Kızlar öncelikle herkese merhaba. Çok çok kötüyüm ya moralim sıfır. Ağlamaktan yorgun düştüm şu an yatağımda uzandım size derdimi anlatmak istiyorum:
Ben 4.sınıf öğrenciyim ve yurtta kalıyorum. Bu sene gelen oda arkadaşlarımdan biri aşırı ses yapıyor odada (1.sınıf). Kaç defa uyardım bu konuda en sonunda kulak tıkacı diye bir şey duydum ve onu aldım. Zaten sürekli uyardığım için kendimi de kötü hissediyordum ve tıkaç aldığımı söyledim. “İyi çok sevindim” buna dedi cevap olarak. Ben elimden geleni yaptım hatta “bak fazla uyarmamaya çalışıyorum kırılma diye” dedim bi ara ama bana cevap olarak “aa öyle mi beni uyaramadığını bilmiyordum dedi”. Ben ne diyorum o ne diyor kısaca.
Şimdi konuyu açmamdaki asıl nedene gelirsek her günkü gibi yine dün akşam kulağıma tıkacı taktım ve uyudum. Sabah uyandım bir de ne göreyim tıkacın bi kısmı kulağımda kopmuş. Kulağım duymuyor çıkarmaya çalıştım olmadı hemen acile gittim. Doktor baktı bir şey göremedi ama kulağım duymuyor biliyorum orada olduğunu. Kulak burun boğaza gittim ve evet tıkaç kalmış içinde
( Çıkarmaya çalıştı doktor bir türlü olmadı canım çok acıdı ve hala kulağım, başım ağrıyor. Doktor oksijenli su verdi yarın tekrar deneyecek ve ben hem korkuyorum hem de çok kötüyüm. Yine çıkmazsa ne olacak ameliyat mı
Şimdi bu olayın üstüne ben oda arkadaşımı suçluyorum. Bilmiyorum belki şu an çok canım acıyo doğru mu düşünüyorum bilmediğim için sizden fikir almak istedim. Kaç defa uyarmama rağmen dikkatsiz davrandı halbuki benim dersim 10da mesela ve saat 9da uyanacam o kız yüzünden 8de neden uyanıyorum biraz dikkatli olmak çok mu zor ? Senin uykun hafif diyor bana ses yaptığını kabul etmiyor yahu odada 4 kişiyiz bi tek o kıza uyanıyorum. Şimdi akşam gelecek ben de senin bencilliğin yüzünden oldu diyip bağıracam buna. Haksız mıyım ?
Nasıl ses yaptığından da bahsedeyim biraz. Kapıyı çarpıyor pat diye irkilerek uyanıyorum. İnanın dönemin başında uykuya hasret kaldım saat 6-7-8 kaçta uyanırsa ben de uyanıyorum herkesin dersi erken bi tek ben geç kalkıyorum onlara göre. Bi ara odada sadece ikimiz varız ben uyuyorum gece saat 5 ve ışığı yaktı. Söylüyorum yakma diye kendini haklı görüyor işim vardı diyor. Sonra geç saatlere kadar telefonla oynayıp şarjını bitiriyor ve priz bizim yataklara uzak olduğu için gece alarmı kuruyor, şarja takıyor telefonu ve sabah alarm çalıyor o uyanana kadar odaca uyanıyoruz. Diğer arkadaşta şikayetçiydi o da uyardı ama fazla umursamıyor. Zaten diğer arkadaş herkesten önce kalkıyor dersi çok erken ondan çok sorun olmuyor.
Şimdi benim kulağımın bu halde olmasının sorumlusu kim ?
Düzenleme: İdareyle konuştum diğer arkadaşımda dilekçe vermeyi kabul etti dilekçe verelim dedik ama idare kabul etmedi odanızı dağıtırız dedi ama kıza uyarıda bulundular. Tıkaç kulağımdan çıkmadı ameliyat oldum. Kız da odadan gitti kurtulduk.