- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.001
Bende kesinlikle inanırimsize bire şey anlatasım var . geçen konuşmuştuk ya @ha_mim olumsuz şeyleri düşünüyorsan olumsuzu çekiyorsundur demişti. tabi öncelikle şunu sorayım ruhani şeylere inanır mısınız ? 3 harflilere falan
Varlığına inanirim ben. Ama dünyalarımız farkli onlarla
inanıyorsanız anlatayım . belki akılda verirsinizBende kesinlikle inanırim
Hadi anlatinanıyorsanız anlatayım . belki akılda verirsiniz
Sen negatif duygulara daha hakimsin ya...oyle varliklar genelikle oyle insanlara daha cok dadanir ugrasir...ve sende bazı seylere aciksin ve fark edebiliyorsun olan biteni...yıllarca korkular ile yaşadım genelde rüya uyanıklık arasında oldu önceden bana dokunabiliyorlardı ama 2 senedir dokunamıyorlar sadece yüzüme bakıp gülebiliyorlar . içim korkuyor istedikleri de o zaten .
ve sürekli rüyamda kediler köpekler görürüm insan gibi konuşan yürüyen köpek düşünün . bunun için burda çok iyi olan bir hoca var ona gittim düşük yapıp yapmadığımı sordu o zaman hiç hamile kalmamıştım . kalırsam ve rüyamda kedi köpek görürsem gitmem lazımdı tekrar . aşılama ile hamile kaldığımda kocaman bir ağaç düşünün o ağaca bağlı ağaç kadar büyük bir siyah köpek . etrafı çevrili benden uzak tutan beyaz giyinen adamlar vardı . bu rüyadan sonra değerim düştü düşük yaptım. umursamadım gitmedim sonra 2. gebelikte rüyamda minik kediler gördüm umursamadım . gebeliğin 5.haftasında bir kadın rüyamda dolandı reel hayatta da o kadına muayneye gitmiştim. 1 gece boyunca etrafımda dolandı sen o çocuğu doğuramazsın obezite o çocuk diyip durdu sonra kürtaj masasını bahçeye hazırladı . bende yanındaydım. aletleri yere koydu ama poşetli korumalı mikrop kaparım dedim. sonra uyandım o gün kanamam oldu eşimede rüyamı anlattım. uyandıktan sonra ortalama 5 6 gün boyunca görsel olarak kürtaj bıçağı düşünün mikser gibi o görüntü geliyordu. sonra zaten kürtaj oldum burda ince bir çizgi mi var yoksa gerçekmiydi olanlar sonuçta 5 ün boyunca olumsuzdum
offf evet hemen bir olumsuz şey olsa etkileniyorum aşabildiğim kadar aşmaya çalışıyorum ama bununla beraber insanların yargılarını da görmemem lazım çok kolay bir o kadarda zorSen negatif duygulara daha hakimsin ya...oyle varliklar genelikle oyle insanlara daha cok dadanir ugrasir...ve sende bazı seylere aciksin ve fark edebiliyorsun olan biteni...
pozitife gecmeyi dene mutlaka...boylece hem sana ulaşmasi daha zor olur hemde hayatinda daha güzel seyler ortaya cikar...
Bir kere korkularıni ne yapip edip yenmelisin
Bence özguven konusuna yoğunlasıp guclendirmelisin...böylece kimsenin yargısı veya olumsuzluklari seni etkilemez...offf evet hemen bir olumsuz şey olsa etkileniyorum aşabildiğim kadar aşmaya çalışıyorum ama bununla beraber insanların yargılarını da görmemem lazım çok kolay bir o kadarda zor
EvetBurundan alip agızdan mi veriyorsun nefesi
HMM anladım demek istediğini hemde çok iyi işte bu yüzden işimi değiştirmeye karar verdim ekimde işten çıkıcam başka bir iş bakacam umarım o öz güvenin yüzeysel kısmını toparlarım . tibet bu kararı almamda çok etkili olmuştu hep düşüncedeydi .Bence özguven konusuna yoğunlasıp guclendirmelisin...böylece kimsenin yargısı veya olumsuzluklari seni etkilemez...
Özguven sadece kendini beğenmkle ilgili sanılır ama asla bu kadar kisitli bir terim değil...öze dönmek,özüne güvenmektir...seni güçlü kılacak olan şey özündür yaşamın boyunca...korkularla onu sindirme
Hayırlı olsun canim...HMM anladım demek istediğini hemde çok iyi işte bu yüzden işimi değiştirmeye karar verdim ekimde işten çıkıcam başka bir iş bakacam umarım o öz güvenin yüzeysel kısmını toparlarım . tibet bu kararı almamda çok etkili olmuştu hep düşüncedeydi .
7.tekrardasın bence böyle garip rüyalar görmen normal belkide bir sıkıntısından kurtaracaksın babanıHayirdir inşallah ben de bu gece rüyamda babamı 3- 4 kere intihar ederken kurtardığımı gördüm
Babani kaybetme korkun yogun olabilir mi?Hayirdir inşallah ben de bu gece rüyamda babamı 3- 4 kere intihar ederken kurtardığımı gördüm
İnşallah dediğin gibi olur.7.tekrardasın bence böyle garip rüyalar görmen normal belkide bir sıkıntısından kurtaracaksın babanı
evet orası her zaman öyle benim kararımdan zarar göreceksem göreyim ben olayım içinde sadece . senin konuşa konuşa pozitif olurum herhaldeHayırlı olsun canim...
Her daim verdiğin kararin arkasinda ol
Olumsuz olsa bile...kendi elinle yaptığın olumsuzun bile daha güzel...
Cok kisi ile konuş,az kisi ile dusun tek basina karar ver ki istemedigin hayatlari yaşamao yuzden insanlarin yargısı da neeymiss
Çok doğru bi tespit. Babam 10 sene önce beyin kanaması geçirdi. Sağ tarafı felçli. Baston yardımıyla zar zor yuruyebiliyor. Konuşamiyor fazla. Gözünün içine bakıyorum bir şey olmasın ona diyeBabani kaybetme korkun yogun olabilir mi?
Belki o korkuyu arindiriyorsun su an
Defalarca gordun cunku ayni gecede kesinlikle bu bir arinma hic kotu dusunme sakin...hafifle hattaÇok doğru bi tespit. Babam 10 sene önce beyin kanaması geçirdi. Sağ tarafı felçli. Baston yardımıyla zar zor yuruyebiliyor. Konuşamiyor fazla. Gözünün içine bakıyorum bir şey olmasın ona diye
geçmiş olsun canımÇok doğru bi tespit. Babam 10 sene önce beyin kanaması geçirdi. Sağ tarafı felçli. Baston yardımıyla zar zor yuruyebiliyor. Konuşamiyor fazla. Gözünün içine bakıyorum bir şey olmasın ona diye