Ödemden bende çok çekiyorum.akşam pilav yesem sabah 1 kilo fazla çıkarım
Sana tavsiyem ekmeği kes karbonhidratları azalt.1 haftada foss diye inersin.bende hemen etki eder.insanın yüzü bile güzelleşiyor ekmek yemeyince.demekki ordada şiş oluyor.bide az tuz bol su tabi.bizim gibi ödeme bünyesi müsait olanlar daha dikkatli olmalı
Sanmam canım kalınlaşma olacağını.çok fazla yapmadım ama.callanetics kasları şişiren bir spor değil.kasları inceltip uzatıyor böylelikle daha ince gözüküyorsun.1 defa jillian yapmıştım.çok güzel inceltti.1 sene korudum aynı formu
çok fazla kilo alınmadığı sürece sanmıyorum öyle bişey olsun.aslında koruma programıda var galiba.sayılar azaltılarak yapılan forumda olması lazım.
Canım biz istesekte olacakların önüne geçemeyiz tabi.ama yinede olumsuz düşüncelerinden kurtularak olmadan önceki yaşadığın o stresli durumdan kurtulabilirsin.şahsen bu his berbat bişey ben böyle bi 6.hissim olmasını istemem.ya şöule olursa ya böyle olursa diye diye psikolojimizi epey yıpratıyoruz.bazende boşa çıkıyor.yani en azından benim öyle oluyor.yaşadığım kalp çarpıntısıda yanıma kalıyor.o zamanlarda bana en iyi gelen şey dua.kendime de sevdiklerimede korunma duaları okurum.çok iyi geliyor.elimizden başka ne gelir ki zaten
Sanatçı alışkanlığı