- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- Konu Sahibi Kova hatunu
Allah kabul etsin .Evet kızlar ben de bugün 7ye başladım :) oruçluydum akşam girdim gündüz girmedim hiç :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin .Evet kızlar ben de bugün 7ye başladım :) oruçluydum akşam girdim gündüz girmedim hiç :)
Belim 79 du 2 haftada 74 oldu. Ama kilo aynı
Yüz mü bildiğimiz 100?
Ben de yavaş yapilmali diye biliyorum. Kitabinda da öyle yaziyo cok hızlı yapinca momentum saglaniyo ve hareketi hızdan dolayi hissetmiyo vücut.
Beşinci harekette topuk yerde yapabiliyo musunuz ? :)
Calla nineyi yapayım dedim ona ya çok sıkıcı o kadar yaptım 19 dakika geçmiş sadece birde ne yapyorlar anlamıyorum hiç bana göre değilmiş benim jillian teyze daha keyifli. Calla nine biraz zormuş o kasların uzadığını hissediyorsun
Bu hafta baslarim bende ona ...keske turkce olsaymiş
Evet bazı hareketleri bilmiyorum anlatıyor ama zorlanıyor bir yap bakalım sen neler diceksin
Kızlar ben bir de bel ve karın incelten japon hareketini yapıyorum. Günde 2 dakika yapılıyor. Ve gerçekten işe yarıyor. Herkese şiddetle öneririm
Evet kızlar ben de bugün 7ye başladım :) oruçluydum akşam girdim gündüz girmedim hiç :)
Kız SchonerDuft calla ablaninn türkçesi bulundu belkim seversin
Gecmiş olsun bir hastalığın mı oldu ki?...benim midem de eskisine hassas geliyor ama ağri yok...Midem ağrıyor 2 gündür ilaca rağmen geçmiyor .o kadar ki uyutmuyor.eski günler hortlamasında Allah korusun((
Gecmiş olsun bir hastalığın mı oldu ki?...benim midem de eskisine hassas geliyor ama ağri yok...
Indirmeye çalışayım . Kaçış yokKız SchonerDuft calla ablaninn türkçesi bulundu belkim seversin
IndirdimAynen .hani şu ebru şallı nın handrıdı vardıya onun 4 farklı versiyonu
Etti 400
Ayy tamda böyle oluyor.o histe benim hoşuma gidiyordu.hem hareketler daha kolay yapılıyor böylebirincide harekette insan kendini girdapta gibi hissediyor hızlı yapınca:)neyse ağır ağır takılayım ben.zaten bu seferkinde daha dikkatli daha sakin yapıyorum
Başlarda öyle maalesef hareketlere alışınca videoyu sara sara yapıyorsun.boş yere dinlemiyorsun.eveeet uzun ince kaslar
Keşşşşşke
Hatun çok sıkı geliyor.yapmadığına pişman edecek seni
Görmüştüm bu hareketi ama denemedim çokta güzel inceltmiş tebrikler
Allah kabul etsin canım...
aranan kan bulundu
Indirdim
Yanlış yaptığım harekette varmış. Bende anlamıyorum ya doğru yapıyorum diyorum
Ben patlattım tibeti son harekette belim ağrıdı minderde yaptığımdan sanırım ya da ısınmadan yaptığımdan oldu.Süper bol incelmeler
Aynen canım hareketler aldatıcı.anlamadan doğrusunu yapmak zor
Bugün yine fırsat bulamam diye erkenden yaptım.ohh içim rahatladı
Bide üstüne tibet patlatırım değme keyfime
Ben patlattım tibeti son harekette belim ağrıdı minderde yaptığımdan sanırım ya da ısınmadan yaptığımdan oldu.
Dünden de kalçalarım ağrıyor birde ölçü alırken fark ettim sağ baldırım 2 cm kalın karın kısmım da da sağ tarafta şişlik var hadi o böbregimden pelvik böbreğim var ya baldır ne alaka
ya akşam yapacam ya da sabah uyanınca akşam sporla beraber olmuyor zaten aç olmak lazım .O yüzden ben hemen kalkar kalkmaz yapmıyorum.iş güç derken biraz açılıyorum iyi oluyor.
O bacak farkı bende de var ya.benimde sol sağdan kalıngaliba bi tarafa daha çok yükleniyoruz.egzersizler dengeler belki.eşitlik istiyoruz lütfeeen
Icimden gecti biliyormusun
Listeye aldim bileBen patlattım tibeti son harekette belim ağrıdı minderde yaptığımdan sanırım ya da ısınmadan yaptığımdan oldu.
Dünden de kalçalarım ağrıyor birde ölçü alırken fark ettim sağ baldırım 2 cm kalın karın kısmım da da sağ tarafta şişlik var hadi o böbregimden pelvik böbreğim var ya baldır ne alaka
Listeye aldim bile
size bire şey anlatasım var . geçen konuşmuştuk ya ha_mim olumsuz şeyleri düşünüyorsan olumsuzu çekiyorsundur demişti. tabi öncelikle şunu sorayım ruhani şeylere inanır mısınız ? 3 harflilere falan