• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Uzatmada Son Nokta Test Edildi Onaylandı!

çok teşekkür ederim:teytey::dance:ben tırnaklarımı yiyorum ve berbatlar geçenlerde biraz uzattım sonra yedim bunu yapıcam teşekkürler selinnnn

slm tırnaklarını yiyosan mutlaka bana ulaşmalısın istenbulda yaşıyorsan

hemen deniycem uzama ve kırılma problemi bende de var nasılda kaçırmışım bu güne kadar bu yazıyı....sağol selin teşekkürler

ya bende tırnaklarımı yiyorum çünkü hemen kırılıylar ve bende koparmaya başlıyorum....
bunu deniycem bakalım sonuç nasıl olucak...
Teşekkürler herkese.............

allah allah bende yaptım ama parlatıcım koyulaştı bembeyaz oldu skafamçokkarıştıürülmüyo üstelik limonun bi kısmı karışmadıkafamçokkarıştı

Kızlar tırnaklarınızı uzatamamanızın sebebi kırılmasıysa tırnak sertleştirici cila kullanın gerçektende mütiş sertleştiriyor tırnagı hem sigaradan yada ojeden dolayı olan sararmayıda önlüyor aynı cila şeklinde ojenin altına kullanabiliyorsunuz bölelikle koyu renk ojeler tırnakta kalmıyorda uzman olarak öneriyorum bunu yardımcı olabildiysem ne mutlu bana öpüldünüz...

bende bir tırnak sertleştirici var annemden eczaneden almıştı. minnacık bi şişecik içinde mavi bi su var, oje gibi diil. yalnızca uçlarına sürüosun (ilk başlarda haftada 3-4 kez sonra haftada 1 kez), tırnak onu emio ve hem sertleşiyor, kat akt ayrılmıyor hem de kırılmıyor. üstelik küçücük şişe bana 1-2 yıl gidiyor. ama şimdi bendeki bitmek üzere yeni fiyatını da bilmiyorum bundan yine almadan önce limon olayını bir deneyeceğim:)

selin benim anlamadığım nokta parlatıcının içine limonu koyduktan sonra parlatıcıyı sonrada kullanabiliriz değil mi yani bozulmaz değil mi?

Back