Tıkaç kulağımda kaldı :(

Ay çok geçmiş olsun ya kulağın nasıl ağrıdı kim bilir

Kızın gitmesine sevindim. Sinir oluyorum böyle tiplere

Tamam kız suçlu da sende de suç var hiç mi toplu bir ortamda yaşamadınız ben anlamıyorum ki ya benimde senin gibi bir oda arkadaşım vardı ışıktan rahatsızdı telefonla mesaj yazardık tuş sesinden rahatsız olurdu neredeyse nefes almayın diyecekti o derce bir kızdı gitti bizi şikayet etti ama o haksız görüldü büyük gürültüde haklısın ama sonuçta ayrı ayrı 4 insansınız ışık da yanar istemsiz gürültüde olabilir her şey olur o tıkac olayında da kızın suçu yok çözümü bulan senin madem rahatsızsin yaz dilekçeni şikayet et

Siz benzer bi durum yaşadınız diye beni suçlu bulabilirsiniz ama kıza daha önceden tutanak tutulmuş daha geleli kaç ay oldu yan oda bile kapı sesine şikayet etti daha ne diyorsunuz. Ben toplu ortamda çok güzel yaşarım 4 senedir kimse şikayet etmedi beni. Odadaki herkes şikayetçi diyorum gelmiş ufak gürültü vs diyorsunuz. Gitti akşama odada parti var hadi iyi günler

kulagina tikaci arkadasin takmadiysa sen sorumlusun orda kalmasindan. sebepler her zmn herseyde vardir.

Onun da suçu var ömrümde toplu ortamda yaşamamış hiç görgü kurallarından bi haber herkes şikayetçiydi gitti kurtulduk .

Kulak tıkacının kulağında kalmasında oda arkadaşın suçlu değil.O kulaklıkla seninn aranda bir durum.Kızla arandaki sorun seni rahatsız etmesi.O yüzden kulaklık nedeniyle kızıp kendini paralama. Ama kız arkadaştan rahatsızlık var ise başka çözümler aramalısın..Ama toplu ortamlarda yaşamak hassas insanlar için ekstra sabır gerektirir bu bir gerçek

Sabırlıyım aslında normalde ama bıktım artık son sınıfım ondan herhalde. Ama kız gitti olay kapandı ya yazmıştım yorumlarda

Sizin tikac kulaginizda kalmasaydi o ve ya siz o odadan gidene kadar kulaginizda tikacla mi hayatinizi surdurcektiniz
Ne munasebet tikac takmak zorundamisiniz adam olsun kurallara uysun. Ses yapan o.
Tikacin kalmasi onun sucu iyi etmissiniz defolup gitmis
Bi saygisiz yuzunden basiniza gelene bakin. Gecmis olsun.

Teşekkür ederim. Hiç sormayın ya bu da bana bi ders oldu bi daha sadece kendimi düşünecem bu ne böyle hala kulağım duymuyor. Aynen defoldu gitti

Nerde mutevazi ince insan var basina hep boyle isler gelir odunlarin yuzunden.

Mütevazılıkta işe yaramıyormuş. Bana kusura bakma seni rahatsız ettim o kadar diyeceğine napim almayaydın ben mi al dedim diyor. Bak diyorum sürekli seni uyarıp huzursuzluk çıksın istemedim uyardığımda kırılıyorsun dedim yine napim almasaydın uyarsaydın diyo. En son üstüne atlıyordum ben de Bunun üzerine toplandı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…