● Tibet Kızları ●

Yaaa ben bazen senin erkek olduğundan şüpheleniyorum yazdıklarını gördükçe emin olcam az kaldı.. ha uşak ha aman ha gayret ha :bicak:
Düşüncelerimiz karşilikliymiş arada bende senin icin bunu dusundum :KK70:
Kaldıki burda beni goren bilen taniyan var yani emin ol erkek degilim
Kaldi ki sadece erkekler mi kalca sever?

ha_mim ha_mim sende süper callan videosu var mı? Internetten baktım ama bulamadim çok merak ediyorum ne menem şeyler var. Ve bombaaaa süper 1,5 saat sürüyormuş.. Cafer bez getir :KK53:

Maalesef yok canım ama linki var videonun yapabilcen miiii baya kondüsyon istiyormuşşş

Keske 100 olsa offf daaa ne isterim

104 tü 102 oldu şükür 97 olduğu zamanlarda bile büyük geliyordu şimdi o kadar olsa yeter diyorum hey gidi günler hey.bende büyük sevmiyim:KK43:küçülse kıyafetlerin içinde daha rahat edicem

Bi ara bana erkek olmadigini ispatla :KK66:

Nasıl olacak o:))

Maalesef yok canım ama linki var videonun yapabilcen miiii baya kondüsyon istiyormuşşş

104 tü 102 oldu şükür 97 olduğu zamanlarda bile büyük geliyordu şimdi o kadar olsa yeter diyorum hey gidi günler hey.bende büyük sevmiyim:KK43:küçülse kıyafetlerin içinde daha rahat edicem

Nasıl olacak o:))
Ben bilmem :KK70:

Naptınız kızlar bayağı hareketli burası bugün sabah anneme geldik kahvaltıya sonra domates konserveye başladık annem difrize fasulye atmamıştı domatesledik domates kabuğundan şalca çıkardık vs vs vs yeni aldım teli elime

Naptınız kızlar bayağı hareketli burası bugün sabah anneme geldik kahvaltıya sonra domates konserveye başladık annem difrize fasulye atmamıştı domatesledik domates kabuğundan şalca çıkardık vs vs vs yeni aldım teli elime
Oo baya calıştın :)
Bende iste erkek olmakla itham ediliyorum arkadas fazla rahat bulmuş beni kendi çok normal da :KK70:

X