Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tırnak Uzatmada Son Nokta Test Edildi Onaylandı!
- Konu Sahibi s*e*l*i*n
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?limonun tırnaklara iyi geldiğini duyup sıktıgım limonun kalan kabuk içine(umarım anlatabildim:) tırnaklarımı oje surer gibi surmüştüm. gercekten hemen bi sertleşme oluor tek sıkıntı elleriniz yapış yapış oluor.yıkayıncada tırnaktaki limonda cıkıor tabı.ama parlatıcı fikri guzel akşam hemen yapmam lazım.uzama ve kırılma sorunların war.limon vitamin oldugu için besliyor gayet mantıklı..tesekkurlerr selinnnn
- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
P
punker
Ziyaretçi
eminmisiniiizzz ters bi tepki wermesin sakın bide limon tırnaklara kırılmaamaaması için sürülüüo çnkü sertleştirioo son olarak ojenin içinde kimyaasal maddeler olduğu için limon ojeyi bozabilir bence ama denemekte yarar war selin hariç deneyenler oldu mu olduysa nasıl uzadı mı tırnaklarınız
kzılar bişi söyleyeceğim bence ojenin içine sürmek yerine tırnaklarınızı direk limonla ovun daha iyi geliyo ben öyle yapıyorum tırnaklarım hem çabuk uzadı hem beyazladı hermde daha sağlamlaştı çok güzel ya süper bişi deneyin bence hem o oje karışımınıda denedim ben ama direk limon daha yaralı diye düşünüyorum
B
Barbie
Ziyaretçi
kızlar ben bu başlığı ilk gördüğüm anda denemeye başladım ve hala devam ediyorum.gerçi artık pek ihtiyacım kalmadı ama olsun güçlü olsun tırnaklarım.ben uzun tırnak kullanmasını çok severim ve hiç kısa kullanamam.kırılmalar oluyordu eskiden fakat bu karışımı deneyince şimdi hiç kırılmıyor ve hemen uzuyor.şimdide kısaltmaktan canım çıktı:))))çok uzunda olmuyor.herkese tavsiye ederim.kesinlikle işe yarıyor.ayrıca üstüne sürülen ojeyi biraz bozuyor bi kaç gün sonra ama olsun zaten ojenizi değiştiriyorsunuz.herkese sevgiler
kızlar parlatıcı ojenizin içine oje yarılarda olcak(yarısı kulanılmış yane)içineeeee
6 7 damla limon suyu damlatıyoruz we sürüyoruzzzzzzzz
inanamazsınız ne kadar çabuk uzadı tırnaklarım we çook sağlam oldular kolay kolay kırılmaazlar artık 1 haftada YARIM evet doğru duydunuz YARIM cm uzadılar müthiş bişeyyyyyyyyy:dance:
artık tırnak uzatma kırılma gibi bi sorunum yoq bunu yeni bi güzellik uzmanı aile dostumuzdan öğrendm yakında patentini alacaq buna biraz daha bişiler ekleyip piyasaya sürecekmş bana bunu yapsanda yeterli olur dedi we doğruuuuKötü Kazen:dance::sm_cool:inanılmazzz
valla mı çok kolay ayol hemen yapmalıyım ....