Tifosi'nin çeyizi...

Çeyizlerimin tamamını (bana özel kalması gerekenler hariç:KK34:) ilk mesaja düzenleyerek koydum arkadaşlar. Orada toplu halde görebilirsiniz.

Çeyizlerimin tamamını (bana özel kalması gerekenler hariç:KK34:) ilk mesaja düzenleyerek koydum arkadaşlar. Orada toplu halde görebilirsiniz.

Canım çok güzzel düzenlemişsin nasıl başardın :) Ben de yapmaya çalıştım bişiler :KK70: Bu arada herşeyin tam Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin damat çok şanslı :nazar:

Canım çok güzzel düzenlemişsin nasıl başardın :) Ben de yapmaya çalıştım bişiler :KK70: Bu arada herşeyin tam Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin damat çok şanslı :nazar:

İnşallah bunca emeğe değer canım, seve seve alıyorum nasıl olsa.
Düzenlemek için baya baya zaman harcadım başında. Resimlerin tamamını ilk mesaj almayınca ben de resimleri küçük gruplar halinde paintte bir resimde birleştirdim. Örneğin bir resim içine beş farklı ürünü paintte koydum. Sonra bu birleştirilmiş resimleri yükledim. Böylece çeyizlerin hepsi sığmış oldu canım:)

Bayagi ugrastirici bir is bu ceyizleri toparlayip tekrar paylasmak sirf o yüzden bile yorum yazmaya deger :nazar:

Kurabiye kaliplarini nerden aldin bilmiyorum ama sanirim benimkilerin aynisi. :)

Epilasyon aletin philips sanirim dimi? Ne kada almsitin?

Bende ceyizim icin öyle bir takim almak istiyorum da.

Bayagi ugrastirici bir is bu ceyizleri toparlayip tekrar paylasmak sirf o yüzden bile yorum yazmaya deger

Kurabiye kaliplarini nerden aldin bilmiyorum ama sanirim benimkilerin aynisi. :)

Epilasyon aletin philips sanirim dimi? Ne kada almsitin?

Bende ceyizim icin öyle bir takim almak istiyorum da.

:nazar:Teşekkürler...Yoruldum ama şimdi ben bile dönüp bakıyorum neler almışım diye:)
Kurabiye kalıplarım kaiser marka bir mağazadan almıştım.
Epilasyon aletim 2-3 yıl oldu sanırım alalı. Braun silk epil. 250-300 tl gibi bir değeri olması lazım sanırım.

Son düzenleme:
:nazar:Teşekkürler...Yoruldum ama şimdi ben bile dönüp bakıyorum neler almışım diye:)
Kurabiye kalıplarım kaiser marka bir mağazadan almıştım.
Epilasyon aletim 2-3 yıl oldu sanırım alalı. Braun silk epil. 250-300 tl gibi bir değeri olması lazım sanırım.

Güzel oluyor dimi :)
Bende penny diye bi marketten aldim 5€ 25 parcasi var sende ki gibi aynen bazilari 3 parca :)
Güle güle kullan. Bende bakiyorumda henüz karar veremedim.
Braunun bi tane var sualtinda da oluyor birde sarjli filan ama cok pahaliydi.
Ondan vaz gectim philipsin 3lü bitane var oda 50€ ama piyasada daha var mi bilmiyorum.
Arastirmaya devam :)

Güzel oluyor dimi :)
Bende penny diye bi marketten aldim 5€ 25 parcasi var sende ki gibi aynen bazilari 3 parca :)
Güle güle kullan. Bende bakiyorumda henüz karar veremedim.
Braunun bi tane var sualtinda da oluyor birde sarjli filan ama cok pahaliydi.
Ondan vaz gectim philipsin 3lü bitane var oda 50€ ama piyasada daha var mi bilmiyorum.
Arastirmaya devam :)

İyice araştırıp en çok beğendiklerinin çeşitli yerlerdeki kullanıcı yorumlarını okuyarak içine en çok sineni al derim ben. Ama epilasyon aletlerinde braun baya iyi.
Kurabiye kalıplarını çok seviyorum 25 adetti sanırım bunlar da.Bu kalıpları alırken yanımdaki arkadaşım da aklında yokken aldı. Çok şekilli insanın kurabiye yapası geliyor şekil şekil. Güle güle kullanalım:KK39:

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım süper bir çeyiz yapmışsın, bir arada görünce dahada güzel oldu :nazar:

ya herşeyi sormak istiyorum ama once sogan ve patates kovalarından başlamak istiyorum onları nerden buldun çok süperlerrr :nazar: :KK17:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım süper bir çeyiz yapmışsın, bir arada görünce dahada güzel oldu :nazar:

ya herşeyi sormak istiyorum ama once sogan ve patates kovalarından başlamak istiyorum onları nerden buldun çok süperlerrr :nazar: :KK17:

canım yaa... Mesajın moral oldun bana. İstediğini sorabilirsin seve seve cevaplarım.
Soğan patates kovalarını limangodan almıştım canım şifa markası. Arada tekrar giriyor indirime. Takip edersen mutlaka yakalarsın
.

masallah:nazar: çeyizi benden daha çok abartan varamı diyordum varmışşşş güle güle kullanın inşallah

canım yaa... Mesajın moral oldun bana. İstediğini sorabilirsin seve seve cevaplarım.
Soğan patates kovalarını limangodan almıştım canım şifa markası. Arada tekrar giriyor indirime. Takip edersen mutlaka yakalarsın
.

