Tifosi'nin çeyizi...

sarımsak eziciyi büyük marketlerde de bulabilirsin canım.ben ordan almıştım.sanırım migrostu.ben renkli kırlent arıyorum.toz pembe falan.nerden bulabilirim ya:S

tesekkur ederim canım şöyle takım halinde ucuz ama sağlam blr set almak istiyorum.kırlent olayına hiç girmedim ama sanki ikeada falan görmüştüm...

söz nişan bir arada yaptım. Söz şekeri dağıttım ben. Zaten 20 tane yaptırmıstım. aynı nikah şekeri gibi. ama çerçeve şeklind eve şekerli. çok beğenmişti herkes.

herşeyin çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin cnm. Bu arada sarmısak ezicini nerden aldın....

teşekkür ederim kelebek inşallah:) sarımsak eziciyi limagodan sipariş verdim henüz elime ulaşmadı ama ...

sarımsak eziciyi büyük marketlerde de bulabilirsin canım.ben ordan almıştım.sanırım migrostu.ben renkli kırlent arıyorum.toz pembe falan.nerden bulabilirim ya:S

reklam yapmak gibi olmasın ama istikbalde çok güzel kırlentler var. bana nişanlım iki tane hediye etti pullu pembe kalpli:)

maşallah canım ya hepsi çok harika allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

sarev saf silikon yorgan çift ve tek kişiliği aldım.

Eklentiler

• $k-747306-resim.jpg
    1,1 KB · Görüntüleme: 42
geçen gün internetten aldığım leifheit mop seti, aynısı biev mağazalarında da var.

uyumlu olsun diye yine leifheittan aldığım şeyler.

cnm rica etsem hangi siteden kaça aldın leifheit vileda setini acaba?çok pahalıydı bunlar bende bakmıştım:S

tabiki canım. Bu siparişleri ayın 4'ünde laundry company sitesinden aldım. Bakalım ürünler elime sağ salim elime ulaşacak mı? £57.33 tuttu benimki.

mutfakta kurabiye kalıplarını, krema sıkma popması ve şekilli uçlarını vs. koymak için 3'lü kutu

tabiki canım. Bu siparişleri ayın 4'ünde laundry company sitesinden aldım. Bakalım ürünler elime sağ salim elime ulaşacak mı? £57.33 tuttu benimki.

hepsimi 57 euro tuttu eğer öyleyse çok iyi almışsın cnm.sadece kovayla vileda sopasını 160 tl dediler bana

hepsimi 57 euro tuttu eğer öyleyse çok iyi almışsın cnm.sadece kovayla vileda sopasını 160 tl dediler bana

57 paund tuttu canım hepsi, ben de bievde sormuştum leifheit twist mop setine 180 tl demişlerdi, benim aldığım fiyat baya güzel:) merakla bekliyorum tabi gelirse :44:

57 paund tuttu canım hepsi, ben de bievde sormuştum leifheit twist mop setine 180 tl demişlerdi, benim aldığım fiyat baya güzel:) merakla bekliyorum tabi gelirse :44:

çok iyi almışsın canım poundda olsa çok iyi fiyatı gerçekten,eğer gelirse ve memnun kalırsan benide bilgilendirimisin bende almayı düşünüyorum :13:

çok iyi almışsın canım poundda olsa çok iyi fiyatı gerçekten,eğer gelirse ve memnun kalırsan benide bilgilendirimisin bende almayı düşünüyorum :13:

tamam canım. Bugün tam bir hafta oldu, hele bir gelsinler de buraya yazarım. Eğer başarılı bir alışveriş olursa benim daha leifheit marka almak istediklerim de var...

tamam canım. Bugün tam bir hafta oldu, hele bir gelsinler de buraya yazarım. Eğer başarılı bir alışveriş olursa benim daha leifheit marka almak istediklerim de var...

bende aldım birkaç parça bişey leifheit marka,ama gerçekten kaliteli..umarım bir an önce kavuşursun mop setine senden haber bekliyorum cnm

Tifosiiiiiiii her sayfanı teker teker gezdim okuyabildiklerimi okudum herseyin harika tatlım umarım eşyalarını güzel günlerde kullanırsın huzurunuz mutluluğunuz sevginiz saygınız her geçen gün artar :))

Tifosiiiiiiii her sayfanı teker teker gezdim okuyabildiklerimi okudum herseyin harika tatlım umarım eşyalarını güzel günlerde kullanırsın huzurunuz mutluluğunuz sevginiz saygınız her geçen gün artar :))

çoook teşekkürler canım yaa... senin için de amin diyorum bu güzel sözlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…