● Tibet Kızları ●

Eminim sende daha güzel sonuç verir.benim malum 3 gebelik kolay değil toparlanması.normaldede göbekli değilim ama kasların deforme olmasından dolayı şu sabah dümdüz akşam 4 aylık olan gruptan(d)ım:KK6:
Hadi insallah :)
Benim aykayayken karnim iyi ...kusursuz degil ama normal
Oturunca rezalet ama ...zayifliğima hakaret gibi kaliyo orda :KK70:

Eccik ucundan versen yeter:KK48:

Callan teyzeyi seçtim.dedim teyze hadi ver coşkuyu:KK73::KK70:diğerleri nasıl olsa yapılır.kimseden fayda yok ne varsa sende var dedim:KK39:

Güle güle kirlet.Ben bugün kv deye çalıştım yarında kendime inşallah.

Kaç hareket saymadım ama 1 saat sürüyor.tibetle alakası yok canım yanından geçmez:)plates yoga bale karışımı bir spor.yapmak ister misin:spor:attığım videoyu izlemedin mi gıı.o kadar aradım buldum aşkolsuuun:işsiz:
İzlemem mi gııı:skandal::KK53:ı izledim helbet hep aynı sayımı artırma oluyo mu onu sordum tibet gibi mi derken. Eee tibet 21 i bulunca yarım saat bir saatte bu 1,5 saat yerde mi yuvarlancaz yani... cık olmadı bu tibet e devam artı japon nefesi yeter amannnnn callanda da vücut esniyo o da çok iyi ama yaaaaa üffffffff nedcem ben yaaaaaa

Son düzenleme:
Hadi insallah :)
Benim aykayayken karnim iyi ...kusursuz degil ama normal
Oturunca rezalet ama ...zayifliğima hakaret gibi kaliyo orda :KK70:

Şanslı bağğğyan.kilon yokta ondan. o gevşekliğin içi yağ dolsa oldu sana koca göbek:)) ama noldu biliyomusun.ilk günler sıkılaşır gibi oldum.sonra o sıkılık yumuşamaya başladı .sonra baktım yağlı sert olan yerler oralar.en çok göbüşte hissettim.sıkınca sert olurdu şimdi yumoş:)demekki yapları parçalıyor.sonrasıda sıkılaşma olacak herhalde

İzlemem mi gıııı izledim helbet hep aynı sayımı artırma oluyo mu onu sordum tibet gibi mi derken

Haa yok canıım daha ne artsın 1 saat bitene kadar gözün patlıyo zaten:KK53:aynı kardiyo yapar gibi ter atıyom yattığım yerde:KK48:biter bitmez duşa zor atıyorum kendimi.ağustosun sıcağında yaparsan böyle olur.ocakta şubatta aklın nerdeydi behey gafil:))ağustos böceği gibi hissettim kendimi:))tembel tenekeeee:lülülü:

Niyetin için 100 ihlas okudum.nasıl niyetlendin bilmiyorum ama her şekilde al senin olsun:)
Allan razı olsun :dua:
Eccik ucundan versen yeter:KK48:

Callan teyzeyi seçtim.dedim teyze hadi ver coşkuyu:KK73::KK70:diğerleri nasıl olsa yapılır.kimseden fayda yok ne varsa sende var dedim:KK39:

Güle güle kirlet.Ben bugün kv deye çalıştım yarında kendime inşallah.

Kaç hareket saymadım ama 1 saat sürüyor.tibetle alakası yok canım yanından geçmez:)plates yoga bale karışımı bir spor.yapmak ister misin:spor:attığım videoyu izlemedin mi gıı.o kadar aradım buldum aşkolsuuun:işsiz:
Maşallah sana ben totomu kaldıramadım daha yerimden.
Başlamam lâzım spora böyle olmaz:duduk:

Günaydın tibetçi hatunlar

Allan razı olsun :dua:

Maşallah sana ben totomu kaldıramadım daha yerimden.
Başlamam lâzım spora böyle olmaz:duduk:
Cümlemizden inşallah.eğer istersen fırsat buldukça destek çıkarım sana..

