Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aralar kutulara takmış durumdayım sanırım. Sonunda almaya karar verip 10 bayan ayakkabı, 20 terlik, 3 çizme ve 6 erkek ayakkabı kutusu aldım. Bir de aynı sitede düzenleyici bir plastik kutu görüp onu da siparişime ekledim. Büyük ihtimal ona takılarımı koymayı planlıyorum umarım kullanışlı olur. Buyrun bayanlar;
bayan ayakkabı kutusu;
Eki Görüntüle 293300
erkek ayakkabı kutusu;
Eki Görüntüle 293301
terlik kutusu;
Eki Görüntüle 293302
çizme kutusu;
Eki Görüntüle 293303
ve düzenleyicim;
Eki Görüntüle 293305
canım hayırlı olsun bu kadar kutuyu nereye koyacaksın 20 tane terlik kutusu çok değil mi?
güle güle kullan cnm çok orjinalmiş un ve şeker kapların, belirli bi markası varmı?
teşekkür ederim:) Ailemin yaşadığı şehirde aldıklarımızın bir kısmını evin bodrum katında, bir kısmını da evde saklıyoruz. Ben de başka bir şehirde yalnız yaşıyorum. Bir kısmı da benim evimde depolanmış halde. O yüzden sıkıntı olmuyor yoksa yanmıştık.
Evlenirken hepsini bir araya getimek biraz zor olcak senin içinde...Bizim evde yer kalmadı.Bi tarafdan almaktan bıkmıyorum ama diğer tarafdan saklıycak yer problemi beni bunaltıyo.Para biriktiriyimde evlenmeye yaın alıyım birazda diyorum.Tabi kendime ne kadar söz geçircem bilemiyorum:)
gördm cnm simdi ggden, satıcı izmirden göndericek sanırm sana forum bornovada ikea var sanırm oradan tedarik edio, arkadaşlarmda ikeaya pek sık gider sordutuym bari 2 tane 3,1 2 tane de 1,8 çok iyi olurdu aslında, acaba gerçk fiyatı ne kdr sitede de pek ucuz deil, güle güle kullan cnm
teşekkür ederim.
canım ben forum bornovaya defalarca gittim ama bir kere bile ikea'da bu ürünlere rastlamadım. İkea'nın kendi sitesinden baktım orda gösteriyor ama stokta yok. Sen yine de sordur bi canım fiyatı ikeada daha uygun bu satıcıdan ama başka bi yerde bulamadığım için (bi de- işte budur aradığım kap- dediğim için)aldım
Son aldıklarında güzel canım güle güle kullan