Tifosi'nin çeyizi...

canımmm her şeyin çokk güseeell huzurlu günlerde kullan patates soğan kovalarına bayıldım bende almak istiorum amaa bulamadım bi türlü (((((((

çook teşekkürler canım inşallah her şey güzel olur.
patates soğan kovaları için markafoni ve özellikle limango'yu takip et derim ben. Markası şifa olması lazım o kovaların öyle hatırlıyorum.

ayyy kızz nerden qördüm ben onları :)) valla 2 gündür netin başında onları aradım evet aynen öyleymiş fakat şubatta giricekmiş sanırım tekrar indirime düğünüm mayısta :)) yakalarım inşallah

cnm valla bütün sayfalara baktım çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan

3'lü tencere seti, göründüklerinden daha küçükler

Eklentiler

• $2ease2x.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 49
aldıklarınız çok hoş. huzurlu günlerde kullanın inşallah.

burada tarihler 2007 görünüyor neden öyle acaba? dikkatimi çekti. bugün yorum yapılmış olsa bile öyle görünüyor.

aldıklarınız çok hoş. huzurlu günlerde kullanın inşallah.

burada tarihler 2007 görünüyor neden öyle acaba? dikkatimi çekti. bugün yorum yapılmış olsa bile öyle görünüyor.

teşekkürler tatlım, inşallah.
2007 görünen tarihler benim kadınlar kulübüne üyelik tarihim.

3-4 gün önce yeni aldığım pijamalarım.
İlk ikisi uzun kollu, üçüncüsü kaprili pijama takımı

yine ev terliği amacı ile aldığım terlik

sarımsak ezici

fındık ceviz kıracağı

Allah nazarlardan saklasın canım güle güle sevdiğinle güzel günlerde kullan

markafoniden aldığım kupa seti bugün kırık olarak gelmiş kızlar. Nişanlım da paketi açıp kırık olduğunu görünce imzalamamış ve aynen geri göndermiş paketi. Kırılabilir eşyalara mutlaka kargo teslim aldım diye imzalamadan bakın derim ben.

herşeyin çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin cnm. Bu arada sarmısak ezicini nerden aldın....

sarımsak eziciyi büyük marketlerde de bulabilirsin canım.ben ordan almıştım.sanırım migrostu.ben renkli kırlent arıyorum.toz pembe falan.nerden bulabilirim ya:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…