● Tibet Kızları ●

Gümaydın kızlar

Demin sandalyeden birden kalkinca kasiğima bir ağrı girdi anlatamam dik duramadım resmen söküyolardı sanki
Orda tadilat var anlaşılan :KK22:

Geçmiş olsun canım.inşallah tadilat bitmiştir:)

Bazen enerjim çok yükseliyor bazen de parmağımı kipirdatmaya halim olmuyor

Merhaba hoşgeldin
Bu bende hep oluyor.ortası yok hiç:işsiz:

Burdayim :))) ♡
Yazamiyorum bir kaç gündür ama takipteyim.. Hareketlere devam 9 tekrardaydım. Aksam 1 saat spor, yatmadan önce de tibet... herkese sağlıklı ve mutlu günler

En kıdemlimiz sensin şu an:)

Dün yapamadım callaneticsi misafir vardı 12 de gitti:duduk:2 günde bile farketmeye başlamıştı ara vermesem iyiydi

Gümaydın kızlar

Merhaba hoşgeldin

Dün yapamadım callaneticsi misafir vardı 12 de gitti:duduk:2 günde bile farketmeye başlamıştı ara vermesem iyiydi

Kulis tiyatro Kulis tiyatro biz seninle eski tibet topiğindede konuşmuşuz.nickin yabancı gelmemişti zaten:)kolların nasıl oldu.o zaman ağrıdığını belirtmiştin.alternatif sormuştun.rahat yapabiliyor musun?

Tamamdır kızlar :KK54: cenin şeklinde durmam gerektiğini bilmiyordum. Onu da yaptım ilk kez. En az yarım saat dinlenmek gerekiyor diye biliyordum ben ve yapamıyorum diye uzuluyordum. Neyse bu daha kolaymiş sevindim :KK200:

Kulis tiyatro Kulis tiyatro biz seninle eski tibet topiğindede konuşmuşuz.nickin yabancı gelmemişti zaten:)kolların nasıl oldu.o zaman ağrıdığını belirtmiştin.alternatif sormuştun.rahat yapabiliyor musun?
Ben de bakalım beni hatırlayan olacak mı diyordum mesajını gördüm :KK15: 4 de alternatif buldum ama 5 e bulamadım. Uzun süre ara verdim. 2 hafta oldu başlayalı. Henüz 5 de olduğum için kollarda sorun yok şimdilik. :KK73:

Tamamdır kızlar :KK54: cenin şeklinde durmam gerektiğini bilmiyordum. Onu da yaptım ilk kez. En az yarım saat dinlenmek gerekiyor diye biliyordum ben ve yapamıyorum diye uzuluyordum. Neyse bu daha kolaymiş sevindim :KK200:

Hareketlerden sonra yarım saat dinlenmek benim için lüks:)nerdeee sabah ev curcuna:)

Hépsinin orjinalini yapıyorum ağrım olmazsa aynen devam :21:

Olmaz canım inşallah.baktın zorlanıyorsun aynı sayıda 1 hafta daha kalabilirsin.

Beni de sayılar arttıkça 2.hareket zorlamaya başladı.karın kasları ne kadar zayıfsa artık.o ayaklar yerden ne zor kalkıyor:işsiz:3 de 5 de anlamadım ama 7 günümü gösterdi:ruh:
Tibet bize hangi kaslarımızın ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor.bende kendimi güçlü kuvvetli sanırdım.resmen tırtmışım:63::KK70:

Gümaydın kızlar

Merhaba hoşgeldin

Callaneticsi ne ?

Günaydın kızlarrr...
Bende yarım saat dinlenemiyorum ama 3-5 dk uzanmaya calisiyorum...
Kulis tiyatro Kulis tiyatro basladigin tarihi hatirliyorsan listeye alayim :)
Hemde en tepesine:KK70:
Cansınnnnn en tepeye çıkaran Başkanımız var kızlar çok sansliyiz :KK71:hatırlıyorum tabi bu pazartesi değil önceki pazartesi :KK24: ben hep pazartesileri başlarım çünkü :KK28:

Videolarına bakayım dedim çok sıkıcı görünüyor işe yaradı mı sende

Bu aktivite hergün düzenli bir şekilde yapıldığı takdirde tek seansı 7 saatlik klasik bir jimnastik antrenmanına veya 24 saatlik bir aerobik dans dersine eş değer oluyor

Egzersiz, güç, dayaniklilik ve esnekligi artirir. Callanetics ise bunlara ek olarak su 9 konuda yarar saglar:

* koordinasyon
* denge
* vücudunuzun farkina varma
* vücut kontrolü
* disiplin
* hiz
* fiziksel ve zihinsel rahatlama

Ben daha 2 gün yaptım ama ilk gümden itibaren rahatlama ve sıkılaşma hissediliyor.düzenli yaparsam ölçü aldım öncesi sonrası paylaşırım canım

X