Tifosi'nin çeyizi...

Daha önce almış olduğum tepsimin 6 kişilik muglarını bulup aldım :KK76:
Eki Görüntüle 304464
Eki Görüntüle 304465

Cumartesi günü yaptığım araştırma sonucu aradığımı bulup aldım :) ellerinde 6 tane vardı, getirtirlerse 6 tane daha alıp 12'ye tamamlamayı düşünüyorum. $57469612.jpg

kuzum ben sağlık görevlisiyim inan ilaçları koymak için kutu hiç aklıma gelmemişti bende alim bari bi tane akıl akıldan üstündüer die bunun için diolar herhal

kuzum ben sağlık görevlisiyim inan ilaçları koymak için kutu hiç aklıma gelmemişti bende alim bari bi tane akıl akıldan üstündüer die bunun için diolar herhal

canım benim de annem de babamda sağlıkçı. Ondan sanırım :))Evimizde ecza dolabı var ben de kendi evimde böyle kutuda olsun istedim :KK39:

markafoni'de bugün indirimde olduğunu görünce cats by luyano serimi genişletmek istedim:KK52:
bu tepsim vardı.Aşağıdaki seramik bardaklarım son sayfalarda görmüşsünüzdür onlar da yeniydi kızlarr, 6 adet çay tabağı almıştım onları markafoniden 6 tane daha alıp 12 ye tamamladım :)
$80647019.jpg
$51599791.jpg
$21364489.jpg
ve bugün diğer aldıklarım
6 adet meşrubat bardağı
$52230891.jpg
tencere altlığım
$87953980.jpg
mutfak önlüğüm ve eldivenim
$72609930.jpg $64736654.jpg

Canım tüm aldıklarını ilk sayfada toplasan çok güzel olur aslında hepsi ayrı sayfalarda çok zor oluyor tekrar bakmak isteyince. Çok yorucu ama bir seferde linklerini ilk mesaja ekleyerek yapabilirsin. Hepsini bir arada görmeyi çok isteriz. Güzel şeyler almışsın yine iyi günlerde kullan :)

Canım tüm aldıklarını ilk sayfada toplasan çok güzel olur aslında hepsi ayrı sayfalarda çok zor oluyor tekrar bakmak isteyince. Çok yorucu ama bir seferde linklerini ilk mesaja ekleyerek yapabilirsin. Hepsini bir arada görmeyi çok isteriz. Güzel şeyler almışsın yine iyi günlerde kullan :)

teşekkür ederiim.
çok haklısın canım. Bir kaç kere denedim önceden yayınladığım linkleri kopyaladım ilk mesaja ama olmadı resimler çıkmadı:S aslında yapabilsem ben de öyle olsun istiyorum

teşekkür ederiim.
çok haklısın canım. Bir kaç kere denedim önceden yayınladığım linkleri kopyaladım ilk mesaja ama olmadı resimler çıkmadı:S aslında yapabilsem ben de öyle olsun istiyorum

Gelişmiş düzende sol üstte tablo gibi buton var onu tıklayıp from url yi seçip kopyaladığın linki yapıştırıp ayrıca tik işaretini kaldırınca yapmış oluyorsun. Bence tekrar dene kesin yaparsın ben de başkasından öğrendim :)

Gelişmiş düzende sol üstte tablo gibi buton var onu tıklayıp from url yi seçip kopyaladığın linki yapıştırıp ayrıca tik işaretini kaldırınca yapmış oluyorsun. Bence tekrar dene kesin yaparsın ben de başkasından öğrendim :)

tamam teşekkürler bunu deneyeceğim:)

bir mesaj 100 adet grafik alıyormuş o sebeple sadece sayfa 12'ye kadar olanların büyük kısmını ilk mesaja taşıyabilidim bayanlar.:KK19:

Son aldıklarım
büyük servis ve servis kaşıkları
$91460699.jpg
$21626595.jpg
pasta servislerim
$30876790.jpg
suplalarım 8 adet aldım
$89473453.jpg
servis maşalarım
$70643045.jpg

günlük beyaz kahvaltı porselenlerime ek olarak şekerliğim
$52332131.jpg
bambu poşet çay saklama kutum
$545485.jpg
bambu mutfak gereçleri - geçen günlerde bu tarz şeyler almıştım biliyorum ama onların içinde içime sinmeyenleri de vardı:KK34:
$18706066.jpg
büyük deri kaplama tepsim
$27568511.jpg
ve iki yıl kadar önce aldığım cam doğrama tahtası diyecem ama tahta değil :KK1:
$76325047.jpg

Canım çeyizlerini düzenlemişsin çok güzel görünüyorlar devamını bekliyoruz :)

Canım çeyizlerini düzenlemişsin çok güzel görünüyorlar devamını bekliyoruz :)

evet canım sayende:) ama malesef sadece 100 grafik olabiliyormuş bir mesajda o yüzden sayfa 12'ye kadar gelebildim. Diğer sayfadakileri ilk mesaja alamıyorum:S

cnm çeyizlrine böle bir arada bakmak çok daha güzel oldu:KK69:
ayrı sayfalarda olunca yoruluoduk baya, güle güle kullan hepsini, zaten söylemiştm yine söylüorm çok güzellerrr:KK16:

cnm çeyizlrine böle bir arada bakmak çok daha güzel oldu:KK69:
ayrı sayfalarda olunca yoruluoduk baya, güle güle kullan hepsini, zaten söylemiştm yine söylüorm çok güzellerrr:KK16:

canım ya teşekkürler, yapmaya çalıştım bu kadarı oldu. Senin de zevkine güvenirim ben, hep birlikte fikir ve desteklerle yapıyoruz alışverişlerimizi çok da güzel oluyor:KK54:

güle güle kullan cnm herşeyin harika maşallah :nazar::KK16:

Bugün aldıklarım;
cam silici ve toz fırçası
$30191429.jpg $23011697.jpg

fırçalar
$19676081.jpg $13455556.jpg

bulaşık fırçası ve ovma teli
$54026688.jpg $10366345.jpg

meyve-sebze şekillendirici
$3193917.jpg

yumurta dilimleyici
$41836632.jpg