Tifosi'nin çeyizi...

leifheit'in mop setini internetten almak için muba'nın sitesi tavsiye edilebilir nitelikte bayanlar. Ürün mağazalardaki fiyatından daha ucuza ve kısa zamanda elime ulaştı.

bu aralar kutulara takmış durumdayım sanırım. Sonunda almaya karar verip 10 bayan ayakkabı, 20 terlik, 3 çizme ve 6 erkek ayakkabı kutusu aldım. Bir de aynı sitede düzenleyici bir plastik kutu görüp onu da siparişime ekledim. Büyük ihtimal ona takılarımı koymayı planlıyorum umarım kullanışlı olur. Buyrun bayanlar;
bayan ayakkabı kutusu;

erkek ayakkabı kutusu;

terlik kutusu;

çizme kutusu;

ve düzenleyicim;

canım hayırlı olsun bu kadar kutuyu nereye koyacaksın 20 tane terlik kutusu çok değil mi?

canım hayırlı olsun bu kadar kutuyu nereye koyacaksın 20 tane terlik kutusu çok değil mi?

Evet canım başta çok gibi gözüküyor ama ben o terlik kutularının yüzde seksenine de ayakkabı koyacam. Ölçülerine baktım terlik kutularının çoğu ayakkabım aynen o ölçüdeki kutulara sığıyor, biraz da fazla olmasının sebebi toplamda 10 tane gibi fazladan aldım ki lazım olursa yeniden bulamam belki diye. Ondan yani canım. Yoksa şimdiden umarım bunları sığdırcak bir dolabım olur diye düşünüyorum.

un ve şeker koymak için aldığım kaplar. ben 3.1 lt olanından 2 adet aldım. üstteki resim benim aldığım ile birebir aynı diğer iki resim ise bir küçük boyutundan.

çelik nihalem

4'lü mutfak kurulama bezlerim

şekerlik

2'li karıştırma kabım

güle güle kullan cnm çok orjinalmiş un ve şeker kapların, belirli bi markası varmı?

evet canım dün de bu işe el atayım dedim un ve şeker kapları işine...:) İkea'dan raritet serisi. Ama 3,1 litre hacimlisi ne ikea'nın sitesinde mevcut ne de başka bi yerde. Kendi mağazasında da bu seriyi hiç görmemiştim ben. Gittigidiyorda bir satıcıdan aldım.6 adet vardı elinde şimdi 4 adet kalmış olmalı.

Evlenirken hepsini bir araya getimek biraz zor olcak senin içinde...Bizim evde yer kalmadı.Bi tarafdan almaktan bıkmıyorum ama diğer tarafdan saklıycak yer problemi beni bunaltıyo.Para biriktiriyimde evlenmeye yaın alıyım birazda diyorum.Tabi kendime ne kadar söz geçircem bilemiyorum:)

gördm cnm simdi ggden, satıcı izmirden göndericek sanırm sana forum bornovada ikea var sanırm oradan tedarik edio, arkadaşlarmda ikeaya pek sık gider sordutuym bari 2 tane 3,1 2 tane de 1,8 çok iyi olurdu aslında, acaba gerçk fiyatı ne kdr sitede de pek ucuz deil, güle güle kullan cnm

Evet o işe de inşallah nişanlım el atacak.Transitleri var. Artık bizim evimize gidip eşyaları yükleyip buraya getirmesi gerekiyor yaklaşık 700 km. Bendeki eşyaları da alıp evimize götürmesi gerekiyor 15km... Para biriktirip sonra alma olayını yapamıyorum, kendimle mücadele ediyorum ama beğenice dayanamayıp direk alıyorum.

teşekkür ederim.
canım ben forum bornovaya defalarca gittim ama bir kere bile ikea'da bu ürünlere rastlamadım. İkea'nın kendi sitesinden baktım orda gösteriyor ama stokta yok. Sen yine de sordur bi canım fiyatı ikeada daha uygun bu satıcıdan ama başka bi yerde bulamadığım için (bi de- işte budur aradığım kap- dediğim için)aldım

çok iyi yapmıssın cnm o halde gerçkten tam istediğin seyse de zaten 3ün 5in hesabını yapmamak lazm gayet şıklar güle güle kullan

az önce aldığım ahşap mutfak gereçlerim
birer tane çatal- maşa- dönge(ilk defa duydum sanırım çevirgeç derim ben bunun ismine:))

geniş kaşık- kaşık(çok kullanılıyor diye 3tane aldım)-

spatula - büyük spatula

büyük kevgir - balık spatulası

en son tupperware siparişlerim;
dondurucu için aldığım antartika set

buna ek olarak 1 adet 1,3 lt

ve ikili 800 ml

hamur aç (merdane dahil değil)

ve son olarak mega şek şek

küçükten büyüğe doğru
tokalarımı koymayı düşündüğüm kutu

makyaj malzemerimi koyacağım kutu

ojelerim için bu da. Yüksekliğini ona göre seçtim.

ilaçları koymak için kutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…