- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.021
yumruk yaparak nasıl yapıyorsun elin acımıyor muKızlar 4.harekette elinizi yumruk yapıp da yapabilirsiniz eger cok zorlaniyorsaniz...ben bir kac tekrarda yapıyorum bunu...
Birde yine 4.harekette her tekrardan sonra pozisyonu bozuyorum 2 3 saniyeliğine...boylece hem rahatlik acisindan iyi hemde daha hissedilir oluyor
Tesekkur ederimgeçmiş olsun canım
AYİN BİTİMİNDE bende öyle yapıyorum baş dönmem geçiyorIlk harekette başınız çok dönerse eğer ellerinizi göğsünüzde birleştirin ve başınızı eğip ayaklarınıza bakın birkac saniye icinde baş dönmeniz duracaktir. Ben hep yaparım mutlaka dönmesede
4. Harekette kendini yukarda tutabiliyor musun? Benim Toto hep yerdeKızlar 4.harekette elinizi yumruk yapıp da yapabilirsiniz eger cok zorlaniyorsaniz...ben bir kac tekrarda yapıyorum bunu...
Birde yine 4.harekette her tekrardan sonra pozisyonu bozuyorum 2 3 saniyeliğine...boylece hem rahatlik acisindan iyi hemde daha hissedilir oluyor
Evet ...o zaman elini yumruk yaparcasina yap oyle dene4. Harekette kendini yukarda tutabiliyor musun? Benim Toto hep yerde
Yok zaten sıkmıyorsunyumruk yaparak nasıl yapıyorsun elin acımıyor mu
Imkansiz Toto kalkmam da kalkmam diyoEvet ...o zaman elini yumruk yaparcasina yap oyle dene
Yani hareketin bitiminde yerde ayakları ve totoyu yukarda Tutamıyorum yerden kesik tutamiyorum4. Harekette kendini yukarda tutabiliyor musun? Benim Toto hep yerde
Belinden destek alarak azcık kaldır o totonuImkansiz Toto kalkmam da kalkmam diyo
Hııı kol guclendirmen lazim o zaman diycem de kollarin mi kisa kaliyo acaba? Avuc ici değil de su el ustu kemikleriyle yapmaya calisYani hareketin bitiminde yerde ayakları ve totoyu yukarda Tutamıyorum yerden kesik tutamiyorum
Yok bacım olmiiHııı kol guclendirmen lazim o zaman diycem de kollarin mi kisa kaliyo acaba? Avuc ici değil de su el ustu kemikleriyle yapmaya calis
İlgüünççYok bacım olmii
aa ilk günden
Evet ilk günden gözlerim de berbat ağrıyor ilk yaptığım zamanki gibi oldu zamanda yavaş akıp durduaa ilk günden
Dinlemene bak,bu akşamın da böyle olsun artik...Evet ilk günden gözlerim de berbat ağrıyor ilk yaptığım zamanki gibi oldu zamanda yavaş akıp durdu