Tıkaç kulağımda kaldı :(

Onun uykusu nasıl ? O uyurken rahatsız edin

Hafif sanırım. Sen uyurken ben de yapacam aynısını dedim ama ben rahatsız olmam sorun değil dedi. Ben de daha dün odaya geldim baktım uyuyordu akşam 6da ışığı yaktım uyandı ama beni görünce ses etmedi. Lafının altında kalmamak için

Geçen hafta benim eşimin başına aynısı geldi konuyu okuyunca çok şaşırdım
Hatta eşimle dalga geçiyordum kulağında tıkaç kalan bitek sensindir heralde diye
Çok gülmüştum
Demekki olabiliyor Muş böyle şeyler

Bizimki hastaneye gidicek kadar değildi

Tikacın en küçük boğumu
bayagi bi içine girmiş kulağın
ilk baktığımda göremedim sonra ışıkla baktım çok çok az görünüyordu

Belki yaptığım doğru değildi ama doktora gidene kadar tamamen içeri kalçmasin diye hemen bi cimbiz la bi kaç denemede çektim ben
Ama çok korktum içine kaçırcam diye

Çok çok geçmiş olsun gerçekten size inşallah bir an önce iyleşirsiniz...

Valla ben bu ışık açma ses çıkarma olayı yüzünden kardeşimle kanlı bıçaklı oldum bir ara. Oturma odasında yatmaya başlayınca refaha erdik ikimizde.Uyku çok önemli, bölünen uyku tekrar uyumayı başarsan da gün içinde yetmiyor. Yönetimle konuşun başka odaya göndersinler kızı.

Yaşadığınız olayların aynısını yaşadık , ama bir çözüm bulamadık aklı kıt insana laf anlatmak zor.Odanızı değiştirin, bunu tek başınıza halledemezsiniz. K ndinizi üzdüğünüzle kalıyorsunuz hiç bulaşmayın anlamıyor sizi o.geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim öncelikle. Evet tek değilmişim şu an ben de anladım. Bana da hastanedeki sekreterler gülüyor, sevgilimi arıyorum o gülüyor ama keşke ben de gülebilsem :)) İyi eşiniz ucuz atlatmış. Benimkini doktor bile çıkaramadı :)

Konuşacam çok gaza geldim :) Aynen öyle ama işin kötüsü kesinlikle uyuyamıyorum belki sinirden belki yapım böyle bilemiyorum ama akşama kadar başım ağrıyo o şekilde uyanınca.

Teşekkür ederim. Bu dönem bitecek son dönem kaldı diye idare etmeye çalışıyorum diğerleriyle aram iyi düzenim bozulmasın dedim.

Bi de gelecek ay bizim yurdu başka bir yurda taşıyacaklar. Yeni taşınacağımız yurdun odaları 3 kişilik her odadan 4 numaralı yatakta yatanı alıp farklı odaya vereceklermiş. Bizim 4 numarada da bu kız yatıyor gidecek diye umuyorum

Diğer arkadaşlarında şikayetçiyse gidin yurt müdüresine anlatın derdinizi.dediğiniz gibi bir ihtimal yoksa bile Enazından yurdunuz taşınırken onu ayırırlar.

madem arkadaşın dersi erken birkaç gün herkesten erken kalk rahatsız et herkesi. gece geç saatlerde gürültü yap. bir şey diyen olursa da sizin uykunuz hafif bende sorun yok deyin.

Diğer arkadaşlarında şikayetçiyse gidin yurt müdüresine anlatın derdinizi.dediğiniz gibi bir ihtimal yoksa bile Enazından yurdunuz taşınırken onu ayırırlar.

Evet diğer arkadaşta şikayetçi söylesem mi diye düşünüyorum ama çok pasifler uğraşacaklarını hiç düşünmüyorum. En iyisi ben gidim bir söyleyim

madem arkadaşın dersi erken birkaç gün herkesten erken kalk rahatsız et herkesi. gece geç saatlerde gürültü yap. bir şey diyen olursa da sizin uykunuz hafif bende sorun yok deyin.
Gayet mantıklı böylesine bu gerek. Şu kulağım bi kurtulsun yapacam

E ne yapacak kız siz uyuyorsunuz diye gece wc falan kalktıgında karanlıkta mı gidecek?
Siz de iyice abartmışsınız özel oda tutun bir zahmet.
Bu arada gecmiş olsun.

E ne yapacak kız siz uyuyorsunuz diye gece wc falan kalktıgında karanlıkta mı gidecek?
Siz de iyice abartmışsınız özel oda tutun bir zahmet.
Bu arada gecmiş olsun.

Biz nasıl gidiyorsak öyle gidecek. Tuvalet banyo odada değil koridorda. Teşekkür ederim.

Son durumu yazmak istedim derdimle ilgilendiniz o kadar Tıkaç kulağımdan çıkmadığı için ameliyat oldum. Kızı da idareye şikayet ettim odadaki diğer arkadaşımda dilekçe vermeyi kabul etti (idare onaylamadı ama). Ben de kızla kavga ettim odasını değiştirdi ve konu kapandı Tavsiyeleriniz için tekrardan teşekkürlerrr

4 yildir boyle durumlara alismaliydiniz aslinda. Odada sizden baskasi rahatsiz olmuyor mu onun davranislarindan?

4 yildir boyle durumlara alismaliydiniz aslinda. Odada sizden baskasi rahatsiz olmuyor mu onun davranislarindan?

Evet çoğu şeyi umursamam ama umursanmayacak gibi değil bu. Diğer odadaki arkadaşım bile fark etmiş o nasıl kapı çarpma diyor. Yorumlarda yazdım aslında rahatsız oluyorlar. İdareyle konuştuk hepimiz dilekçe verelim gitsin diye kabul etmediler. En son bugün kız kendi isteğiyle gitti

Dıger arkadaslarında sıkayetcıyse beraber gıdın sıkayet edın onın odasını degıstrsınler yok tek sen sıkayetcıysen kendın gıbı gec uyanan bırılerını bulup kendını oraya aldır yurt hayatı boyle malesef kiher turlusu oluyr pek cgu guzellıkten anlamıyr kendını krumak ıcın tırnaklarını cıkarman gerekyrsa cıkaracaksın, cıkar.

Aynen öyle. Zaten dün kavga ettik kız bugün odasını değiştirdi. Şikayetçilerde kız istemezse idare göndermiyormuş konuştuk idareyle. Ben de bi yazayım dedim yorum atanlara kızın gittiğini haber vermek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…