● Tibet Kızları ●

Bu hafta bi gecsin de bakalım ayni olursa bi baktiririm...bence tibetten ama ya...
Hic oyle şeylerim yoktu benim
Sadece tibet zamanları ortaya cikiyor ama 2 haftadir cok daha belirgin ve tekrar arttirdigim gun oluyor bu yoğunluk...

Acaba ortaya çıkarmaya çalıştığı ne ?
İnşallah çok sürmez

Şoktasın şimdi bitmeye yakın girersin havaya:KK70:
Afiyetle yemek nasip olsun kışlıklarını:kk77:

Sağol canım daha iyiyim bende. korktuğum kadar olmadı.tibet gerçekten çok iyi geldi.

Öldük bittik kül olduk:ruh:

Bugün cam filan sildim biraz evle upraştım
Akşam sporumu yaptım arkasından çocuklarla duş faslı sonra banyoyu yıka onlarıı doyur yatır anca :işsiz:

Sen nasılsın :kahve:

Bi alıngan oldum ki sormayın zaten vardı.şahdı şahbaz oldu:işsiz:herşeye pek bi içerler oldum.hemen her şeyden vazgeçip kabuğuma çekiliyorum.mesela bugün mutlaka gitmem gereken biyer vardı eşim bişey dedi.küstüm gitmedim.sonra hadi beraber gidelim falan filan dediysede yok ikna edemedi.kendimi çocuk gibi hissettim.ama kalbime öküz oturmuş gibi oldu naptıysam kalkmadı.hemen unutmuyorumda nolacak bilmem:KK12:rıh halimi beğenmiyorum:63:
Tadı çıksın da :) sonra şoku atlatayım :)
Doktor google panik atak,tansiyon,reflü,migren,beyincik sarkması diyor sec begen alma :))
Ay google teyze hep felaket tellalı :KK70:
Ona baksam ben kanserin son evresindeyim :KK70:

Tibet benle çok uğraşıyor bugün yine rüyamda hamileliyim yeni öğreniyorum ve yine peşimde drlar sağlıksız bebek diye alcaklar ve bugün e eşlik eden 2 köpek yavrusu kadar kedi ve beni korkutan 3 köpek bir köpeği sahibi açıyor yukardan aşağı düşüyorum bebeğim diyorum ama 3 güzel insan kuzenlerim dayılarımın kızları beni ve merdiveni tutuyor ayaklarım acımadan indim normal sakin inisti büyü gibiydi ama doktor yine yaptı yapacağını . Umarım yine benzer rüyalar görmem hemen arınırım. Zaten sızıp kalmışım :)

Tibet benle çok uğraşıyor bugün yine rüyamda hamileliyim yeni öğreniyorum ve yine peşimde drlar sağlıksız bebek diye alcaklar ve bugün e eşlik eden 2 köpek yavrusu kadar kedi ve beni korkutan 3 köpek bir köpeği sahibi açıyor yukardan aşağı düşüyorum bebeğim diyorum ama 3 güzel insan kuzenlerim dayılarımın kızları beni ve merdiveni tutuyor ayaklarım acımadan indim normal sakin inisti büyü gibiydi ama doktor yine yaptı yapacağını . Umarım yine benzer rüyalar görmem hemen arınırım. Zaten sızıp kalmışım :)
alkolun etkisindeydin cıks bu ruyayi ciddiye almiyoruz...sarhoştum hatirlamiyorum gibi takıl:-)

Bende berbat bir ruya gördüm:olamaz:
Annemin cesetini gördüm...arada da seğiriyordu ve diyordum ki hareket ediyor tekrar kontrol edin ölmemiştir diyorum...hayır diyolar bu seğirmeler normal ...of o kadar gercekciydi ki...

Günaydın kızlar
Rüyalarınız hayra çıksın
Bende görüyorum ama hatırlamıyorum:))

3 saat sonra 10 yaş gencelseceksin hımmm:KK8:

10 yaş çok ütopik olur ama hamile kalmadan önceki halşme yani 4 yaş geriye gidebilirim:KK71:karın bölgesi güzel şekilleniyor sırt ile beraber

alkolun etkisindeydin cıks bu ruyayi ciddiye almiyoruz...sarhoştum hatirlamiyorum gibi takıl:-)

Bende berbat bir ruya gördüm:olamaz:
Annemin cesetini gördüm...arada da seğiriyordu ve diyordum ki hareket ediyor tekrar kontrol edin ölmemiştir diyorum...hayır diyolar bu seğirmeler normal ...of o kadar gercekciydi ki...
Sanırım dikkate alacam çünkü geçen gördüğüm rüyanın benzeri hamim korunma duasını yap demişti onu da yapacam :KK17:
Cesetler kasların ve hücrelerin ölmesinden dolayı seyirir dışkı yapar gaz çıkarır. Geçen okumuştum .
Kulis babasını gördüğünde babana bur şey olmasından mı korkuyorsun gibi bir şey sormuştun seninde öyle bir şeyin var mı ?

Günaydın kızlar
Rüyalarınız hayra çıksın
Bende görüyorum ama hatırlamıyorum:))

10 yaş çok ütopik olur ama hamile kalmadan önceki halşme yani 4 yaş geriye gidebilirim:KK71:karın bölgesi güzel şekilleniyor sırt ile beraber
10 günlük program dimi ? Bende başlıcam bugün bedenim sündü kilo vermekten beğenmiyorum kendimi.
Kilo fazlan varsa onu da verirsen bence 10 yıl gençleşirsin. Hele minyon tipliysen fark daha çok olacaktır

ha_mim ha_mim bu callentic videosunu oturup adama akilli izleyemedim daha ama egzersizler sirali dimi? Yani karin calisip bacaga geli sonra yine karin egzersizi seklinde degil dimi
Karisik degil de bana:))
Bu arada kitabi alamiyorum :KK43:
Turkcesi yok :KK43:

Hayır canım karışık değil karından sonra bacak sonra kalça esneme diye gidiyor

Türkçesi yoksa benim attıklarım nerden alıntı o zaman?eski olduğu için mi acaba

Sanırım dikkate alacam çünkü geçen gördüğüm rüyanın benzeri hamim korunma duasını yap demişti onu da yapacam :KK17:
Cesetler kasların ve hücrelerin ölmesinden dolayı seyirir dışkı yapar gaz çıkarır. Geçen okumuştum .
Kulis babasını gördüğünde babana bur şey olmasından mı korkuyorsun gibi bir şey sormuştun seninde öyle bir şeyin var mı ?

Sen daha okuma duaları.daha ne görmeyi bekliyosun acabaaa:sinirli:

10 günlük program dimi ? Bende başlıcam bugün bedenim sündü kilo vermekten beğenmiyorum kendimi.
Kilo fazlan varsa onu da verirsen bence 10 yıl gençleşirsin. Hele minyon tipliysen fark daha çok olacaktır

Bencede zaten olduğum yaştan 10 yaş genç görünüyprum bi 5 sene daha geri gitsem oldu mu sana 20:KK45::confused::KK70:çok uçtum

X