- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.041
Arınayım razıyım ağrılara valla.Dinlemene bak,bu akşamın da böyle olsun artik...
Arınıyorsun hic yoktan öyle düşün...gecmiş olsun
Ilk yaptığım da da böyle olmuştu.Geçmiş olsun nerde bi sorun varsa gün yüzüne çıkarıyor bu hareketler ben buna iyice inandim.
Bende 3 4 gündür gaz sancısından ölmek uzereyim afedersiniz gaz çıkmıyo ve müthiş bi karin ağrısı hayatında ilk defa yaşıyorum. Bekliyorum bakalim ne zmn geçecek?
Ay ne fenadir o ya:/Geçmiş olsun nerde bi sorun varsa gün yüzüne çıkarıyor bu hareketler ben buna iyice inandim.
Bende 3 4 gündür gaz sancısından ölmek uzereyim afedersiniz gaz çıkmıyo ve müthiş bi karin ağrısı hayatında ilk defa yaşıyorum. Bekliyorum bakalim ne zmn geçecek?
yıllarca korkular ile yaşadım genelde rüya uyanıklık arasında oldu önceden bana dokunabiliyorlardı ama 2 senedir dokunamıyorlar sadece yüzüme bakıp gülebiliyorlar . içim korkuyor istedikleri de o zaten .
ve sürekli rüyamda kediler köpekler görürüm insan gibi konuşan yürüyen köpek düşünün . bunun için burda çok iyi olan bir hoca var ona gittim düşük yapıp yapmadığımı sordu o zaman hiç hamile kalmamıştım . kalırsam ve rüyamda kedi köpek görürsem gitmem lazımdı tekrar . aşılama ile hamile kaldığımda kocaman bir ağaç düşünün o ağaca bağlı ağaç kadar büyük bir siyah köpek . etrafı çevrili benden uzak tutan beyaz giyinen adamlar vardı . bu rüyadan sonra değerim düştü düşük yaptım. umursamadım gitmedim sonra 2. gebelikte rüyamda minik kediler gördüm umursamadım . gebeliğin 5.haftasında bir kadın rüyamda dolandı reel hayatta da o kadına muayneye gitmiştim. 1 gece boyunca etrafımda dolandı sen o çocuğu doğuramazsın obezite o çocuk diyip durdu sonra kürtaj masasını bahçeye hazırladı . bende yanındaydım. aletleri yere koydu ama poşetli korumalı mikrop kaparım dedim. sonra uyandım o gün kanamam oldu eşimede rüyamı anlattım. uyandıktan sonra ortalama 5 6 gün boyunca görsel olarak kürtaj bıçağı düşünün mikser gibi o görüntü geliyordu. sonra zaten kürtaj oldum burda ince bir çizgi mi var yoksa gerçekmiydi olanlar sonuçta 5 ün boyunca olumsuzdum
Sen negatif duygulara daha hakimsin ya...oyle varliklar genelikle oyle insanlara daha cok dadanir ugrasir...ve sende bazı seylere aciksin ve fark edebiliyorsun olan biteni.
Çok doğru bi tespit. Babam 10 sene önce beyin kanaması geçirdi. Sağ tarafı felçli. Baston yardımıyla zar zor yuruyebiliyor. Konuşamiyor fazla. Gözünün içine bakıyorum bir şey olmasın ona diye
Hııı kol guclendirmen lazim o zaman diycem de kollarin mi kisa kaliyo acaba? Avuc ici değil de su el ustu kemikleriyle yapmaya calis
Geçmiş olsun nerde bi sorun varsa gün yüzüne çıkarıyor bu hareketler ben buna iyice inandim.
Ay ne fenadir o ya:/
2 hareket aslinda buna cok iyi geliyor...
5.harekette mi? Benim değmiyo...ama değdirmek de zorunlu değil
2. Harekette bende uyuzum...basenimi erittiKızlar callanı denediniz mi
Yarın 9 tekrara geçiyorum.2 ve 4 halaaa zorlandığım hareketler .4 te yumruk işe yaradı gibi.ama 2 baya zorlıyır.demekki karın kasları havlu atmış.5ten sonra bacaklar sanki 10 kilo ne zor kalkıyor.callan biraz güçlendirse de ilerki sayılarda zorlanmasam
baş ağrım yok şimdilik gözler çok çapaklı ama sağ böbreğim çok berbat ağrıyor dün akşamdan beri yumurtlama ağrısı dedim ama yok değil böbrek ağrısı . senin nasıl gidiyor etkileri görüyor musunBununla ilgili özelden yazıyım canım.
