• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Uzatmada Son Nokta Test Edildi Onaylandı!

ben zaten tırnaklarımı haftada 1 limona batırıp yarım saat bekletiyordum ama çok sıkıcı birşey oluyordu bu daha pratik paylaştığın için tşklr deneyeceğimm

Selin verdiğn bilgi hoş ta niye cilaya koyuyoruz,direkt her gece tırnakları limonla ovmuyoruz?Cilaya koyunca daha mı etkili oluyor?

bana güzellik uzmanı teyzem öle dediği için öyle yaptım bence limon suyunun daha uzun süre tırnakta kalmasını sağlamak için olsa gerek

Eğer bu dediğin olursa yüzyılın buluşu derim işte ben bunasüprizzzzz teşekkürlera.s.
..bende tırnak sorununu sık sık yaşarım, çabuk kırılır geç uzar..umarım işe yarar..:çok üzgünüm:

kullannlar bizimle son durumu paylaşırmı yerimseniben bide canım sımdı bu hane tırnak uzatan işte kırılmasını önleyen ojeler var onuniçine koyup dnesek olur demı yanni iila cila die bi kural varmı CADIARZUCADIARZU

kırılmayı önleyici ojeini yapısını bozabilir nede olsa asit bu şeffaf oje oluşu çok daha ii karışabilmesinden kaynaklanıyor

ojeyi yarıya kadar indirin badem ve limonu eşit miktarda koyun daha ii sonuç veriyo

Ya arkadaşlar yanlış mı yapıyorum, yarım şişe ojeye limon suyu sıktım. Hergün sürüyorum, asetonla çıkarıp tekrar tekrar sürüyorum ama bir gelişme yok:çok üzgünüm:

kafamçokkarıştıama sakın bu kırılmalar için sertleştirici falan oluyor ya onların içine limon suyu koymayı denemeyin çünkü karışmıyor zeytin yağı gibi bi kenarda toplanıyor bilginize kızlar

kafamçokkarıştıama sakın bu kırılmalar için sertleştirici falan oluyor ya onların içine limon suyu koymayı denemeyin çünkü karışmıyor zeytin yağı gibi bi kenarda toplanıyor bilginize kızlar

Kız ben yptım bi sorun çıkmadı :1no2:

Back