- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.401
At at sevdim ben bu callan teyzeyi yanlarim agriyo ondan mi terli terli yine ceyranda kaldım ondan mi bilmiyorum ondan bişiy demiyom bu callan teyzeyeYok demem valla niyetim olmadı ama yarım bırakmak ta istemiorum.
Calla teyzeyi yaptım ayaklarım titredi çok hamlamışım 200 300 mekik çeken ben yapamadım hareketleri tamamen .
Sırt ağrılarına iyi gelecek sanırım biraz hafifledi sanki ama bacaklarım titrek ve korkak horon tepiyorlar benden bağımsız
Sana linki mesaj atayım hamim linki mesaj atmıştı türkçe dublajı var . Bacaklar titriyor ter ıçinde kalıyorsun üstüne ılık bir duş ve 1 bardak süt içtin mi rahatlarsın
Karatay Teyzem günde bi tane yiyin dedi... dettt hemen uzaklaş o tepsinin başından... Cıs o cısDedim bi kahvalti edeyim
Bide ne göreyim...bir tepsi baklava kuzu kuzu yatiyor
Peki ben ne yaptım ?
Evet aynen öyleşu an öpüsüyoruz
Bana hersey freeKaratay Teyzem günde bi tane yiyin dedi... dettt hemen uzaklaş o tepsinin başından... Cıs o cıs
Ben daha tibetimi yapmadimOhhh ne güzel şanslisin
zip şeklilde iniyor zipten çıkaracaksın dosyayı açılırOleyyyy msjim var sanırım Teyzem geldiiiTeşekkürler en kocamanindannnn gidip de bakim başıma ne çoraplar orecek bu teyzecağızım
Bende akşam yapacam içki almazsam yoksa yarına kalacakBen daha tibetimi yapmadim
Ne tembelim yine
Ama senn kafana gore ara veriyorsunBende akşam yapacam içki almazsam yoksa yarına kalacak
Tibetle aynı zaman olmasın diye onu yatmadan önce yapayım diyorum yine de titreme olur mu ertesi gün çayları milletin üstüne dökmiyim sonra
Calla teyzeyi yaptım ayaklarım titredi çok hamlamışım 200 300 mekik çeken ben yapamadım hareketleri tamamen .
Sırt ağrılarına iyi gelecek sanırım biraz hafifledi sanki ama bacaklarım titrek ve korkak horon tepiyorlar benden bağımsız
Açılmiiiiii yüklendi ama açılmiiiii
Bana hersey free
Doğru diyonAma senn kafana gore ara veriyorsun
Daha gecen yapmadıydın
Kaslarımı çok rahatlattı akşam yapıp 1 saat sonra uyumak lazım sabah dinç kalkarsın. Mekik hareketlerini kaç defa yapabiliyorsunGeçer geçer sabaha bişeyin kalmaz.ayrıca titremeye sebep olan esnemeler:))
Mekikte neymiş sen hiç callan yaptın mıı:)
Sırtı çok güzel esnetiyor uyarıları dikkate al aman onlar gibi yapmaya çalışma 3 en fazla 5 gün sonra alışıyorsun zaten
Zip dosyasıya program lazım galiba .bende açıldı telde bile var.
Öyle deyip zararlı şeylere abanma:))alacaksan sağlıklı şeyler yiyerek kilo al.sonra hastalıklar baş gösterir mazallah.benim herifte zayıf yedirmiyorum öyle herşeyi.diyom zayıf ama sağlıklı ol:))
Kaslarımı çok rahatlattı akşam yapıp 1 saat sonra uyumak lazım sabah dinç kalkarsın. Mekik hareketlerini kaç defa yapabiliyorsun
At at sevdim ben bu callan teyzeyi yanlarim agriyo ondan mi terli terli yine ceyranda kaldım ondan mi bilmiyorum ondan bişiy demiyom bu
Evet çıkardım ve hepsi galerime dolduzip şeklilde iniyor zipten çıkaracaksın dosyayı açılır
O zaman tibeti birak bi kac gune geri basla....yoksa oyle yarari olmaz boşuna yaparsın...Doğru diyonama çok ta içesim var bu ara içki ile de yapılmıyor
Tam olarak nasıl yapıyorsun bi anlatır misin belki yardimci olabilirimO zaman tibeti birak bi kac gune geri basla....yoksa oyle yarari olmaz boşuna yaparsın...
Bende yaptim demin tibeti...2.egzersiz haric her bir hareketin enerjis alanima etki ettiğinj algılıyorum...
2 de bir sorun var ama...ya cok kasiyorum ya yapamiyorum cozemedim
O zaman tibeti birak bi kac gune geri basla....yoksa oyle yarari olmaz boşuna yaparsın...
Bende yaptim demin tibeti...2.egzersiz haric her bir hareketin enerjis alanima etki ettiğinj algılıyorum...
2 de bir sorun var ama...ya cok kasiyorum ya yapamiyorum cozemedim
Iste uzaniyorum..kollar yanlara dogru acıkTam olarak nasıl yapıyorsun bi anlatır misin belki yardimci olabilirim