● Tibet Kızları ●

Belim zorlanmasın diye hareketleri daha yavaş yaptım.daha kolay oldu.demekki ben biraz hızlı yapıyormuşum oda beni yoruyormuş.hergün bişey öğreniyorum:))

SchonerDuft SchonerDuft iyi tatiller canım...

Kova hatunu Kova hatunu madem wc eğitimine başlıcaksın beraber başlayalım.senin şu sır gibi sakladığın etkiler ne olaki?

Belim zorlanmasın diye hareketleri daha yavaş yaptım.daha kolay oldu.demekki ben biraz hızlı yapıyormuşum oda beni yoruyormuş.hergün bişey öğreniyorum:))

Kova hatunu Kova hatunu madem wc eğitimine başlıcaksın beraber başlayalım.senin şu sır gibi sakladığın etkiler ne olaki?
Tatil olunca biraz hareket bekliyordum ama eve kapandım hiç tatil havasını yakalayamadım oysaki ne güzel gün sayıyordum :KK70:
Pazara inecem şimdi yeşil fasulye varsa alacam difrize atmalik kışlık sebzemin bir kısmı hazır olsun bari dimi

Nasıl geçeceksin bakim ...kac tane artiracan :63:
Sen tembellik edip yapmayacaksın ya hani ben yapmaya devam edeceğim ya hani.... aaaaa bi bakmışız ki ben 9999 sen 4444 :KK70:
Kulis tiyatro Kulis tiyatro su ritüelini yaptın mı dün
Yapmadım canım
İncitme değilde bende senin gibi ceryanda kaldım.hafif tutkluk hareket kısıtlılığı var:KK43:(
Akşam kv ile baklava yaptık terledim arkadan rüzgar çarptı anladım ama onu ateş basıyor kapatamadım da .insan iyileşince bi daha olmıcak sanıyor:/sabah iyiydim.bide tuttum cam sildim iyice terledim .üstüne tuz biber oldu oda .yoksa sadece o olsa sabahta olurdu.krem filan sürdüm bakalm.ağrım yok ama hareket ederken bi tedirginlik var
Evet ben dün ondan korktum zaten tekrarlarsa naaparım tam da bayram üzeri diye neyse ki iyiyim çok şükür sende atlatırsın biran önce inşallah :KK5:

Sen tembellik edip yapmayacaksın ya hani ben yapmaya devam edeceğim ya hani.... aaaaa bi bakmışız ki ben 9999 sen 4444 :KK70:

Yapmadım canım

Evet ben dün ondan korktum zaten tekrarlarsa naaparım tam da bayram üzeri diye neyse ki iyiyim çok şükür sende atlatırsın biran önce inşallah :KK5:
Daha cok beklersin hıh!
Senin burcun ne? Kesin sende ikizler vardir bi yerinde :KK70:

Süylemem daha...

Tatil olunca biraz hareket bekliyordum ama eve kapandım hiç tatil havasını yakalayamadım oysaki ne güzel gün sayıyordum :KK70:
Pazara inecem şimdi yeşil fasulye varsa alacam difrize atmalik kışlık sebzemin bir kısmı hazır olsun bari dimi

Şoktasın şimdi bitmeye yakın girersin havaya:KK70:
Afiyetle yemek nasip olsun kışlıklarını:kk77:

Sağol canım daha iyiyim bende. korktuğum kadar olmadı.tibet gerçekten çok iyi geldi.

Nerdesiniz bugun gençlik:KK19:

Öldük bittik kül olduk:ruh:

Bugün cam filan sildim biraz evle upraştım
Akşam sporumu yaptım arkasından çocuklarla duş faslı sonra banyoyu yıka onlarıı doyur yatır anca :işsiz:

Sen nasılsın :kahve:

Bi alıngan oldum ki sormayın zaten vardı.şahdı şahbaz oldu:işsiz:herşeye pek bi içerler oldum.hemen her şeyden vazgeçip kabuğuma çekiliyorum.mesela bugün mutlaka gitmem gereken biyer vardı eşim bişey dedi.küstüm gitmedim.sonra hadi beraber gidelim falan filan dediysede yok ikna edemedi.kendimi çocuk gibi hissettim.ama kalbime öküz oturmuş gibi oldu naptıysam kalkmadı.hemen unutmuyorumda nolacak bilmem:KK12:rıh halimi beğenmiyorum:63:

Şoktasın şimdi bitmeye yakın girersin havaya:KK70:
Afiyetle yemek nasip olsun kışlıklarını:kk77:

Sağol canım daha iyiyim bende. korktuğum kadar olmadı.tibet gerçekten çok iyi geldi.

Öldük bittik kül olduk:ruh:

Bugün cam filan sildim biraz evle upraştım
Akşam sporumu yaptım arkasından çocuklarla duş faslı sonra banyoyu yıka onlarıı doyur yatır anca :işsiz:

Sen nasılsın :kahve:

Bi alıngan oldum ki sormayın zaten vardı.şahdı şahbaz oldu:işsiz:herşeye pek bi içerler oldum.hemen her şeyden vazgeçip kabuğuma çekiliyorum.mesela bugün mutlaka gitmem gereken biyer vardı eşim bişey dedi.küstüm gitmedim.sonra hadi beraber gidelim falan filan dediysede yok ikna edemedi.kendimi çocuk gibi hissettim.ama kalbime öküz oturmuş gibi oldu naptıysam kalkmadı.hemen unutmuyorumda nolacak bilmem:KK12:rıh halimi beğenmiyorum:63:
Hassaslaştın demek ki..idare et bi sure gecer gider insallah

Ben 1 saatir fenalardayim gene...ayni gecen hafta gibi...tekrar artırdim ya
sadece bas agrisi yerine bayilma hissi var mide bulantısı ve baş donmesi....
Bu tibet bişey mi tamir ediyor yoksa bişeyin uyarisini mi veriyor anlamadim.. ozellikle bas donmesi hissi hafta icinde de hep vardi rahatsiz etmeyecek sekilde

Hassaslaştın demek ki..idare et bi sure gecer gider insallah

Ben 1 saatir fenalardayim gene...ayni gecen hafta gibi...tekrar artırdim ya
sadece bas agrisi yerine bayilma hissi var mide bulantısı ve baş donmesi....
Bu tibet bişey mi tamir ediyor yoksa bişeyin uyarisini mi veriyor anlamadim.. ozellikle bas donmesi hissi hafta icinde de hep vardi rahatsiz etmeyecek sekilde

Her ihtimale karşı bi dr a git istersen tibetten olmayabilir

X