Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çeyizlerimin tamamını (bana özel kalması gerekenler hariç) ilk mesaja düzenleyerek koydum arkadaşlar. Orada toplu halde görebilirsiniz.
Canım çok güzzel düzenlemişsin nasıl başardın :) Ben de yapmaya çalıştım bişiler Bu arada herşeyin tam Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin damat çok şanslı
Bayagi ugrastirici bir is bu ceyizleri toparlayip tekrar paylasmak sirf o yüzden bile yorum yazmaya deger
Kurabiye kaliplarini nerden aldin bilmiyorum ama sanirim benimkilerin aynisi. :)
Epilasyon aletin philips sanirim dimi? Ne kada almsitin?
Bende ceyizim icin öyle bir takim almak istiyorum da.
Teşekkürler...Yoruldum ama şimdi ben bile dönüp bakıyorum neler almışım diye:)
Kurabiye kalıplarım kaiser marka bir mağazadan almıştım.
Epilasyon aletim 2-3 yıl oldu sanırım alalı. Braun silk epil. 250-300 tl gibi bir değeri olması lazım sanırım.
Güzel oluyor dimi :)
Bende penny diye bi marketten aldim 5€ 25 parcasi var sende ki gibi aynen bazilari 3 parca :)
Güle güle kullan. Bende bakiyorumda henüz karar veremedim.
Braunun bi tane var sualtinda da oluyor birde sarjli filan ama cok pahaliydi.
Ondan vaz gectim philipsin 3lü bitane var oda 50€ ama piyasada daha var mi bilmiyorum.
Arastirmaya devam :)
canım süper bir çeyiz yapmışsın, bir arada görünce dahada güzel oldu
ya herşeyi sormak istiyorum ama once sogan ve patates kovalarından başlamak istiyorum onları nerden buldun çok süperlerrr
canım yaa... Mesajın moral oldun bana. İstediğini sorabilirsin seve seve cevaplarım.
Soğan patates kovalarını limangodan almıştım canım şifa markası. Arada tekrar giriyor indirime. Takip edersen mutlaka yakalarsın.
masallah çeyizi benden daha çok abartan varamı diyordum varmışşşş güle güle kullanın inşallah
Çok Teşekkür Ederim :)
Annem Çok kızar bana hep gizli gizli alırım birçok şeyimi :) senin çeyizi gösterdim anneme bayıldı dedi hiç akla gelmeyecek şeyler var patates kovalarınada bayıldı neler çıkmış ya diyor
diyorum ki anne, bak neleri neleri düşünmüş almışlar benim daha patates kovam bile yok
kadın artık bişey diyeceğini hiç sanmıyorum
bakıyor, bu kız süreklinette çeyiz işleriyle e bu kadar heveslenip alması normal diye düşünmeye başlamıştır.
maşallahh herşeyin çok güzelll... Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
ne güzel ya tecrübesi olan bir anne de görmüş hem de beğenmiş çeyizlerimi.
Ben de ilk başlarda bu kadar abartmama eleştiri alıyordum ama artık annem babam da alıştı. "Kızımız yatırımını çeyiz olarak yapıyor " diyorlar.
Saatlerce internette çeyiz işleriyle uğraşsam bıkmıyorum çeyiz tutkunu oldum. Bu işleri bırakınca kendimizi boşluğa düşmüş gibi hissedeceğiz sanırım . Nişanlımın yorumu " Artık evlendikten sonra 10 yıl bir şey almassın sanırım" ama ben pek sanmıyorum canım bir evin eksiği bitmez ki.
Çok Teşekkür Ederim :)
Annem Çok kızar bana hep gizli gizli alırım birçok şeyimi :) senin çeyizi gösterdim anneme bayıldı dedi hiç akla gelmeyecek şeyler var patates kovalarınada bayıldı neler çıkmış ya diyor
diyorum ki anne, bak neleri neleri düşünmüş almışlar benim daha patates kovam bile yok
kadın artık bişey diyeceğini hiç sanmıyorum
bakıyor, bu kız süreklinette çeyiz işleriyle e bu kadar heveslenip alması normal diye düşünmeye başlamıştır.
aynen ya babamda diyor kızım maaş alıyorsun amabişey göremiyoruz, bende baba çeyize yatırım yapıyorum işte sizi büyük bir yükten kurtarıyorum daha ne görecektiniz diyorum
aynen ya daha elimdeki taksitleri bitirmeden bir yenilerini alıyorum tutamıyorum hiç kendimi :26:
ama olsun mutluyum boyle tam gaz almayada devam edicem
benim sevgilimde öyle çok abartma diyor ama yani kendimi tutmuş halim bu zaten :)
Ben bu konuyu nasıl gözden kaçırdım bilmiyorum, üstelik zevklerimiz benziyorken! Nick olarak hatırlıyorum fakat sanırım yeni konulara göz gezdirdiğim için göremedim. :26: Çeyiz için aldıklarımız veya benim almayı düşündüklerim benziyor gibi. Mutlu günlerle huzurla kullan her bir aldığın parçayı... Yalnız pembe saklama kaplarına ayrıca bir bayıldım, şeker gibi... Nereden aldığını sorsam?