● Tibet Kızları ●

Sen daha okuma duaları.daha ne görmeyi bekliyosun acabaaa:sinirli:

Bencede zaten olduğum yaştan 10 yaş genç görünüyprum bi 5 sene daha geri gitsem oldu mu sana 20:KK45::confused::KK70:çok uçtum
Sen daha okuma duaları.daha ne görmeyi bekliyosun acabaaa:sinirli:

Bencede zaten olduğum yaştan 10 yaş genç görünüyprum bi 5 sene daha geri gitsem oldu mu sana 20:KK45::confused::KK70:çok uçtum
Taa hamile iken keseyi görene kadar 10bin ihlas okumak niyetindeydim kanama başlayınca bırakmıştım şimdi onu bitirmeye çalışıyorum yarın kalmasın diye aklım onla.mesgul olunca ayetli unuttum açıkçası.
E daha ne olsun 15 yaş genç görünmek muhteşem birşey

Evde yine yanlışları oynuyorum. Pencerede açamıyorum balkonda çıkamıyorum tv de yok pc de yok evde klima olmasa telefon olmazsa ilkel yaşama adım atmış olacam :KK70: gidip az kitap okuyun bakalım

E daha ne olsun 15 yaş genç görünmek muhteşem birşey

Hayaller hayatlar:confused:

Kendileri en son 1992 de turkcede gorulmuş...

Canım boşver kitabını zaten hareketleri detaylı anlatıyor yaparken. sadece içinde ekstra bikaç hareket var.başla sen hemen :KK39:okusanda yapmadan pratik kazanmak imkansız.hareketleri yaptıkça doğrusunu buluyorsun.birazda kasların kuvvetlenmesiyle alakalı.kuvvet kazandıkça ne demek istediğini daha iyi anlıyorsun.benim yolum çoook uzun önce sarkmalar toparlanacak ondan sonra sıkılaşma olur ancak.karın egzersizlerinde korse kasları denilen kaslar çalışıyor galiba.çünkü aynı korse giymiş gibi oldum:KK70:.ordan burdan bişeyler pörtlemiyor artık:deli:sırt ölçüm genişledi onuda eklemlerin açılmasına bağlıyorum.çünkü çok fazla esniyorsun.esnerken başımı bacağıma değdirebiliyorum artııık:halay:

Gene çenem yerlerde
Çok yorgunum bugün yaparmıyım bilmem.
Kulis tiyatro Kulis tiyatro gibi benimde bayram temizliği bitmedi:kızgın:

Evde yine yanlışları oynuyorum. Pencerede açamıyorum balkonda çıkamıyorum tv de yok pc de yok evde klima olmasa telefon olmazsa ilkel yaşama adım atmış olacam :KK70: gidip az kitap okuyun bakalım

En bi sevdiğim özledim sıkılmayı:KK48:
Boşver kafanı dinle:kahve: bide kahve yanına ohhh

Şimdi acaba çamaşır mı katlasam mıtfağı mı toplasam çocukların kıyafetlerinde tadilat yapılması gereken yerler var onları mı yapsam balkon mu yıkasam ütü mü yapsam yoksa herşeyi bi kenara bırakıp spor mu yapsam.diyin kızlar hele ben ne yapiiiiiim:KK34:

Hayaller hayatlar:confused:

Canım boşver kitabını zaten hareketleri detaylı anlatıyor yaparken. sadece içinde ekstra bikaç hareket var.başla sen hemen :KK39:okusanda yapmadan pratik kazanmak imkansız.hareketleri yaptıkça doğrusunu buluyorsun.birazda kasların kuvvetlenmesiyle alakalı.kuvvet kazandıkça ne demek istediğini daha iyi anlıyorsun.benim yolum çoook uzun önce sarkmalar toparlanacak ondan sonra sıkılaşma olur ancak.karın egzersizlerinde korse kasları denilen kaslar çalışıyor galiba.çünkü aynı korse giymiş gibi oldum:KK70:.ordan burdan bişeyler pörtlemiyor artık:deli:sırt ölçüm genişledi onuda eklemlerin açılmasına bağlıyorum.çünkü çok fazla esniyorsun.esnerken başımı bacağıma değdirebiliyorum artııık:halay:

Gene çenem yerlerde
Çok yorgunum bugün yaparmıyım bilmem.
Kulis tiyatro Kulis tiyatro gibi benimde bayram temizliği bitmedi:kızgın:
O kadar duzgun mu yapiyor karni
Ohaaaa ....hemen yapmaliyim ama regl bitsin
Bu arada benim regl cok yogundu ...ultra ekstra gece pedi kullanirdim ama hep de batardi ortalik...bu ay ayari duzeldi sanki daha usul ve terbiyeli geliyor :KK70:

Şimdi acaba çamaşır mı katlasam mıtfağı mı toplasam çocukların kıyafetlerinde tadilat yapılması gereken yerler var onları mı yapsam balkon mu yıkasam ütü mü yapsam yoksa herşeyi bi kenara bırakıp spor mu yapsam.diyin kızlar hele ben ne yapiiiiiim:KK34:
Bence keyf yap :KK48: 2.80 uzanıp:halay:

Neye karar verip uyguladın :KK70:

Taa hamile iken keseyi görene kadar 10bin ihlas okumak niyetindeydim kanama başlayınca bırakmıştım şimdi onu bitirmeye çalışıyorum yarın kalmasın diye aklım onla

Niyetin için 100 ihlas okudum.nasıl niyetlendin bilmiyorum ama her şekilde al senin olsun:)

O kadar duzgun mu yapiyor karni
Ohaaaa ....hemen yapmaliyim ama regl bitsin
Bu arada benim regl cok yogundu ...ultra ekstra gece pedi kullanirdim ama hep de batardi ortalik...bu ay ayari duzeldi sanki daha usul ve terbiyeli geliyor :KK70:

Eminim sende daha güzel sonuç verir.benim malum 3 gebelik kolay değil toparlanması.normaldede göbekli değilim ama kasların deforme olmasından dolayı şu sabah dümdüz akşam 4 aylık olan gruptan(d)ım:KK6:

Benim de bıraktığım birşey gel biraz paylaşalım :)

Eccik ucundan versen yeter:KK48:

Neye karar verip uyguladın :KK70:

Callan teyzeyi seçtim.dedim teyze hadi ver coşkuyu:KK73::KK70:diğerleri nasıl olsa yapılır.kimseden fayda yok ne varsa sende var dedim:KK39:

Benim ki bitti çok şükür şimdi oturdum :KK73:yarında mamaları yaptım mı... dadannnnnn bayrama hazırım :KK68:

Güle güle kirlet.Ben bugün kv deye çalıştım yarında kendime inşallah.

Kızlar bu callan zatı muhteremi kaç hareket ve ne kadar sürüyor tibet gibi sayısı artıyor mu? Bi deyiverin hele :işsiz:

Kaç hareket saymadım ama 1 saat sürüyor.tibetle alakası yok canım yanından geçmez:)plates yoga bale karışımı bir spor.yapmak ister misin:spor:attığım videoyu izlemedin mi gıı.o kadar aradım buldum aşkolsuuun:işsiz:

X