● Tibet Kızları ●

Bu aktivite hergün düzenli bir şekilde yapıldığı takdirde tek seansı 7 saatlik klasik bir jimnastik antrenmanına veya 24 saatlik bir aerobik dans dersine eş değer oluyor

Egzersiz, güç, dayaniklilik ve esnekligi artirir. Callanetics ise bunlara ek olarak su 9 konuda yarar saglar:

* koordinasyon
* denge
* vücudunuzun farkina varma
* vücut kontrolü
* disiplin
* hiz
* fiziksel ve zihinsel rahatlama

Ben daha 2 gün yaptım ama ilk gümden itibaren rahatlama ve sıkılaşma hissediliyor.düzenli yaparsam ölçü aldım öncesi sonrası paylaşırım canım
Topikte olan video ları mı yapıyorsun yoksa youtube den yazıp 1 saatlik video çıktı onu mu yapıyorsun genelde jillian ya da 40 dk 500 kalori videolarını yapıyorum ama uzun zamandır yapmıyorum

ha_mim ha_mim seni şimdi hatırladım bana çok yardımcı olmuştun, tüm alternatif hareketleri yüklemistin, tekrar çok teşekkür ederim :KK200:

Ne demek canım rica ederim .yardıma her daim hazırım:KK39:

Topikte olan video ları mı yapıyorsun yoksa youtube den yazıp 1 saatlik video çıktı onu mu yapıyorsun genelde jillian ya da 40 dk 500 kalori videolarını yapıyorum ama uzun zamandır yapmıyorum

Topikte olan videolardan 10 saatte 10 yaş gençleş olanı yapıyorum.bakalım 10 saat sonra 27 olacak mıyım:deli:

Video youtube da yok.torrent sitelerinde varmış.ben teee fi tarihinde indirtmiştim kardeşime .başladım arkasını getiremedim bi türlü aynı tibet gibi bakalım bu sefer yapıcaam inşallah

Bu arada bel ve kalçadan 1 göbekten 3 cm incelmişim bileeee:halay:

Topikte olan videolardan 10 saatte 10 yaş gençleş olanı yapıyorum.bakalım 10 saat sonra 27 olacak mıyım:deli:

Video youtube da yok.torrent sitelerinde varmış.ben teee fi tarihinde indirtmiştim kardeşime .başladım arkasını getiremedim bi türlü aynı tibet gibi bakalım bu sefer yapıcaam inşallah

Wawww...:KK73:

10 saatte bende genclescem 18 olucam...:KK23::KK23: (kendimi pembe gibi hissettim bu smily ile ):KK70: hangi sayfada ooo

Nasıl incelmiş yaaa 2 günde mi oldu o şoookkk bennn öyleyse

X