• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

● Tibet Kızları ●

Callan Teyze seni sordu ben de benle uğraşmayı bi bırakabilse gelecek hemen dedim...nasıl iyi demiş miyim ? :cool:

Tm canım Türkçe konuşayım da daha doğru anla '' sen ne zaman Tibet ve Callan'ı birlikte yapmaya başlayacaksın '' bak yoksam biz sana tiiiiiiiiiiii karşıı dağdan el sağlayacauk soora demedi deme :KK55:

Tm canım Türkçe konuşayım da daha doğru anla '' sen ne zaman Tibet ve Callan'ı birlikte yapmaya başlayacaksın '' bak yoksam biz sana tiiiiiiiiiiii karşıı dağdan el sağlayacauk soora demedi deme :KK55:
O biraz zor canim :) o eli sallamak icin daha uhuuu...
Sadece gobek egzersizlerine baslarim
Belim 65 cm 62 olur mu acep ...
Kac dk.dan basliyo karin haraketleri?

Karın hareketleri 4 tane 100 erden 400 eder 4 dakika. Öncesinde ısınma hareketleri var o da 6 dakika olsa kaba hesap hepsi topu topu 10 dakika

Herkesi elden gecirdi o ya :KK70: ben dahil herkes suphelenmisti aslinda ama bi konduramazsin ya hani...özelde bazlariyla baya baya derinden gitti :KK70:
:deli::deli:
ne kadar kaldı peki forumda bu tür şeyler çok oluyormuş
gözlerim doğru okudu mu 65 mi buhar olup uçacakmısın yoksa :D

Günaydın herkese cumartesi eğitim belasıyla başladım ama akşam çok güzeldi Melek Mosso'nun konserine gittik yeni görüşmeye başladığım kişiyle :) artık tibet hareketleri mi etki ediyor bilemem :)

Günaydın hanımlar

Yok onu demiyorum videoda kac dk da basliyor....
Simdi tüm callanı yapip incelirsem olmaz sanki o yüzden ilk basta sadece karın yapayim diyorum

Karın hareketleri 12.dakikada başlıyor galiba ama öncesini yapmanı tavsiye ederim karın egzersizleri için ısınma hareketleri var birde yan esnetme hareketleri var onlarında korse kasları için faydalı olduğunu düşünüyorum.bence senin önden göbeğin yoktur yanlardan daralması gerekiyor.hamilelikler maalesef buna sebep oluyor.günde toplasan 15 dakikanı alır anca

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...line-donmesi-buna-yonelik-egzersizler.766706/

Demek istediğim burda net anlatılmış eğer istersen farklı videolarda var canım

Günaydın hanımlar

Karın hareketleri 12.dakikada başlıyor galiba ama öncesini yapmanı tavsiye ederim karın egzersizleri için ısınma hareketleri var birde yan esnetme hareketleri var onlarında korse kasları için faydalı olduğunu düşünüyorum.bence senin önden göbeğin yoktur yanlardan daralması gerekiyor.hamilelikler maalesef buna sebep oluyor.günde toplasan 15 dakikanı alır anca

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...line-donmesi-buna-yonelik-egzersizler.766706/

Demek istediğim burda net anlatılmış eğer istersen farklı videolarda var canım
Callani bastan uapayim o zaman...
Verdigin topik cok iyi ya...ordaki testi yaptim tek parmak bile girmiyor...yani kaslar sıkılastı tibet sagolsun...tibetten once yapsaydim bunu eminim 2 parmak girerdi..
Zaten yanlardan incelme var belli...benim alt ve ust kisimda bir siskinlik var o sinirimi bozuyor yani ...ha cok mu sorun degil tabi ki ama cikintisiz olabilecekken niye olmasin :))

Back