- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
- Konu Sahibi Kova hatunu
Yok 9 Kesmez beni ben 21 i görmüş adamımBende dedim noluyo gelir gelmez tepemize çıkıyorkızcağızı da heveslendirdin o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok 9 Kesmez beni ben 21 i görmüş adamımBende dedim noluyo gelir gelmez tepemize çıkıyorkızcağızı da heveslendirdin o kadar
Ruhsal açıdan neler deneyimledin pekiYok 9 Kesmez beni ben 21 i görmüş adamım
Sorun değil takılıyorum ben sana. Küsmece darilmaca yok ona göreay ilahii cok guldum ya ama kendime
Tuy dikiyorum bugun masallah herseye
Cıks asla yokSorun değil takılıyorum ben sana. Küsmece darilmaca yok ona göre
Geçmiş olsun 6. His kuvvetleniyor demek kiTibetin 1. Kitabını bitirdim 6.ayini de öğrendim ama onda cinsel perhiz gerekiyormuş amannnn 5 ayin neyime yetmiyor dimi akşam evi süpürüp sildikten sonra 2. Kitaba başlıcam sonra gelsin ayin.zamanı.
Birde dün şöyle bir şey oldu.dolmuşa bindim ama inmek ve binmemek için bir sürü sebeb üretti beynim. Klima çalışmıyor in aa yok kapı açık ondan böyle arkaya otur klima altı serin serin gidersin yok hayır sıcak olacak in oturduğum yer serin tabi bunları düşünürken duraktan hareket etti 3 sn sonra kaza yaptık vee tüm cam üstüme devrildi allah korudu resmen gözüme yüzüme gelebilirdi camlar. Bir daha böyle ya da benzer bir duyguya kapılırsam ki hislerime güvenirim aktife alacam ve yapmam gerekeni yapacam sanırım benim gelişmem gereken nokta da bu
acayip gecmis olsunTibetin 1. Kitabını bitirdim 6.ayini de öğrendim ama onda cinsel perhiz gerekiyormuş amannnn 5 ayin neyime yetmiyor dimi akşam evi süpürüp sildikten sonra 2. Kitaba başlıcam sonra gelsin ayin.zamanı.
Birde dün şöyle bir şey oldu.dolmuşa bindim ama inmek ve binmemek için bir sürü sebeb üretti beynim. Klima çalışmıyor in aa yok kapı açık ondan böyle arkaya otur klima altı serin serin gidersin yok hayır sıcak olacak in oturduğum yer serin tabi bunları düşünürken duraktan hareket etti 3 sn sonra kaza yaptık vee tüm cam üstüme devrildi allah korudu resmen gözüme yüzüme gelebilirdi camlar. Bir daha böyle ya da benzer bir duyguya kapılırsam ki hislerime güvenirim aktife alacam ve yapmam gerekeni yapacam sanırım benim gelişmem gereken nokta da bu
Bilmem çok da farkında değilim tibet ten dolayidir diyebileceğim aklımda kalan bir şey yok. Ama rüyamda sürekli olmayacak bir şeyi olmuş gibi görüyorum. Bilmem şimdilik beklemedeyim. Bakalım olacak mı?Ruhsal açıdan neler deneyimledin peki
Çok şeker bi grup burasi yav. Sevdim sizi iyi ki süpürgeme atlayıp gelmişimCıks asla yok
Göbeemm şis benim ozellikle alt gobek ve aksamları daha şiş oluyor sankiVücudum hep şiş. Sizde de oluyor mu kızlar? Diğer topikte okumustum biri şikayet etmişti şişlikten. Geçer di mi ?
