- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
- Konu Sahibi Kova hatunu
olsun ya ...yarış degil neticedeListenin en başında olup en sonuna düşmekte kötü oldu yarın sabah başlıcam bende
Ama listenin başi olmak da ayrı tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun ya ...yarış degil neticedeListenin en başında olup en sonuna düşmekte kötü oldu yarın sabah başlıcam bende
O kadar haOffff çok zor bi soru. Ben anlatmiyım hiç anlamazsin sonra
Valla ayrı bir keyifti şundan dolayı uzun zamandır yapıyorum havası vardı neyse sabah start verecem artıkolsun ya ...yarış degil neticede
Ama listenin başi olmak da ayrı tabi
Offff çok zor bi soru. Ben anlatmiyım hiç anlamazsin sonra
Bu hafta baslarim bende ona ...keske turkce olsaymişCalla nineyi yapayım dedim ona ya çok sıkıcı o kadar yaptım 19 dakika geçmiş sadece birde ne yapyorlar anlamıyorum hiç bana göre değilmiş benim jillian teyze daha keyifli. Calla nine biraz zormuş o kasların uzadığını hissediyorsun
Evet bazı hareketleri bilmiyorum anlatıyor ama zorlanıyor bir yap bakalım sen neler diceksinBu hafta baslarim bende ona ...keske turkce olsaymiş
Demedi ki bişey daha :)Rakika neden listede 5 tekrar da görünüyor. Biz onunla bugün 7 olduk kiiii
Hayır tabi ki deDemedi ki bişey daha :)
Biraktı mi ne
7 mi oldun şimdik :)Hayır tabi ki de
Ooo tam benlik...:)Belim 79 du 2 haftada 74 oldu. Ama kilo aynı
Burundan alip agızdan mi veriyorsun nefesiKızlar ben bir de bel ve karın incelten japon hareketini yapıyorum. Günde 2 dakika yapılıyor. Ve gerçekten işe yarıyor. Herkese şiddetle öneririm
Allah kabul etsin canimEvet kızlar ben de bugün 7ye başladım :) oruçluydum akşam girdim gündüz girmedim hiç :)
Sağolasın canım benimAllah kabul etsin canim
Ahanda bu