- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- Konu Sahibi Kova hatunu
çok sıkıcı ve bunaltıcı bir gün değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cafcafli gun
Ok ne zaman müsaitsen tum bildiklerini anlat
Beraberce görelim bacak germelerde nereden destek alıyorsun masa hafif kalır gibime geliyor
bilmiyorum ki yüksek mi kaçar masa inşallah severim bu videoyu yoksa ne yapacam acaba diyerek vakit geçecekBugün temizlik vaaa pazar vaaa üstüne bide kuaföre gitmem lazım kaşlar özgürlüğünü ilan edecek
Sonra gelince yemek yapma aldıklarını yerleştirme falan filan inter milan işte
Ben koltuğun yan kısımlarına koyuyorum diğer yerler ayağımı acıtıyormasa çok yüksek kaçmaz mı ya.ya da bana öyle kaçıyor
Beraberce görelim bacak germelerde nereden destek alıyorsun masa hafif kalır gibime geliyor
bilmiyorum ki yüksek mi kaçar masa inşallah severim bu videoyu yoksa ne yapacam acaba diyerek vakit geçecek
Byağı tuhaf hareketleri var bakalım akşam görecem karın hareketlerini yaparım sanırım normalde 200 300 arası mekik çekebilen bir bünyem var fakat yine de yapmadan bilemem çok farklı çünkü inşallah ölçü almayı unutmamSen o karın hareketlerini yüze tamamla alnından öpecem seni
Kalça hareketlerini anlamakta yapmakta işkence:)
Hele pelvis döngüleri var kiii evlere şenlik.o pelvisi yerden kaldırmak sonra onunla raks eder gibi kıvırmak .neyyyse ben susuyum kasların anlatsınbi de kadın demiyo öyle yapmayın böyle yapmayın hareket iyice zorlaşıyor.gönlünce haldır huldur yapamıyosunda.
1,60 benim boyda bolu poslu sayılmamBoya göre değişir bunun cevabı:))benim gibi yarım porsiyon değilsen kaçmayabilirde
Byağı tuhaf hareketleri var bakalım akşam görecem karın hareketlerini yaparım sanırım normalde 200 300 arası mekik çekebilen bir bünyem var fakat yine de yapmadan bilemem çok farklı çünkü inşallah ölçü almayı unutmam
1,60 benim boyda bolu poslu sayılmam
Yüz mü bildiğimiz 100?Sen o karın hareketlerini yüze tamamla alnından öpecem seni
Kalça hareketlerini anlamakta yapmakta işkence:)
Hele pelvis döngüleri var kiii evlere şenlik.o pelvisi yerden kaldırmak sonra onunla raks eder gibi kıvırmak .neyyyse ben susuyum kasların anlatsınbi de kadın demiyo öyle yapmayın böyle yapmayın hareket iyice zorlaşıyor.gönlünce haldır huldur yapamıyosunda.
MAİL ATAMADIM BAŞKA BİRŞEY DENİYORUM BAKALIM NASIL OLCAKYeter daha nolacak.ideal boy bana göre:)
Hımm sen idmanlıymışsın.videonun boyutu büyük telefon alacak mı
koyktun muYüz mü bildiğimiz 100?
koyktun mu
Bugün hareketleri daha rahat yaptım.yeni tekrara geçince bikaç.gün zorlanıyorum tam alışıyorum sayı artıyor
Kızlar hareketleri seri mi yapmalı yoksa sindire sindire yavaş mı yapmalı.bana seri daha kolay geliyorda.hangisi doğru ki.bide son harekette kimileri topuk yere değdirilmeli kimileri değdirilmemeli demiş
Kitapta var mı buna dair bilgi.ne yapmalı?
Oooo tarih neydi listeye alayim ...hemde en başiBen de bugün 11 tekrar a başlıcam insallah
16 temmuza denk geliyor doğru mu?Ben de bugün 11 tekrar a başlıcam insallah
16 temmuza denk geliyor doğru mu?
Offff çok zor bi soru. Ben anlatmiyım hiç anlamazsin sonraEvet 16 temmuz da başladım:) ♡
Ne listesi ya ben bilemedim onu?
Ilk sayfada tekrarlar arttıkca guncelliyorum herkesiEvet 16 temmuz da başladım:) ♡
Ne listesi ya ben bilemedim onu?