Sivilceyse nazardandirGöbeemm şis benim ozellikle alt gobek ve aksamları daha şiş oluyor sanki
O değilde oturacak yerlerime sivilce mi cikti pişık mi olddu nedir sünetli cocuk gibi yuruyorum 2 saatir
Hadi yaSivilceyse nazardandir
Muhtemelen arkadaşımın hamilelik haberini aldım aldığımın akşamı ya da ertesi gün akşam kürtaj olacağı düştü dün kürtaj oldu istese bekleyip düşmesini bekleyebilirdi ama o kürtajı tercih etti. Kendimle de bir görüm var bakalım.Geçmiş olsun 6. His kuvvetleniyor demek ki
Iste en büyük hatam dinlememek 3.tüp tedavim de olmayacaksa bir engelim olsun başlamak için gitmeyeyim diye dua ettim mersinden adanaya gidicem sel oldu yollar kapandı özellikle adanaya giden yol kapalıydı zorladım ve gittim olmadı ve 10bin tl zarara girdim en az en büyük hatam böyle durumlarda zorlamak .acayip gecmis olsun
Kılına zarar gelmeden kurtulman cookk iyi
Dinle kendini bak oyle zamanlarda
Yakın zamanda mi gördün?Bilmem çok da farkında değilim tibet ten dolayidir diyebileceğim aklımda kalan bir şey yok. Ama rüyamda sürekli olmayacak bir şeyi olmuş gibi görüyorum. Bilmem şimdilik beklemedeyim. Bakalım olacak mı?
Rahim bölgem de dolgunluk oluyordu benim belki regli olacam diye oldu pazartesi başladığımda ayrıştırırım. Çok şişlik varsa kimyonlu su içVücudum hep şiş. Sizde de oluyor mu kızlar? Diğer topikte okumustum biri şikayet etmişti şişlikten. Geçer di mi ?
Aaa sen medyum kesildin başımızaMuhtemelen arkadaşımın hamilelik haberini aldım aldığımın akşamı ya da ertesi gün akşam kürtaj olacağı düştü dün kürtaj oldu istese bekleyip düşmesini bekleyebilirdi ama o kürtajı tercih etti. Kendimle de bir görüm var bakalım.
Iste en büyük hatam dinlememek 3.tüp tedavim de olmayacaksa bir engelim olsun başlamak için gitmeyeyim diye dua ettim mersinden adanaya gidicem sel oldu yollar kapandı özellikle adanaya giden yol kapalıydı zorladım ve gittim olmadı ve 10bin tl zarara girdim en az en büyük hatam böyle durumlarda zorlamak .
Yakın zamanda mi gördün?
Rahim bölgem de dolgunluk oluyordu benim belki regli olacam diye oldu pazartesi başladığımda ayrıştırırım. Çok şişlik varsa kimyonlu su iç
Evet bu son başladığımdan sonra gördüm. Konuşmadığim bi arkadaşımla baristigimizi sohbet ettiğimizi gördüm. Kendisini görmüyorum bile.Yakın zamanda mi gördün?
Çay sevmediğim için genelde kimyonlu su içiyorum zaten. Ama bu ara bırakmıştım. Yine başlasam iyi olacak. Hatırlatma için teşekkürler ifinimRahim bölgem de dolgunluk oluyordu benim belki regli olacam diye oldu pazartesi başladığımda ayrıştırırım. Çok şişlik varsa kimyonlu su iç
Ayni anda indiriyorum benIkinci hareketi bitirirken baş ve ayağı aynı anda birlikte mi indiriyorsunuz? Videoda önce ayağı sonra başı indirdi. Yıllar sonra ben şok hangisi doğru
Aslında öncesinde de oluyordu bir dönem uzunca bir dönem sırt döndüm rüyalarıma ve hislerime tibetle tekrar canlanıyorsa demek. Uygulama sorunum var kalakalıyorum ama bakalım nasıl olacak bundan sonra.Aaa sen medyum kesildin başımıza
Şaka bir yana da bu cok özel bir şey sakın ciddiye almamazlık etme körelirsin yoksa...hissetiklerini uygula daima
Bilinç altın olabilir mi kalben ne hissediyorsun peki ?Evet bu son başladığımdan sonra gördüm. Konuşmadığim bi arkadaşımla baristigimizi sohbet ettiğimizi gördüm. Kendisini görmüyorum bile.