Bak tee o zaman başlasaydın şimdiye hareketlere alılmıştın.tatilde 10 saati yapardın

bakma bitti dediğime görmezden geliyorum mecburen gün kalmadı :KK61:

Ev işi biter mi canım ya.arkanı dön yine aynı.boşver olduğu kadar olmadığı kader:))

Kızlar callanetics ilk başlayınca hamlık yapıyor mu? Ona da başlıyım bugun diyorum ama bayram üzeri tutulmasın oram buram diye de korkim ne yapim a dostlar bi akıl verin :KK64:

Bende tutulma olmadı sadece bazı yerlerde acı vardı:))esneme hareketi çok var ondan galiba tutulmuyorsun.ama fazlaca esnediğin için yürürken bacaklar 1 saat titriyor benim:))

Bende tutulma olmadı sadece bazı yerlerde acı vardı:))esneme hareketi çok var ondan galiba tutulmuyorsun.ama fazlaca esnediğin için yürürken bacaklar 1 saat titriyor benim:))
Tibetle aynı zaman olmasın diye onu yatmadan önce yapayım diyorum yine de titreme olur mu ertesi gün çayları milletin üstüne dökmiyim sonra :KK57:

Kızlar burada eklenen videoları görebileceğimiz bi yer var mı ? Dünden beri geri ileri talan ettim yazışmaları bulamadım bi türlü callan videosunu galeri neyin var mı burada... var deyin noolurrrr :KK53:

Hepiniz birden nereye kayboldunuz yahu :işsiz: hatırladığım kadariyla 2 hareketi yaptım 100 e kadar sayarak :KK76: hani şu uzanıp bacakları tutup kafayı kaldırıp kolları uzatıp sallıyon ya onu, bir de arka bacağı sallama var ya bi yere tutunup hah işte onu yaptım ( bundan biraz tırstım ağrı yapabilir diye 50 bi yan 50 bi yan yaptım baktım ağrı yok 50 şer daha yaptim) ama bacaklarda titreme falan yok şimdilik yanlış mı yaptım acep :halay:başka da bi şey hatirlamiyom... şu video nerde ula sesime ses verin ula :63:

Günaydın tibetçi hatunlar

Cümlemizden inşallah.eğer istersen fırsat buldukça destek çıkarım sana..

Bak tee o zaman başlasaydın şimdiye hareketlere alılmıştın.tatilde 10 saati yapardın

Ev işi biter mi canım ya.arkanı dön yine aynı.boşver olduğu kadar olmadığı kader:))
Yok demem valla niyetim olmadı ama yarım bırakmak ta istemiorum.
Calla teyzeyi yaptım ayaklarım titredi çok hamlamışım 200 300 mekik çeken ben yapamadım hareketleri tamamen .
Sırt ağrılarına iyi gelecek sanırım biraz hafifledi sanki ama bacaklarım titrek ve korkak horon tepiyorlar benden bağımsız :KK70:
Hepiniz birden nereye kayboldunuz yahu :işsiz: hatırladığım kadariyla 2 hareketi yaptım 100 e kadar sayarak :KK76: hani şu uzanıp bacakları tutup kafayı kaldırıp kolları uzatıp sallıyon ya onu, bir de arka bacağı sallama var ya bi yere tutunup hah işte onu yaptım ( bundan biraz tırstım ağrı yapabilir diye 50 bi yan 50 bi yan yaptım baktım ağrı yok 50 şer daha yaptim) ama bacaklarda titreme falan yok şimdilik yanlış mı yaptım acep :halay:başka da bi şey hatirlamiyom... şu video nerde ula sesime ses verin ula :63:
Sana linki mesaj atayım hamim linki mesaj atmıştı türkçe dublajı var . Bacaklar titriyor ter ıçinde kalıyorsun üstüne ılık bir duş ve 1 bardak süt içtin mi rahatlarsın

X