- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
- Konu Sahibi Kova hatunu
[QUOTE="Kova hatunu, post: 56938562,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hatırlandım bile ki yazılanları okumayan bi Başkanımız var@HemDeliHemAsik la ayni gundesiniz ne guzel :) senin eski nickin neydi belki anımsarım...
ha_mim ciğime sor söylemem ki
Topikte olan video ları mı yapıyorsun yoksa youtube den yazıp 1 saatlik video çıktı onu mu yapıyorsun genelde jillian ya da 40 dk 500 kalori videolarını yapıyorum ama uzun zamandır yapmıyorumBu aktivite hergün düzenli bir şekilde yapıldığı takdirde tek seansı 7 saatlik klasik bir jimnastik antrenmanına veya 24 saatlik bir aerobik dans dersine eş değer oluyor
Egzersiz, güç, dayaniklilik ve esnekligi artirir. Callanetics ise bunlara ek olarak su 9 konuda yarar saglar:
* koordinasyon
* denge
* vücudunuzun farkina varma
* vücut kontrolü
* disiplin
* hiz
* fiziksel ve zihinsel rahatlama
Ben daha 2 gün yaptım ama ilk gümden itibaren rahatlama ve sıkılaşma hissediliyor.düzenli yaparsam ölçü aldım öncesi sonrası paylaşırım canım
Tuh listenin sonuna geliyorsun
9 tekrar değilmiydi senin?
ha_mim ciğime sor söylemem ki
Aklimda niye 9 kaldıysaBende dedim noluyo gelir gelmez tepemize çıkıyorkızcağızı da heveslendirdin o kadar
ay ilahii cok guldum ya ama kendimeAyy kızlar çok tatlısınız ya
Söylüyoruuum Kulis tiyatro nun eski nickiiiiiiiii Kulis tiyatro
Canım arkadaşımız eski tibet topiğine uğramıştı buraya yeni geliyor
ha_mim seni şimdi hatırladım bana çok yardımcı olmuştun, tüm alternatif hareketleri yüklemistin, tekrar çok teşekkür ederim
Topikte olan video ları mı yapıyorsun yoksa youtube den yazıp 1 saatlik video çıktı onu mu yapıyorsun genelde jillian ya da 40 dk 500 kalori videolarını yapıyorum ama uzun zamandır yapmıyorum
Aklimda niye 9 kaldıysa
Wawww...Ne demek canım rica ederim .yardıma her daim hazırım
Topikte olan videolardan 10 saatte 10 yaş gençleş olanı yapıyorum.bakalım 10 saat sonra 27 olacak mıyım
Video youtube da yok.torrent sitelerinde varmış.ben teee fi tarihinde indirtmiştim kardeşime .başladım arkasını getiremedim bi türlü aynı tibet gibi bakalım bu sefer yapıcaam inşallah
Bu arada bel ve kalçadan 1 göbekten 3 cm incelmişim bileeee
Su an en onde sensin ...:) kırcam o 13ün bacaklarıniHayalimiz 9 .önde gidenlere bi özenti var.13 korkusu sardı bizi
Wawww...
10 saatte bende genclescem 18 olucam... (kendimi pembe gibi hissettim bu smily ile ) hangi sayfada ooo
Su an en onde sensin ...:) kırcam o 13ün bacaklarıni
korkma korkma o 13 e geldıginde sıkı tut boğacazÇabıh yetiş bana korkirem
Nasıl incelmiş yaaa 2 günde mi oldu o şoookkk bennn öyleyseNe demek canım rica ederim .yardıma her daim hazırım
Topikte olan videolardan 10 saatte 10 yaş gençleş olanı yapıyorum.bakalım 10 saat sonra 27 olacak mıyım
Video youtube da yok.torrent sitelerinde varmış.ben teee fi tarihinde indirtmiştim kardeşime .başladım arkasını getiremedim bi türlü aynı tibet gibi bakalım bu sefer yapıcaam inşallah
Bu arada bel ve kalçadan 1 göbekten 3 cm incelmişim bileeee