- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi Tikkabilla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım teflona metal değdiremezsin, soyulduğu an çöpe atman gerekiyor ama granit metalden etkilenmiyor.bu granitler teflondan ne farkı var canım?? bende teflon tercih etmek istiyorum da sana sormak istedim
Canım teflona metal değdiremezsin, soyulduğu an çöpe atman gerekiyor ama granit metalden etkilenmiyor.
Çok teşekkür ederim:)En baştan beri baktım her sayfaya cok ciciler gerçekten.Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Sen de güle güle kullan canım :)Eneee benim de granitlerim Falez
Güle güle kullan canım hepsi çok güzeller
Aldım valla Damlaya damlaya göl oluyor. Bir kere başlarsan deamı geliyor canım, senin de olur :)Canım maşallah neler neler almışsın Aşkla kullan
Benim bir çöpüm bile yok bu arada
Ay üşeniyorum ben renk uydur hepsi uyumlu olsun falan zor geliyor banaAldım valla Damlaya damlaya göl oluyor. Bir kere başlarsan deamı geliyor canım, senin de olur :)
Üşenme başla bence, var mı ufukta bir şey? :)Ay üşeniyorum ben renk uydur hepsi uyumlu olsun falan zor geliyor bana
Nerdeeeee Bence onun da etkisi var hem de çook :) Bir şeylere bakınınca kendi kendime gelin güvey oluyormuşum gibime geliyor :)Üşenme başla bence, var mı ufukta bir şey? :)
Sanki ben de yarın evleniyorum he.. 2 yıl var nerden baksan..Nerdeeeee Bence onun da etkisi var hem de çook :) Bir şeylere bakınınca kendi kendime gelin güvey oluyormuşum gibime geliyor :)