Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabaaa tesekkur ederimGüncellenme yapmamıssınız, bu hareketler hakkında hiç bir bilgim yok ama enerjınız ve istikrarınız hoşuma gitti basarılar ...
Canım şurada Peter Kelder - Tibet_in Gençlik Pınarı.pdf pdf olarak linki var ayrıca bu videoda güzel göstermiş. Biraz geç oldu sorryBen de yapacam sizinle ama hareketleri ayrıntılı anlatır mısınız rica etsem
Merhaba herkeseeeee
Bu aralar biraz yoğun olduğum için düzenli yazamıyorum ama hareketleri düzenli yapmaya devam ediyorum
Canım şurada Peter Kelder - Tibet_in Gençlik Pınarı.pdf pdf olarak linki var ayrıca bu videoda güzel göstermiş. Biraz geç oldu sorry
Sevgilerrr
HarikasinÇok teşekkürler ben de sonra araştırdım buldum hareketleri hatta kitaplarını sipariş verdim bu hafta 2. Haftaya döndüm ve hareketlerim 5 e yükseldi .
Ben de 2. Haftamda müthiş bir şey yaşadım adet oldumMerhabaaaaa
Amaca odaklan tibete devam diyorum ve üşengeçliğime meydan okuyorum
Harikasınn Berceste bakalım daha neler neler olacak. Bazen duraksıyor etkiler fakat devam ettikçe daha da güzelleşiyor. Hadi bakalım kendimize yaptığımız iyilik : TİBET devam devam devamBen de 2. Haftamda müthiş bir şey yaşadım adet oldum
Normalde adetim iki hafta gecikti ve ilaç alırım diyordum kiii bugün adet oldum
Daha güzel değişimler için devam diyorum
Ahh kitapları aldım ilkini okudum ikinciye baslayacam bakalım
inşallah devam etsin etkiler pazartesi 7 tekrar olacak benim sabah uyanıp bu hareketleri yapmak bile beni iyi hissettiriyor biraz ilerledisin de yazarız degisimleriGünaydın güzel cumartesiden tibet sevdalılarınaBen 21 bir an önce gelsin diye sabırsızlanıyorum sakin olmam gerek
Harikasınn Berceste bakalım daha neler neler olacak. Bazen duraksıyor etkiler fakat devam ettikçe daha da güzelleşiyor. Hadi bakalım kendimize yaptığımız iyilik : TİBET devam devam devam
Selam benim en sevdiğim hareket de 2. ve 5. HareketlerMerhaba
Tibetin en keyif aldığım hareketleri 4. ve 5. hareketler. Gücü bacaklardan alınca kollara değil de bacaklara yüklenerek yapınca hem kolay hem rahat oluyor. Kendimi yaparken konforsuz hissettiğim de 2.hareket bakalım zamanla nasıl olacak:
Opucukler ve iyi geceler tibet sevdalıları
Canım ben de 15 e başladım dün hayirlisiyla 2.de benim belim agriyo zamanla düzeleceğini umuyorum 21 e 3 haftam var Sen hayırlısıylan kavuştur Allahım bol tibetli günlerSelam benim en sevdiğim hareket de 2. ve 5. Hareketler
4 hareket benim en zorlandigim hareket kilo fazlam var belki ondandır bileklerim çok acıyor bu hafta 11. Tekrardayim senin tekrarin kaç oldu