmi cok aceleciyim :)

bende denedim ama olmadı ya demekki problem bende birde arkadaşlar aseton kullanmamak gerekiyormuş czanelerde asetonsuz oje temizleyicileri varmış onu kullanmalıymışız

Arkadaşlar merhaba. Ben aranıza yeni katıldım. Okuduğum ilk gün bu formülü uyguladım fakat tırnaklarım kat kat oldu :( ama devam ettim. ben faydasını gördüm şu an kat kat olmuyorlar ve güzelce uzuyorlar sanırım ilk zamanlara özgü bir şeydi o, ben de anlamadım. Bunun yanında limon ile tırnaklarımı ovuyorum arada resmen bembeyaz yapıyor tırnakları. Teşekkürler paylaştığınız için.

arkadaşlar benimde tırnaklarım çabuk kuruyo ve uzamıodu::: golden rose'un A,C ve E vitamin katkılı kolay kırılan ve yumuşak tırnaklar için olan bakım ürününü aldım o kadar memnunumki şiddetle tavsiye ederim tırnaklar kırılmadan uzuyor.fiyatı 2,50ytl hem herkese uygun nitelikte tırnak bakım ürünü var.

selamlar ben protez tırnak kullanıyorum ve yapıyorum çokta memnunum tırnak yiyenlerde uzatamayanlarda çokda başarılı tavsiye ederim

limon sıktıktan sonra kabuğu ile ellerinizi ve tırnaklarınızı ovarsanız, hem tırnaklarınız güçlenir, hem elleriniz yumuşar ve beyazlar hanımlar, aklınızda bulunsun

Back