- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
- Konu Sahibi Kova hatunu
ha_mim sen hangi videoyu yapiyorsun su 10 saate genclendiren ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yapmadım onuKova hatunu 7.ci ayini yaptın mı peki ommmm seans ları
Cinsel perhiz olmadan etkisi oluyor mu sence ya da cinsel istekte artışYok yapmadım onu
6.bazen yaptım
Tabi cinsek perhiz yoktu ama
6.ayinin amacı cinsel zevki dısariya atmak yerine vucuda yaymak...bunun yarari butun egzersizlere bedel...seda dikerin duygu simyacısi diye bir kitabı var orda nasil yapilcağıni anlatiyor...cinsel hayatına rağmen bunu yapma olanağın var yanibbu cinsel perhiz bana biraz sacma geldiCinsel perhiz olmadan etkisi oluyor mu sence ya da cinsel istekte artış
7. Ayini yapmayı düşünüyorum zamanı gelince.
Peki mantra ve mantram ı deneyimledin mi
Aslında barışmak istiyorum. Güçlü biri bana kötülük yapıyor, aramız iyi olmadığı içinAslında öncesinde de oluyordu bir dönem uzunca bir dönem sırt döndüm rüyalarıma ve hislerime tibetle tekrar canlanıyorsa demek. Uygulama sorunum var kalakalıyorum ama bakalım nasıl olacak bundan sonra.
Bilinç altın olabilir mi kalben ne hissediyorsun peki ?
Rahip oldukları için mi cinsel perhiz vardı.6.ayinin amacı cinsel zevki dısariya atmak yerine vucuda yaymak...bunun yarari butun egzersizlere bedel...seda dikerin duygu simyacısi diye bir kitabı var orda nasil yapilcağıni anlatiyor...cinsel hayatına rağmen bunu yapma olanağın var yanibbu cinsel perhiz bana biraz sacma geldi
Tantra denen birsey de var sonucta
Tantra erotik yogaRahip oldukları için mi cinsel perhiz vardı.
Dediğin kitabı araştırayım bakalım . Bende yapmayı düşünüyorum açıkçası ama zamanla ekleyim diyorum sen ne dersin.
Tantrayi da araştıracam ne olduğunu bilmiyorum yeniyim daha
Hatun sen neler biliyorsun öyle tam ilgi alanımdan vurdun beniTantra erotik yoga
Amaç iste bosalmadan uzun sure erkegin de kadinin da zevk alması belirli bir enerji akışında...
kız buna ruhani bir erkek de lazımHatun sen neler biliyorsun öyle tam ilgi alanımdan vurdun beni
Çok geçmiş olsun schoner Allah korumuş. :/Tibetin 1. Kitabını bitirdim 6.ayini de öğrendim ama onda cinsel perhiz gerekiyormuş amannnn 5 ayin neyime yetmiyor dimi akşam evi süpürüp sildikten sonra 2. Kitaba başlıcam sonra gelsin ayin.zamanı.
