- 20 Mart 2011
- 13.738
- 32.271
- Konu Sahibi Tikkabilla
Olsun canııım sen şimdi sevdiceğini düşünerek aşkla şevkle bakarsın vitrinlere hayal kura kuraSanki ben de yarın evleniyorum he.. 2 yıl var nerden baksan..
*Konunu gasp ettim bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canııım sen şimdi sevdiceğini düşünerek aşkla şevkle bakarsın vitrinlere hayal kura kuraSanki ben de yarın evleniyorum he.. 2 yıl var nerden baksan..
Ne demek canım yine beklerim konucağızımaOlsun canııım sen şimdi sevdiceğini düşünerek aşkla şevkle bakarsın vitrinlere hayal kura kura
*Konunu gasp ettim bu arada
Canım evet geldi, göründüğü gibiydi aynı. Hepsi standart bedendi, bana tam oldu. 1.63 boy, 50 kiloyum.gule gule kullan hepsi cok guzel
aliexpress ten aldigin urunler eline ulasti mi kalitesi nasil merak ettim birde olcunu nasil ayarladin ki
saol canım ☺Canım evet geldi, göründüğü gibiydi aynı. Hepsi standart bedendi, bana tam oldu. 1.63 boy, 50 kiloyum.
Canım tam 3 ay sonra aldım postaneden ama benim adres eksik yazıldığı için ulaşamamış bana, 2 ayda falan gelecekti normalde..saol canım ☺
Himm ben guvenemedim bi turlu hevesle bakip bakip vazgecip cikiyorumbirde gelmesi ne kadar surdu?cok soru oldu ama☺
canım adapazarındanmısınEki Görüntüle 1225780
Taraklı'dan aldığım masa örtüm.. Kök boyası ile boyanmış, otantik bir örtü
Eki Görüntüle 1225782
Bunu da Göynük'ten aldım, hatıra masa örtüm..
Evet oralıyim.canım adapazarındanmısın
aa ne güzel bende ordayım sen nerede oturuyorsunEvet oralıyim.
Ben orda oturmuyorum şu an için, farklı bir şehirdeyim.aa ne güzel bende ordayım sen nerede oturuyorsun
anladım canım tamam çeyizlerin çok güzel bu arada güle güle kullan hepsiniBen orda oturmuyorum şu an için, farklı bir şehirdeyim.
Teşekkür ederim :)anladım canım tamam çeyizlerin çok güzel bu arada güle güle kullan hepsini
Çok teşekkür ederim, mutlu ettin beni :)Canım çeyizlerin Hayırlı olsun.
Allah musmutlu edecek biri ile yaşatsın
sen harika zevkin var
kombinede baktım harikalar olmuş