Bak bu çok dopru.o yüzden enerjisini yükseltmesi lazım..ama yerinde olsam bide psiyatriste giderdim
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Bencede kollardan dolayı olmuyor.bedeni kaldıran kollar çünki.
Burdayım örtmeniim.sana da geçmiş olsun canım.inşallah geçmiştir.
Bende son 1 senedir adet zamanları bun yaşıyorum.doğumlarda çekmedim bu sancıyı.yerleri yumrukluyorum.hatta bazen yumurtlama zamanlarıda oluyor.bana rezene bide spazm çözücü ilaçlar iyi geliyor.hani şu meteo ile başlayan.söyleyenden Allah razı olsun.yoksa ağlıyordum
Bundan mütevellit tibeti başkalarının yanında yapmak sakıncalıdır .lütfen yapmayınız:)))
basenlerde erisin ya squat yapıp popoyu kaldırdın mı fıstık gibi olursun2. Harekette bende uyuzum...basenimi eritti
5.harekette mi? Benim değmiyo...ama değdirmek de zorunlu değil
2. Harekette bende uyuzum...basenimi eritti
basenlerde erisin ya squat yapıp popoyu kaldırdın mı fıstık gibi olursun
bugün denicem dün dışardaydık eşimle geç gelince kldı. ama 1 kere denememe rağmen bir iki hareketi o kas ağrılarını hissediyorum.Kızlar callanı denediniz mi
Yarın 9 tekrara geçiyorum.2 ve 4 halaaa zorlandığım hareketler .4 te yumruk işe yaradı gibi.ama 2 baya zorlıyır.demekki karın kasları havlu atmış.5ten sonra bacaklar sanki 10 kilo ne zor kalkıyor.callan biraz güçlendirse de ilerki sayılarda zorlanmasam
aminnn şu 67den bir kurtulabilsem müthiş olcakDimiiii darısı bize
minnak biseydi oyle yanlarda guzeldi gitmeyeydi iyidiEvet canım 5 te aslında değdirerek yapmak hoşuma gidiyor sakıncası yoksa öyle yapıyım
Ne çabuk eriyorsunuz yaa
Eve squata yine el mahkümbasenlerde erisin ya squat yapıp popoyu kaldırdın mı fıstık gibi olursun
Günaydin...tibet yere serdi bakıyorumda doğrulamayıorsun bi türlügünaydın kızlar bugün 2.günüm sabah yemeğimi yaptım ( kabak rende yağsız tuzsuz) sonra tibetimi sonra da bir güzel duşumu aldım enerjim pek yok ama olsun ( kahvaltıyı 2 incir ile yaptığım için olabilir )
squat ı her wcye girdiğinde 10 kere yapsan bile muhteşem bir sonuç elde edersin o kadar basit bir harekete el mahkum olması çok iyi bence birde bize bak yerde yuvarlanmamız lazımEve squata yine el mahküm
vallahi serdi yine bel ağrım böbrek ağrım ki bunlra razıyım sırt ağrım olmasınGünaydin...tibet yere serdi bakıyorumda doğrulamayıorsun bi türlü
Ben callanın kitabini da alcam daha iyice sindire sindire sey etcem...birde cok inceltir mi diye korkuyorumama şekil versin de azcik şisiririm ben bi sekilde hava gazi basarim ahhahaaa
Atlatacaksın emin ol sadece azcuk sabretsquat ı her wcye girdiğinde 10 kere yapsan bile muhteşem bir sonuç elde edersin o kadar basit bir harekete el mahkum olması çok iyi bence birde bize bak yerde yuvarlanmamız lazım
vallahi serdi yine bel ağrım böbrek ağrım ki bunlra razıyım sırt ağrım olmasın. kitabı hamim in gönderdiği linkte vardı .
lactamile dediğin bebek maması dimionun yerine cici bebe yesene tadı daha güzel hiç olmzsa