- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi Tikkabilla
Çok teşekkür ederim canımcımtikkam hepsi cok guzel kuzum yaaa
aşkla sevgiyle kullan inşallah canımın içiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımcımtikkam hepsi cok guzel kuzum yaaa
aşkla sevgiyle kullan inşallah canımın içiii
Çok teşekkür ederim canımcım
Teşekkür ederim.english homelerini güle güle kullan canım yeni aldıklarını...
Olmazzz Düğün stresine girmeden hallediyorum benkız sen daha evlenmiyosun ver bana bunları ben sana alırım ahaha
kuzum a 101 de çok cici ürünler gördüm bugün
Evet canım, ben de alıyorum eksikleri, her perşembe uğruyorum :)kuzum a 101 de çok cici ürünler gördüm bugün
perşembeleri çok tatlı ve ucuz ürünler geliyor arada alıyorum bende :)
Evet canım, ben de alıyorum eksikleri, her perşembe uğruyorum :)
Ben saklama kaplarımı tupperware aldım canım, başka alır mıyım hiç bilmiyorum, gerek yok sanırım. Gördükçe alıyorum bişiler, incik cincik o kadar çok şey var ki aslında.. Bir listem var, aldığımı ordan çiziyorumçok cici ya gecen tava aldım 3 lü pembeydi
su saklama kapları çok sevimli geldi
Eki Görüntüle 1478878
Ben saklama kaplarımı tupperware aldım canım, başka alır mıyım hiç bilmiyorum, gerek yok sanırım. Gördükçe alıyorum bişiler, incik cincik o kadar çok şey var ki aslında.. Bir listem var, aldığımı ordan çiziyorum
Hafifçe yalnız Benim dolap aldı başını gidiyor bu ara, havalar dengesiz olunca baharlık-kışlık birbirine girdi. Isınsa da kışlıkları kaldırsam.. Sağol kuzucum :)ben bunları eve alıyorum çeyiz merakım yok
annemde diyor dursun
anneeeee diyorum niye dursun kullansana
bugün kendime çekmece içi düzenleyici aldım gerçi büyük geldi ama kestim çok ii oldu eşyalarım düzenli oldu hafifçe
Güle güle kullan canım
Teşekkür ederim :)maşallah canım hepsi çok güzel çok ciciler iyi günlerde kullan
siyah fırfırlı tulumu nerden aldınız ?:)Sadece bir kısmını paylaşıyorum, gerisi özel çünkü
Eki Görüntüle 1483222 Eki Görüntüle 1483223
Bu tulumun kenarları mor olanı benimki, çok beğendim. :)
Eki Görüntüle 1483224 Eki Görüntüle 1483225
Bunların hepsini içgiyimözel diye bir siteden aldım :) Tavsiye ederim, çok ucuzdu :)siyah fırfırlı tulumu nerden aldınız ?:)