tatatatatammmm evet kızlarrr beyaz kılın kökünün siyah oldugunu gördümmmm.ben 4.ayın içindeyim 21 den korkmayın zamanla 3 yapıyomusunuz gibi geliyorrrr mucize dimi beyaz kız siyaha dönmeye başlamışşşşşş kaydirigubbakcemile3
peki bu bas agrisi devam edicekse ..deger mi diye dusunuyorum .. cunku gercekten cekilmez bir agri
kalça agrısı çektim kasık agrısı çektim başka hmmm sanırım benim buralar sorunluydu şimdi agrıyan bi yerim yok.
kalçan kasıkların ağrıdı mı senin dee?
benim de ilk zamanlar kasığımda ağrı olmuştu ama bu seferki daha bi başkaydı, diyorum ya çok yorulursun ya hani, böyle dayak yemiş gibi sızlaya sızlaya ağrır öyle bişeydi. geçti çok şükür.
ama bu baş ağrısından korkuyorum. her sabah acaba bugün gene ağrıyacak mı diye düşünüyorum günümü mahvediyor, alışkın değilim
şu an 15 teyim, saçlarımdaki kuruluk bitti, yalnız idrardaki koyu renk devam ediyor söylemesi ayıp:)
slm kızlar bende başladım .1 hafta oluyo.sormak istediklerim var.ben biraz sabırsız olduğumdan direk 5 le başladım.sizce bir hafta daha mı 5 le devam etsem yoksa 6 ya geçsem mi.aslında bi ağrım yok iyi gidiyor biraz zorlansam da.bir de 1. hareketi ne kadar süre yapıyorsunuz ya da her turu mu sayıyosunuz.ben 1. harekette birkaç kere dönüp kendimi koltuğa atıyorum da...sempatiksalakcinni
=CLEMETINEEE;13958417]tatatatatammmm evet kızlarrr beyaz kılın kökünün siyah oldugunu gördümmmm.ben 4.ayın içindeyim 21 den korkmayın zamanla 3 yapıyomusunuz gibi geliyorrrr mucize dimi beyaz kız siyaha dönmeye başlamışşşşşş kaydirigubbakcemile3[/kiz sen eminmisin hele cek kopar o teli iyicene bi bakyarisi beyaz yarisi siyahmi alla alla cok guzel bi haber bu benim bi kac tane vartepece boyle kendini diken:kedi: ay cok sevindim nasil gaza geldim simd:lepi:i
kalçan kasıkların ağrıdı mı senin dee?
benim de ilk zamanlar kasığımda ağrı olmuştu ama bu seferki daha bi başkaydı, diyorum ya çok yorulursun ya hani, böyle dayak yemiş gibi sızlaya sızlaya ağrır öyle bişeydi. geçti çok şükür.
ama bu baş ağrısından korkuyorum. her sabah acaba bugün gene ağrıyacak mı diye düşünüyorum günümü mahvediyor, alışkın değilim
şu an 15 teyim, saçlarımdaki kuruluk bitti, yalnız idrardaki koyu renk devam ediyor söylemesi ayıp:)
slm kızlar bende başladım .1 hafta oluyo.sormak istediklerim var.ben biraz sabırsız olduğumdan direk 5 le başladım.sizce bir hafta daha mı 5 le devam etsem yoksa 6 ya geçsem mi.aslında bi ağrım yok iyi gidiyor biraz zorlansam da.bir de 1. hareketi ne kadar süre yapıyorsunuz ya da her turu mu sayıyosunuz.ben 1. harekette birkaç kere dönüp kendimi koltuğa atıyorum da...sempatiksalakcinni
eminim hatta bikaç kişiye gösterdim iyice baktık ucu beyaz kök yarısına kadar siyah.hatta beyazlayan yer incelmiş cansız siyahlasan yer daha güçlü kalın.