Birde dün şöyle bir şey oldu.dolmuşa bindim ama inmek ve binmemek için bir sürü sebeb üretti beynim. Klima çalışmıyor in aa yok kapı açık ondan böyle arkaya otur klima altı serin serin gidersin yok hayır sıcak olacak in oturduğum yer serin tabi bunları düşünürken duraktan hareket etti 3 sn sonra kaza yaptık vee tüm cam üstüme devrildi allah korudu resmen gözüme yüzüme gelebilirdi camlar. Bir daha böyle ya da benzer bir duyguya kapılırsam ki hislerime güvenirim aktife alacam ve yapmam gerekeni yapacam sanırım benim gelişmem gereken nokta da bu
Tesekkur ederim hoş buldukKulis tiyatro sen de hoşgeldin canım :))
Is yerinden biri sanırım adeletsiz dünyaAslında barışmak istiyorum. Güçlü biri bana kötülük yapıyor, aramız iyi olmadığı için
Canım sonunda boşalma oluyor sonuçta Hem daha uzun sürecek erkeğin övündüğü durumlar söz konusu okumak uygulamak gerekli benim kafa rahat zaten olmuyor serbest takılabilirizkız buna ruhani bir erkek de lazım
Hangi irkek bosalmamayi kabul eder
Ama kendin uygulayabilirsin ilişki sirasinda dedigim o kitapta yaziyor yapilisi...ama biraz mesakkatli bir surec...evet bi iki denedim bende ama işte coluk cocuk olunca kafa kalmadi...belirli nefes alışverişleri falan var ...belirli yerlerde enerji akisini takip etmen lazim hic ugrasamadim
Sağol evet allah korudu resmenÇok geçmiş olsun schoner Allah korumuş. :/
Hayır olmuyor :)Canım sonunda boşalma oluyor sonuçta Hem daha uzun sürecek erkeğin övündüğü durumlar söz konusu okumak uygulamak gerekli benim kafa rahat zaten olmuyor serbest takılabiliriz
Sağol evet allah korudu resmen
Evet bayağı ince iş 5 ayini tam anlamı iel oturtayim da o eksik kalsın onu atlayıp 7.ci ayini yaparım mantra ve mantram ı da uygularsam daha ne olsun çocuk odasının düzenini de sağladım yarın iyice silip süpürdüm mü başlayabilirim balkonu da fransız balkon açarım perdeleri kapıyı ohh mis olurHayır olmuyor :)
O enerji komple vucuda dağılıyor...ama rahatsızlık da olmuyor ...dedim ya biraz ince iş :)
korkma korkma o 13 e geldıginde sıkı tut boğacaz
Bu callentics 10 yas gencles olanı ilk sayfada ki videolar mi? Gerci dur youtubedan bakam
Nasıl incelmiş yaaa 2 günde mi oldu o şoookkk bennn öyleyse
Tibetin 1. Kitabını bitirdim 6.ayini de öğrendim ama onda cinsel perhiz gerekiyormuş amannnn 5 ayin neyime yetmiyor dimi akşam evi süpürüp sildikten sonra 2. Kitaba başlıcam sonra gelsin ayin.zamanı.
Birde dün şöyle bir şey oldu.dolmuşa bindim ama inmek ve binmemek için bir sürü sebeb üretti beynim. Klima çalışmıyor in aa yok kapı açık ondan böyle arkaya otur klima altı serin serin gidersin yok hayır sıcak olacak in oturduğum yer serin tabi bunları düşünürken duraktan hareket etti 3 sn sonra kaza yaptık vee tüm cam üstüme devrildi allah korudu resmen gözüme yüzüme gelebilirdi camlar. Bir daha böyle ya da benzer bir duyguya kapılırsam ki hislerime güvenirim aktife alacam ve yapmam gerekeni yapacam sanırım benim gelişmem gereken nokta da bu
Vücudum hep şiş. Sizde de oluyor mu kızlar? Diğer topikte okumustum biri şikayet etmişti şişlikten. Geçer di mi ?
Göbeemm şis benim ozellikle alt gobek ve aksamları daha şiş oluyor sanki
O değilde oturacak yerlerime sivilce mi cikti pişık mi olddu nedir sünetli cocuk gibi yuruyorum 2 saatir
Ikinci hareketi bitirirken baş ve ayağı aynı anda birlikte mi indiriyorsunuz? Videoda önce ayağı sonra başı indirdi. Yıllar sonra ben şok hangisi doğru
ha_mim sen hangi videoyu yapiyorsun su 10 saate genclendiren ?
Canım sonunda boşalma oluyor sonuçta Hem daha uzun sürecek erkeğin övündüğü durumlar söz konusu okumak uygulamak gerekli benim kafa rahat zaten olmuyor serbest takılabiliriz
Sağol evet allah korudu resmen
Tibetin 1. Kitabını bitirdim 6.ayini de öğrendim ama onda cinsel perhiz gerekiyormuş amannnn 5 ayin neyime yetmiyor dimi akşam evi süpürüp sildikten sonra 2. Kitaba başlıcam sonra gelsin ayin.zamanı.