● Tibet Kızları ●

At at sevdim ben bu callan teyzeyi yanlarim agriyo ondan mi terli terli yine ceyranda kaldım ondan mi bilmiyorum ondan bişiy demiyom bu callan teyzeye

Tibetle aynı zaman olmasın diye onu yatmadan önce yapayım diyorum yine de titreme olur mu ertesi gün çayları milletin üstüne dökmiyim sonra

Geçer geçer sabaha bişeyin kalmaz.ayrıca titremeye sebep olan esnemeler:))

Mekikte neymiş sen hiç callan yaptın mıı:)
Sırtı çok güzel esnetiyor uyarıları dikkate al aman onlar gibi yapmaya çalışma 3 en fazla 5 gün sonra alışıyorsun zaten

Açılmiiiiii yüklendi ama açılmiiiii

Zip dosyasıya program lazım galiba .bende açıldı telde bile var.

Bana hersey free

Öyle deyip zararlı şeylere abanma:))alacaksan sağlıklı şeyler yiyerek kilo al.sonra hastalıklar baş gösterir mazallah.benim herifte zayıf yedirmiyorum öyle herşeyi.diyom zayıf ama sağlıklı ol:))

Kaslarımı çok rahatlattı akşam yapıp 1 saat sonra uyumak lazım sabah dinç kalkarsın. Mekik hareketlerini kaç defa yapabiliyorsun

Doğru diyon ama çok ta içesim var bu ara içki ile de yapılmıyor
O zaman tibeti birak bi kac gune geri basla....yoksa oyle yarari olmaz boşuna yaparsın...

Bende yaptim demin tibeti...2.egzersiz haric her bir hareketin enerjis alanima etki ettiğinj algılıyorum...
2 de bir sorun var ama...ya cok kasiyorum ya yapamiyorum cozemedim

Tam olarak nasıl yapıyorsun bi anlatır misin belki yardimci olabilirim

Benimde 2 de sorun var.2 hatalı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…