- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
- 113
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.841
Hıh! Bayılmıştık bizde senin çatlaklarına patlaklarınaVazcaydim su an ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıh! Bayılmıştık bizde senin çatlaklarına patlaklarınaVazcaydim su an ...
Bayilcan tabiHıh! Bayılmıştık bizde senin çatlaklarına patlaklarına
Ne dersun uşağummmm o kadar mı düzeldi... darısı başımıza kızlarrrrBayilcan tabi
Ne çatlağım ne patlağım hic olmadi benim kız ama sen oyle san rahatlarsın hic olmazsaNe dersun uşağummmm o kadar mı düzeldi... darısı başımıza kızlarrrr
Hiç kıskançlığım fesatlığım yoktur, boşuna uğraşmaNe çatlağım ne patlağım hic olmadi benim kız ama sen oyle san rahatlarsın hic olmazsa
olsa zaten abes olurdu su durumdaHiç kıskançlığım fesatlığım yoktur, boşuna uğraşma
Ölulerle mi konusuyon sen ?Callan Teyze seni sordu ben de benle uğraşmayı bi bırakabilse gelecek hemen dedim...nasıl iyi demiş miyim ?
Tööbeeeee gece gece sus kız deliÖlulerle mi konusuyon sen ?
Callan teyzen öldü coktanTööbeeeee gece gece sus kız deli
O biraz zor canim :) o eli sallamak icin daha uhuuu...Tm canım Türkçe konuşayım da daha doğru anla '' sen ne zaman Tibet ve Callan'ı birlikte yapmaya başlayacaksın '' bak yoksam biz sana tiiiiiiiiiiii karşıı dağdan el sağlayacauk soora demedi deme
Karın hareketleri 4 tane 100 erden 400 eder 4 dakika. Öncesinde ısınma hareketleri var o da 6 dakika olsa kaba hesap hepsi topu topu 10 dakikaO biraz zor canim :) o eli sallamak icin daha uhuuu...
Sadece gobek egzersizlerine baslarim
Belim 65 cm 62 olur mu acep ...
Kac dk.dan basliyo karin haraketleri?
Yok onu demiyorum videoda kac dk da basliyor....Karın hareketleri 4 tane 100 erden 400 eder 4 dakika. Öncesinde ısınma hareketleri var o da 6 dakika olsa kaba hesap hepsi topu topu 10 dakika
Herkesi elden gecirdi o ya ben dahil herkes suphelenmisti aslinda ama bi konduramazsin ya hani...özelde bazlariyla baya baya derinden gitti
gözlerim doğru okudu mu 65 mi buhar olup uçacakmısın yoksaO biraz zor canim :) o eli sallamak icin daha uhuuu...
Sadece gobek egzersizlerine baslarim
Belim 65 cm 62 olur mu acep ...
Kac dk.dan basliyo karin haraketleri?
Yok onu demiyorum videoda kac dk da basliyor....
Simdi tüm callanı yapip incelirsem olmaz sanki o yüzden ilk basta sadece karın yapayim diyorum
Callani bastan uapayim o zaman...Günaydın hanımlar
Karın hareketleri 12.dakikada başlıyor galiba ama öncesini yapmanı tavsiye ederim karın egzersizleri için ısınma hareketleri var birde yan esnetme hareketleri var onlarında korse kasları için faydalı olduğunu düşünüyorum.bence senin önden göbeğin yoktur yanlardan daralması gerekiyor.hamilelikler maalesef buna sebep oluyor.günde toplasan 15 dakikanı alır anca
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...line-donmesi-buna-yonelik-egzersizler.766706/
Demek istediğim burda net anlatılmış eğer istersen farklı videolarda var canım
Bel dedigin kirilacaksin gibi olmali
ne kadar kaldı peki forumda bu tür şeyler çok oluyormuş
gözlerim doğru okudu mu 65 mi buhar olup uçacakmısın yoksa