D
DABİS
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DABİS
-
prednol-a sabah kremı
imazol aksam kremı
lamisil hap hergun 1 tane
nibulen tırnak cilasesım bunları kullanıyor canım yaklasık 1 aydır kullanıyor
dr 6 ay falan surer tedavı demıs bıraz ılerı safhalarda cunku
sekercim sureklı kullanııyor canım ıhmal etmemek lazım yanı cılasını falan gun asırı suruyoruz
ayagındakı sureklı soyulma gıttı ama tırnaklar yenı yenı duzelıyor cunku butun tırnaklar gırmıstı bızım dıpten taze tırnak cıkıyor dedıgım gıbı zaman alacak ılacları bıttı sımdı kontrole gıtcez ctesı dr un dedıklerını yazarım canım
O merhemden bende kullandım çok oldu tırnak çıktı yeni tırnağım uzadı ama eskisi gibi oldu yine kalınlaştı sarardı
o merhem tek başına tedavi etmiyo sadece hasta tırnağı yok ediyo tırnak kökündeki mantar için tedavi gerekiyo ben şimdi hapa başladım tırnağım iyileşmeye başladı gibi çünkü uzun zamandır uğraşıyorum denemdiğim kalmadı
yaklaşık 8 aydır eczaneden aldığım solüsyonu kullanıyorum eczane kendi hazırlayıp vermişti mürekkep gibi...altındaki mantarsı yapı gitti tırnak ete bağlı uzuyo bide törpüleyip üstünü kazıyorum düzleşsin diye.şimdi daha iyi inşallah dahada düzelir
Herkese Allahtan şifa diliyorum.
vazgeçmesinler doktorun verdiği ilacı bitene kadar kullansınlar bide dışarıdanda sprey krem solüsyon cila ne gerekiyosa hepsini uygulayabilirler...iyileşmiş gibi görünsede normal tırnak olana kadar tedaviyi bitirmeyin terlik giyip bahçeye çıkamıyodum çok kötü görünüyodu çünkü şimdi çok şükür daha iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?