● Tibet Kızları ●

Cinsel perhiz olmadan etkisi oluyor mu sence ya da cinsel istekte artış
7. Ayini yapmayı düşünüyorum zamanı gelince.
Peki mantra ve mantram ı deneyimledin mi
6.ayinin amacı cinsel zevki dısariya atmak yerine vucuda yaymak...bunun yarari butun egzersizlere bedel...seda dikerin duygu simyacısi diye bir kitabı var orda nasil yapilcağıni anlatiyor...cinsel hayatına rağmen bunu yapma olanağın var yanibbu cinsel perhiz bana biraz sacma geldi
Tantra denen birsey de var sonucta

Aslında barışmak istiyorum. Güçlü biri bana kötülük yapıyor, aramız iyi olmadığı için

Rahip oldukları için mi cinsel perhiz vardı.
Dediğin kitabı araştırayım bakalım . Bende yapmayı düşünüyorum açıkçası ama zamanla ekleyim diyorum sen ne dersin.
Tantrayi da araştıracam ne olduğunu bilmiyorum yeniyim daha

Tantra erotik yoga
Amaç iste bosalmadan uzun sure erkegin de kadinin da zevk alması belirli bir enerji akışında...

Hatun sen neler biliyorsun öyle tam ilgi alanımdan vurdun beni
kız buna ruhani bir erkek de lazım
Hangi irkek bosalmamayi kabul eder
Ama kendin uygulayabilirsin ilişki sirasinda dedigim o kitapta yaziyor yapilisi...ama biraz mesakkatli bir surec...evet bi iki denedim bende ama işte coluk cocuk olunca kafa kalmadi...belirli nefes alışverişleri falan var ...belirli yerlerde enerji akisini takip etmen lazim hic ugrasamadim

Çok geçmiş olsun schoner Allah korumuş. :/

Canım sonunda boşalma oluyor sonuçta Hem daha uzun sürecek erkeğin övündüğü durumlar söz konusu okumak uygulamak gerekli benim kafa rahat zaten olmuyor serbest takılabiliriz
Çok geçmiş olsun schoner Allah korumuş. :/
Sağol evet allah korudu resmen

Canım sonunda boşalma oluyor sonuçta Hem daha uzun sürecek erkeğin övündüğü durumlar söz konusu okumak uygulamak gerekli benim kafa rahat zaten olmuyor serbest takılabiliriz

Hayır olmuyor :)
O enerji komple vucuda dağılıyor...ama rahatsızlık da olmuyor ...dedim ya biraz ince iş :)

Hayır olmuyor :)
O enerji komple vucuda dağılıyor...ama rahatsızlık da olmuyor ...dedim ya biraz ince iş :)
Evet bayağı ince iş 5 ayini tam anlamı iel oturtayim da o eksik kalsın onu atlayıp 7.ci ayini yaparım mantra ve mantram ı da uygularsam daha ne olsun çocuk odasının düzenini de sağladım yarın iyice silip süpürdüm mü başlayabilirim balkonu da fransız balkon açarım perdeleri kapıyı ohh mis olur

korkma korkma o 13 e geldıginde sıkı tut boğacaz

Bu callentics 10 yas gencles olanı ilk sayfada ki videolar mi? Gerci dur youtubedan bakam

İlk sayfadaki linkler eski açılmıyor galiba.ben araya taraya bi yerde bulmuştum ama bakıyım bi.youtube da yoooook boşa aramayın bulamazsınız:)

Nasıl incelmiş yaaa 2 günde mi oldu o şoookkk bennn öyleyse

Aynen bende şokama diğer yaptığımdada öyle olmuştu.tabi ben yediklerimede dikkat ediyorum canım.sen bi hareketleri yapsan neden etkili anlarsın.bitince heryerlerin titriyor

Ayy çok geçmiş olsun canım Allah korumuş.ben böyle kaza atlatınca hemen sadaka veririm.ya da bi çocuğu sevindiririm.

Vücudum hep şiş. Sizde de oluyor mu kızlar? Diğer topikte okumustum biri şikayet etmişti şişlikten. Geçer di mi ?

Egzersizlerden sonra mı şişti.

Göbeemm şis benim ozellikle alt gobek ve aksamları daha şiş oluyor sanki
O değilde oturacak yerlerime sivilce mi cikti pişık mi olddu nedir sünetli cocuk gibi yuruyorum 2 saatir

Kesin kilo alıyorsun .eşim kilo alınca hep oralardan sivilce çıkar.genelde zayıflarda olan bi durum:))

Ikinci hareketi bitirirken baş ve ayağı aynı anda birlikte mi indiriyorsunuz? Videoda önce ayağı sonra başı indirdi. Yıllar sonra ben şok hangisi doğru

Bende aynı anda indiriyorum

ha_mim sen hangi videoyu yapiyorsun su 10 saate genclendiren ?

Niye söyliiim bağaneeee .ben sana yetişmeye çalışıyom sen 10 sene daha geriye gidiyon.olmaz cıks haksızlık

Kız Allah cızırtını vermesin güldürdün beni.sonra da gel vefasız gel insafsız diye türkü çığırma
Bizde sana kendii düşen ağlamaz deriz:))

Ayy canım sen girdin diye bende özele girdim.kusura bakmazsın umarım

Çok geçmiş olsun yaa bu nasil his? kaza öncesi seni baya huzursuz etmiş
Bununla geçmiş olsun. Çakralarin gücü mü demeli 6.his mi demeli ?

Kova hatunu buldum videoyu ama bunda türkçe dublaj yok maalesef.indirmek için ararsan fikrin olsun diye atıyorum linkini

https://m.ok.ru/video/17852074642

SchonerDuft genelde hep böyle olumsuz şeyleri mi hissediyorsun.eğer öyleyse bence bu 6.histen çok olumsuz düşünerek olumsuzu çağırmak gibi bişey.bende de böyle bir durum var çünkü.bende hislerimin kuvvetli olduğunu düşünürdüm.farkettim ki ben düşünerek başıma getiriyorum.sözlerimiz düşüncelerimiz hayatımızı direk etkiliyor bence.pozitif olmaya çalışıyorum ama yılların alışkanlığını yıkmak kolay olmuyor
Sende kendini bi gözden geçir bakalım.olacakları hissediyor musun yoksa olumsuzu düşünerek çekiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…