• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Uzatmada Son Nokta Test Edildi Onaylandı!

ben de daha önce okumuştum ama yapmamıştım bakalım ben de karıştırdım bugun limon suyunu,inş işe yarar,1 ay sonra nişanlanıcam tırnaklarım çok güzel olsun istiyorum ama ben özen gösterdikçe çatır çatır kırıldılar valla,umarım bununla jet hızıyla uzarlar

6-7 damlaymış yaaaa ben yarım limonu sıktım :) yarısı limon yarısı oje yani çalkaladım sonra...her gün tazelemek gerekir mi?

ya bi de bunu her gün tekrar sürmeden diğerini asetonla silmek mi gerekiyor? yoksa silmeden üstüne sürebilir miyiz

bnce sil öle sür çünkü diger türlü altta önceki varken tırnağı tam beslemez die düşünüorum..direkt olarak sürmen daha etkili olur..

ama o zaman da her gün aseton kullanmak tırnağı daha beter yıpratacak,aseton da tırnağı mahveden unsurlardan biri,bi taraftan yaparken dier taraftan yıkacaz mı

ben hergün çıkartıp sürmüyorum sadece geceleri uçlarına tekrar sürüyorum çünkü uçlarından çıkıyor ama işe yaradı...

efet sezen iiki hatırlattın haklısın..o zaman üzerine sürcez bu arada nişan için hayırlı olsun bnmde yaklıasık 1 ay sonra söz olucak inş:)

efet sezen iiki hatırlattın haklısın..o zaman üzerine sürcez bu arada nişan için hayırlı olsun bnmde yaklıasık 1 ay sonra söz olucak inş:)

saol canım,sana da hayırlı olsun eee nişanda sözde tırnaklar güzel olmalı bence,ben uğraşıcam eğer son anda kırılma flan olursa çok güzel frenchli takma tırnaklar gördüm bi yerde çok doğaldı onlardan alırım artık napcam başka,sen de öle yap,tırnağa göre ayarlandığında manikürle çok güzel duruyo:teytey:

SLm, YAa ben biseyi anlamadim :$ parlaticinin icine mi kendimiz 6,7 damla limon sikiyoruzZ?? uyoksa Hazir mi satiliyolaR

simdiden TEsekurler

Bende 2 gündür deniyodum bugün 3. gün benim sorunum baş parmaklarımda tırnaklarımın çooooook yavaş uzaması ama sanırım işe yarıyo :sm_cool: çünkü artık tırnaklarımın beyazı iyice görünmeye başladı çoooooooook teşekkürler!! a.s.

ya kıslar bn yeniden yapcam da...ojeyi yarıya indiriosun ya tekrar tamamı dolana kadr mı limon sıkıosun yoksa 6-7 damla mı??? cvp atarsınız sevinirim

baska ojenin içine sıksak? bende parlatıcı yok da:) hemen yazarsanız sevirim walla bu gece deniyim??

yaaa bende iş eyaramadı ama tırnaklarım kat kat kırılıyor benim osa kazağıma takılıyor sinirlenip kesmek zorunda kalıyorum her seferin de senağlama

aynen hemen denemeye başlıyorum. cünkü iki tane tırnağım kırıldı çok kısalar,diğerleri çok uzun. o yuzden en kısa zamanda onları uzatmam lazım

walla ben 3 gündne beri yapıyorum sadece limon sürüyorum:) ama cidden işe yaradı 2 haftaya kalmaz tırnaklarımm tamamen uzar. sadece limon daha işe yarıyor :):)

Back