Çok Teşekkür Ederim :)
Annem Çok kızar bana hep gizli gizli alırım birçok şeyimi :) senin çeyizi gösterdim anneme bayıldı:KK16: dedi hiç akla gelmeyecek şeyler var :KK1: patates kovalarınada bayıldı neler çıkmış ya diyor :KK1:
diyorum ki anne, bak neleri neleri düşünmüş almışlar benim daha patates kovam bile yok :KK5:

kadın artık bişey diyeceğini hiç sanmıyorum :KK1:
bakıyor, bu kız süreklinette çeyiz işleriyle e bu kadar heveslenip alması normal diye düşünmeye başlamıştır. :KK9:

masallah:nazar: çeyizi benden daha çok abartan varamı diyordum varmışşşş güle güle kullanın inşallah

teşekkür ederim:) biraz abarttım, ama çok sevdim bu işleri araştırmayı. Zamanımın büyük bir kısmını çeyiz araştırmalarıyla geçirince çeyiz büyüdü gitti. Siz de bilirsiniz, çeyiz işinin sonu yok büyütsem de eksik kalır az alsam da eksik olur. :KK6:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallahh herşeyin çok güzelll... Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..

Annem Çok kızar bana hep gizli gizli alırım birçok şeyimi :) senin çeyizi gösterdim anneme bayıldı:KK16: dedi hiç akla gelmeyecek şeyler var :KK1: patates kovalarınada bayıldı neler çıkmış ya diyor :KK1:
diyorum ki anne, bak neleri neleri düşünmüş almışlar benim daha patates kovam bile yok :KK5:

bakıyor, bu kız süreklinette çeyiz işleriyle e bu kadar heveslenip alması normal diye düşünmeye başlamıştır. :KK9:

ne güzel ya tecrübesi olan bir anne de görmüş hem de beğenmiş çeyizlerimi. :KK54:
Ben de ilk başlarda bu kadar abartmama eleştiri alıyordum ama artık annem babam da alıştı. "Kızımız yatırımını çeyiz olarak yapıyor :KK1:" diyorlar.
Saatlerce internette çeyiz işleriyle uğraşsam bıkmıyorum çeyiz tutkunu oldum. Bu işleri bırakınca kendimizi boşluğa düşmüş gibi hissedeceğiz sanırım . Nişanlımın yorumu " Artık evlendikten sonra 10 yıl bir şey almassın sanırım" ama ben pek sanmıyorum canım bir evin eksiği bitmez ki.:KK30:

ne güzel ya tecrübesi olan bir anne de görmüş hem de beğenmiş çeyizlerimi. :KK54:
Ben de ilk başlarda bu kadar abartmama eleştiri alıyordum ama artık annem babam da alıştı. "Kızımız yatırımını çeyiz olarak yapıyor :KK1:" diyorlar.
Saatlerce internette çeyiz işleriyle uğraşsam bıkmıyorum çeyiz tutkunu oldum. Bu işleri bırakınca kendimizi boşluğa düşmüş gibi hissedeceğiz sanırım . Nişanlımın yorumu " Artık evlendikten sonra 10 yıl bir şey almassın sanırım" ama ben pek sanmıyorum canım bir evin eksiği bitmez ki.:KK30:

aynen ya babamda diyor kızım maaş alıyorsun amabişey göremiyoruz, bende baba çeyize yatırım yapıyorum işte sizi büyük bir yükten kurtarıyorum daha ne görecektiniz diyorum :KK9:

aynen ya daha elimdeki taksitleri bitirmeden bir yenilerini alıyorum tutamıyorum hiç kendimi :26:

ama olsun mutluyum boyle tam gaz almayada devam edicem :KK55:

benim sevgilimde öyle çok abartma diyor ama yani kendimi tutmuş halim bu zaten :) :KK1:

:nazar: Benim kini de gösteri ver gii :KK1:

Benim aileme kalirsa benim ceyizim tas tamam.:nazar:
Erkegimin ailesine kalirsa daha eksigim var mis ta misss :KK37:

aynen ya babamda diyor kızım maaş alıyorsun amabişey göremiyoruz, bende baba çeyize yatırım yapıyorum işte sizi büyük bir yükten kurtarıyorum daha ne görecektiniz diyorum :KK9:

aynen ya daha elimdeki taksitleri bitirmeden bir yenilerini alıyorum tutamıyorum hiç kendimi :26:

ama olsun mutluyum boyle tam gaz almayada devam edicem :KK55:

benim sevgilimde öyle çok abartma diyor ama yani kendimi tutmuş halim bu zaten :) :KK1:

tutmuş halimiz bu:)) bi de tutmasak heralde dünyaları eve getiririz:KK1:

Ben bu konuyu nasıl gözden kaçırdım bilmiyorum, üstelik zevklerimiz benziyorken! Nick olarak hatırlıyorum fakat sanırım yeni konulara göz gezdirdiğim için göremedim. :26: Çeyiz için aldıklarımız veya benim almayı düşündüklerim benziyor gibi. Mutlu günlerle huzurla kullan her bir aldığın parçayı... Yalnız pembe saklama kaplarına ayrıca bir bayıldım, şeker gibi... :KK16: Nereden aldığını sorsam? :KK17:

Ben bu konuyu nasıl gözden kaçırdım bilmiyorum, üstelik zevklerimiz benziyorken! Nick olarak hatırlıyorum fakat sanırım yeni konulara göz gezdirdiğim için göremedim. :26: Çeyiz için aldıklarımız veya benim almayı düşündüklerim benziyor gibi. Mutlu günlerle huzurla kullan her bir aldığın parçayı... Yalnız pembe saklama kaplarına ayrıca bir bayıldım, şeker gibi... :KK16: Nereden aldığını sorsam? :KK17:

Teşekküler samimi dileklerin için :KK16:
Şeker gibi şeyleri ben de seviyorum o kaplar da tam öyle. Mudodan almıştım onları 3 boy halinde.

X