• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Uzatmada Son Nokta Test Edildi Onaylandı!

Dün okuyunca ben de hemen hazırladım karışımı (şansıma da yarım parlatıcım varmış) hemen sürdüm... daha önce flormar no more breaks kullanıyodum kırılmasın diye o da baya bi işe yarıyo ama bu formül tutarsa bi daha para vermem ona :D Seline çok teşekkürler...

Son düzenleme:
ßende denemeye karar verdim ama Her gün yapabilirsiniz demişsin ya her gün üstüne mi sürüoruz yoksa asetonla her gün cıkarıp Tekrar mı sürüoruz xS Her gün aseton daha sakıncalı deil mi ya? Ama yinede teşekkürler işe Yarıoo :)

kızlar ben bu karışımı bugün hazırladım sürdüm..peki bunun üzerine renkli oje sürsem olurmu????
birde bunu bitinceye kadar kullanabilirmiyiz.. yani bozulması gibi bir durum söz konusumu????

Forumun Yeni Üyesiyimde xD ben tırnaklarımı yiyordum arada televizyona dalınca hala yiyorum ama artık acı oje kullanıyorum ve oldukça azaldı xD uzatabiliyorum artık.. peki bu limonu acı ojeye damlatırsak olmazmı ? .. :D

Arkadaşlar ben hergün silmeden sadece uçlarına sürüyorum, çünkü uçları çıkıyor sadece
Ve aynı etkiyi gösteriyor tırnaklarım süpper oldu:)

ben bunu boş oje şisesine koyarak yaptım sadece limonu sıktım,şirkette çekmecemde durur
tırnakarımda oje yok ise ogün sürekli bunu sürerim,ama bir kaç gün kullanmayınca hemen eskiye dönüyor gibi,kırılmalar soyulmalar başlıyor+tırnak etlerininde uzamasını durduyor.sanırım ben öyle gördüm kendimde.

arkadaşlar ben saçıma ve tırnaklarıma yaraması için çinko aldım 3.5 aydır içiyorum inanılmaz yaptı tırnaklarımı haftada bir makas vuruyorum torpuyu geçtim içten beslenmek saç ve tırnak için çok yararlı dıştan bişeyler sürmek yaramaz.

iyide bu hiç düzgün durmuyo ki sürünce.bide pek kurumadı sanki?nolmal mi sizce?yoksa ben yanlış mı yaptım.yarım parlatıcı cilanın üzerini limon suyu ile tamamladım krem rengi oldu karıştırınca...doğru mu yapmışım?

ayyyyyy super bısıymısss buu hemen yapıcamm benımkıler uzuyo ama kırılıyo ve kısalıyo soyle guzelce ojemı suremıyorum ayyy sevındım bu yazıya cok saol paylasımın ıcın omur boyu tıurnakların kırılmaz ınsallah:)

bende denedim ama tırnakta çok hoş durmuyo bozuk oje gibi sanki.
bakalım görüntüsü kötü ama etkisi iyi olcakmı???

Back