● Tibet Kızları ●

Yüz mü bildiğimiz 100?:KK53:

Aynen .hani şu ebru şallı nın handrıdı vardıya onun 4 farklı versiyonu
Etti 400:confused:

Ben de yavaş yapilmali diye biliyorum. Kitabinda da öyle yaziyo cok hızlı yapinca momentum saglaniyo ve hareketi hızdan dolayi hissetmiyo vücut.
Beşinci harekette topuk yerde yapabiliyo musunuz ? :)

Ayy tamda böyle oluyor.o histe benim hoşuma gidiyordu.hem hareketler daha kolay yapılıyor böyle:KK22:birincide harekette insan kendini girdapta gibi hissediyor hızlı yapınca:)neyse ağır ağır takılayım ben.zaten bu seferkinde daha dikkatli daha sakin yapıyorum

Calla nineyi yapayım dedim ona ya çok sıkıcı o kadar yaptım 19 dakika geçmiş sadece birde ne yapyorlar anlamıyorum :KK70: hiç bana göre değilmiş benim jillian teyze daha keyifli. Calla nine biraz zormuş o kasların uzadığını hissediyorsun

Başlarda öyle maalesef hareketlere alışınca videoyu sara sara yapıyorsun.boş yere dinlemiyorsun.eveeet uzun ince kaslar:super:

Bu hafta baslarim bende ona ...keske turkce olsaymiş

Keşşşşşke:sus::KK48:

Evet bazı hareketleri bilmiyorum anlatıyor ama zorlanıyor bir yap bakalım sen neler diceksin

Hatun çok sıkı geliyor.yapmadığına pişman edecek seni:KK48:

Kızlar ben bir de bel ve karın incelten japon hareketini yapıyorum. Günde 2 dakika yapılıyor. Ve gerçekten işe yarıyor. Herkese şiddetle öneririm :KK73:

Görmüştüm bu hareketi ama denemedim çokta güzel inceltmiş tebrikler:KK9:

Evet kızlar ben de bugün 7ye başladım :) oruçluydum akşam girdim gündüz girmedim hiç :)

Allah kabul etsin canım...

Kız SchonerDuft SchonerDuft calla ablaninn türkçesi bulundu :super:belkim seversin :KK70:

:KK70:aranan kan bulundu

Midem ağrıyor 2 gündür ilaca rağmen geçmiyor .o kadar ki uyutmuyor.eski günler hortlamasında Allah korusun:KK43:((

Günaydın mutlu sabahlar

Gecmiş olsun bir hastalığın mı oldu ki?...benim midem de eskisine hassas geliyor ama ağri yok...

Sağol canım ülser geçmişim var:KK43:
Ama olmasın ağrın filan.mide ağrısı çok zor.sanki sırtına bıçak saplanmış gibi oluyır.ya da biri aşağı dopru çekiyor gbi

Az önce ölçü aldım da:oops:göğüs altı 3 cm alt bacak 2 cm incelmiş:halay:size motivasyon olsun diye yazıyım dedim:KK6:
Bu incelmeler ekmek yemediğim içinde oluyor olabilir.yani ödem inmiştir.ama sırt öyle değil tabi onun kesinlikle sporla alakası var

Aynen .hani şu ebru şallı nın handrıdı vardıya onun 4 farklı versiyonu
Etti 400:confused:

Ayy tamda böyle oluyor.o histe benim hoşuma gidiyordu.hem hareketler daha kolay yapılıyor böyle:KK22:birincide harekette insan kendini girdapta gibi hissediyor hızlı yapınca:)neyse ağır ağır takılayım ben.zaten bu seferkinde daha dikkatli daha sakin yapıyorum

Başlarda öyle maalesef hareketlere alışınca videoyu sara sara yapıyorsun.boş yere dinlemiyorsun.eveeet uzun ince kaslar:super:

Keşşşşşke:sus::KK48:

Hatun çok sıkı geliyor.yapmadığına pişman edecek seni:KK48:

Görmüştüm bu hareketi ama denemedim çokta güzel inceltmiş tebrikler:KK9:

Allah kabul etsin canım...

:KK70:aranan kan bulundu
Indirdim :halay:
Yanlış yaptığım harekette varmış. Bende anlamıyorum ya doğru yapıyorum diyorum :KK70:

Indirdim :halay:
Yanlış yaptığım harekette varmış. Bende anlamıyorum ya doğru yapıyorum diyorum :KK70:

Süper bol incelmeler:KK76:
Aynen canım hareketler aldatıcı.anlamadan doğrusunu yapmak zor

Bugün yine fırsat bulamam diye erkenden yaptım.ohh içim rahatladı:KK6:
Bide üstüne tibet patlatırım değme keyfime:kahve:

Son düzenleme:
Süper bol incelmeler:KK76:
Aynen canım hareketler aldatıcı.anlamadan doğrusunu yapmak zor

Bugün yine fırsat bulamam diye erkenden yaptım.ohh içim rahatladı:KK6:
Bide üstüne tibet patlatırım değme keyfime:kahve:
Ben patlattım tibeti son harekette belim ağrıdı minderde yaptığımdan sanırım ya da ısınmadan yaptığımdan oldu.
Dünden de kalçalarım ağrıyor birde ölçü alırken fark ettim sağ baldırım 2 cm kalın karın kısmım da da sağ tarafta şişlik var hadi o böbregimden pelvik böbreğim var ya baldır ne alaka :KK70:

Ben patlattım tibeti son harekette belim ağrıdı minderde yaptığımdan sanırım ya da ısınmadan yaptığımdan oldu.
Dünden de kalçalarım ağrıyor birde ölçü alırken fark ettim sağ baldırım 2 cm kalın karın kısmım da da sağ tarafta şişlik var hadi o böbregimden pelvik böbreğim var ya baldır ne alaka :KK70:

O yüzden ben hemen kalkar kalkmaz yapmıyorum.iş güç derken biraz açılıyorum iyi oluyor.
O bacak farkı bende de var ya.benimde sol sağdan kalın:duduk:galiba bi tarafa daha çok yükleniyoruz.egzersizler dengeler belki.eşitlik istiyoruz lütfeeenEn Büyük KK

O yüzden ben hemen kalkar kalkmaz yapmıyorum.iş güç derken biraz açılıyorum iyi oluyor.
O bacak farkı bende de var ya.benimde sol sağdan kalın:duduk:galiba bi tarafa daha çok yükleniyoruz.egzersizler dengeler belki.eşitlik istiyoruz lütfeeenEn Büyük KK
ya akşam yapacam ya da sabah uyanınca akşam sporla beraber olmuyor zaten aç olmak lazım .
uzun zamandır yapmıyorum spor yürüyüş dışında arada leslie yapıyorum. kalın olan tarafı 10 tekrar daha çok ypalım belki eşitlenir :KK70:

Listeye aldim bile :süslü:

size bire şey anlatasım var . geçen konuşmuştuk ya ha_mim ha_mim olumsuz şeyleri düşünüyorsan olumsuzu çekiyorsundur demişti. tabi öncelikle şunu sorayım ruhani şeylere inanır mısınız ? 3 harflilere falan

X