Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cicilerin çok güsell iyi günlerde kullanırsın inşallah.bu kadar çok şeyi saklmak sorun olmuyomu.annem koyca yer kalmadı diye bana kızmaya başladı
Sonradan aldıklarına da baktım gerçekten hepsi harika. Mutlu günlerde kullan hepsini :)
az önce Tantitoni'nin 3 ürün alınca %33 indirim kazandırdığı kampanyasından yararlanarak(umarım yararlandım:)) aşağıdaki 3 kavanozu aldım.
Eki Görüntüle 289775
cnm güle güle kullan gecen ay bende bernardo indmrnden yararlanıp set olarak almıstm, böle tek alınca ne kdra geliomus?
teşekkür ederim cnm, ben bu kavanozları tek tek aldım. 119 tl tuttu. Yüzde 33 indirim olacakmış sanırım 79 gibi birşeye gelmiş olması lazım canım. Senin aldığın da böyle mat mıydı acaba? Ben çok düşündüm de mat mı yoksa parlak mı olsa diye :44:
evt cnm matlar daha şık duruo bence benm aldklarmda mattı bunun aynısı olduğu için sordm, bide çok pahalı meretler ama çok kaliteli zaten belli oluo eline alınca, set halnde almıstm bende güle güle kullanalımm
güle güle kullan canim cok güzeller
Hayirli olsun insaAllah. Hepicigini güle güle eskitirsiniz insaAllah :)
çok güzel caım güle güle kullan nerden aldın acaba ?
tifosi güle güle kullan insaAllah Bende merak ettim nerden aldin? Ben igne iplik seti ariyorum hepsi bir yerde böyle bi kutu icinde olan yok mu hic kizlar?:44: