● Tibet Kızları ●

Dinlemene bak,bu akşamın da böyle olsun artik...
Arınıyorsun hic yoktan öyle düşün...gecmiş olsun
Arınayım razıyım ağrılara valla.
Ilk yaptığım da da böyle olmuştu.
Kimyonlu su iç iyi gelir gaza

Ay ne fenadir o ya:/
2 hareket aslinda buna cok iyi geliyor...

Bununla ilgili özelden yazıyım canım.

Sen negatif duygulara daha hakimsin ya...oyle varliklar genelikle oyle insanlara daha cok dadanir ugrasir...ve sende bazı seylere aciksin ve fark edebiliyorsun olan biteni.

Bak bu çok dopru.o yüzden enerjisini yükseltmesi lazım..ama yerinde olsam bide psiyatriste giderdim

Çok doğru bi tespit. Babam 10 sene önce beyin kanaması geçirdi. Sağ tarafı felçli. Baston yardımıyla zar zor yuruyebiliyor. Konuşamiyor fazla. Gözünün içine bakıyorum bir şey olmasın ona diye

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Hııı kol guclendirmen lazim o zaman diycem de kollarin mi kisa kaliyo acaba? Avuc ici değil de su el ustu kemikleriyle yapmaya calis

Bencede kollardan dolayı olmuyor.bedeni kaldıran kollar çünki.

ha_mim nerelerdesin.
Naptınız kızlar baş ağrısından ölüyorum gözlerim yerinden çıkacak gibi

Burdayım örtmeniim.sana da geçmiş olsun canım.inşallah geçmiştir.

Bende son 1 senedir adet zamanları bun yaşıyorum.doğumlarda çekmedim bu sancıyı.yerleri yumrukluyorum.hatta bazen yumurtlama zamanlarıda oluyor.bana rezene bide spazm çözücü ilaçlar iyi geliyor.hani şu meteo ile başlayan.söyleyenden Allah razı olsun.yoksa ağlıyordum

Ay ne fenadir o ya:/
2 hareket aslinda buna cok iyi geliyor...

Bundan mütevellit tibeti başkalarının yanında yapmak sakıncalıdır .lütfen yapmayınız:)))

Bu arada T Tip-toe ayakların yere değiyo mu diye sormuştun ben atlamışım onu şimdi aklıma geldi)) evet canım değiyor ama değdirmiyorum.değdirmelimiyim değdirmemeli miyim.şu tibeti değdirerek mi yapsak değdirmeyerek mi yapsak bilenler el-cevap

Kızlar callanı denediniz mi

Yarın 9 tekrara geçiyorum.2 ve 4 halaaa zorlandığım hareketler .4 te yumruk işe yaradı gibi.ama 2 baya zorlıyır.demekki karın kasları havlu atmış.5ten sonra bacaklar sanki 10 kilo ne zor kalkıyor.callan biraz güçlendirse de ilerki sayılarda zorlanmasam

2. Harekette bende uyuzum...basenimi eritti

baş ağrım yok şimdilik gözler çok çapaklı ama sağ böbreğim çok berbat ağrıyor dün akşamdan beri yumurtlama ağrısı dedim ama yok değil böbrek ağrısı . senin nasıl gidiyor etkileri görüyor musun

bugün denicem dün dışardaydık eşimle geç gelince kldı. ama 1 kere denememe rağmen bir iki hareketi o kas ağrılarını hissediyorum.

günaydın kızlar bugün 2.günüm sabah yemeğimi yaptım ( kabak rende yağsız tuzsuz ) sonra tibetimi sonra da bir güzel duşumu aldım enerjim pek yok ama olsun ( kahvaltıyı 2 incir ile yaptığım için olabilir )

Günaydin...tibet yere serdi bakıyorumda doğrulamayıorsun bi türlü
Ben callanın kitabini da alcam daha iyice sindire sindire sey etcem...birde cok inceltir mi diye korkuyorum ama şekil versin de azcik şisiririm ben bi sekilde hava gazi basarim ahhahaaa

Bugun lactamile başliycam kızlar
Emziren anne iceceği bu...yillar once burda kilo almaya çalışan bir arkadaş onermisti epey yaramisti ona...gerci emzirdigimde bende kullanmistim iyi gelmisti
Emzirmeyi birakali 1 ay olucak hemen kesilmisti süt umarım geri getirmez...

Eve squata yine el mahküm
squat ı her wcye girdiğinde 10 kere yapsan bile muhteşem bir sonuç elde edersin o kadar basit bir harekete el mahkum olması çok iyi bence birde bize bak yerde yuvarlanmamız lazım
vallahi serdi yine bel ağrım böbrek ağrım ki bunlra razıyım sırt ağrım olmasın . kitabı hamim in gönderdiği linkte vardı .
lactamile dediğin bebek maması dimi onun yerine cici bebe yesene tadı daha güzel hiç olmzsa

Atlatacaksın emin ol sadece azcuk sabret

Okunmuyor o kitap ordan ya...

cicibebe yiyemiyorum icebiliyorum yani daha sıvi seviyorum ve o da anca kiloyu koruyo sivi olunca fazla alamiyorsun oyle...lactamil emziren anne icecegi acayip vitaminli mineralli bisey...
Zaten squat programini hemen uygulayamam nene gibi gezerim iki büklüm gun icinde akla geldikce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…