- 7 Eylül 2018
- 529
- 1.596
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #7.201
Geldim inşallah uzun sürer kararımTeşekkür ederimm okumaya başlayayım bakayım belki bi kipirdanma olur şimdiden cardiogod gel bebeğim Tibete başlıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim inşallah uzun sürer kararımTeşekkür ederimm okumaya başlayayım bakayım belki bi kipirdanma olur şimdiden cardiogod gel bebeğim Tibete başlıyoruz
Sabah olunca "ben baktım Tibet çok saçma bir şey" demeyelim plsGeldim inşallah uzun sürer kararım
Anlaşılan öyle demişsinizSabah olunca "ben baktım Tibet çok saçma bir şey" demeyelim pls
Uzun zamandır kimseden ses yokEn başlarda ki yazılarınızı okudum gece 2018 de baslamışsınız öyle keyif aldım ki okurken tanıyor gibi oldum hepinizi gucciyi merak ettim ne yaptı acaba erkek arkadaşıyla oralara kadar okuyabildim en son ben de bir aslan kadınıyım, kova hatunu başlarda çok güzel bilgi vermişsin detayına kadar nasıl yapılacağı konusunda en geç yarın başlıyorum
Hoşbuldum peki bugüne kadar hissettiğin en belirgin sana kattığı şeyler nelerdir ? Ben çok duydum ve birazda meraklıyımdır bu tür şeylere , kendime bir şeyler katacak etkinlikler , bilgiler edinmeyi seviyorum .. yarın başlamayı düşünüyorum öğleden sonra , ha bu arada ilk etaplar kalabalık başlamışsınız ama sonra pek geri dönüşlere , etkisini yorumlamalara rastlamadım ,belki ileriki sayfalardaydı ama ben görmedim neler olduUzun zamandır kimseden ses yok
Ben her zaman ki gibi yapip bırakıp tekrar başlıyorum falan 2015'ten beri böyle
Başlarsan haber ver bu sefer senle başlayayım listeye de alayım
Hosgeldin bu arada
Kesinlikle esneklik...esnekliği baki oldu desem yeridir ve adı üstünde gençlikHoşbuldum peki bugüne kadar hissettiğin en belirgin sana kattığı şeyler nelerdir ? Ben çok duydum ve birazda meraklıyımdır bu tür şeylere , kendime bir şeyler katacak etkinlikler , bilgiler edinmeyi seviyorum .. yarın başlamayı düşünüyorum öğleden sonra , ha bu arada ilk etaplar kalabalık başlamışsınız ama sonra pek geri dönüşlere , etkisini yorumlamalara rastlamadım ,belki ileriki sayfalardaydı ama ben görmedim neler oldu
Kesinlikle esneklik...esnekliği baki oldu desem yeridir ve adı üstünde gençlik
Evet düzenli yapmiyorum ara vere vere yeniden başlıyorum falan,cok ciddi aralar sadece 2 kere vermiştim onun haricinde öyle yada böyle bir şekilde hep yaptım ama az ama çok...fakat o gençlik olayı kesinlikle oluyor enerjisel boyutta.
kimse yaşımı tahimin etmez ama dediğim gibi 7 senedir bu hep var hayatımda bir şekilde.
Geri dönüşleri güzel olan da oldu yaptığı süre boyunca,dönüş yapmayanlar da oldu
Tibet her ne kadar cok kolay bir takım egzersizler gibi görünsede arınma ve yenilenme üzerinde bir çeşit hareketler illaki zorluyor. Ama ben asla tamamen bırakmadım
Azminizden dolayı tebrik ediyorum bir şekilde hep yapmışsınız ben de kendimde neler gözlemleyeceğimi merak ediyorumKesinlikle esneklik...esnekliği baki oldu desem yeridir ve adı üstünde gençlik
Evet düzenli yapmiyorum ara vere vere yeniden başlıyorum falan,cok ciddi aralar sadece 2 kere vermiştim onun haricinde öyle yada böyle bir şekilde hep yaptım ama az ama çok...fakat o gençlik olayı kesinlikle oluyor enerjisel boyutta.
kimse yaşımı tahimin etmez ama dediğim gibi 7 senedir bu hep var hayatımda bir şekilde.
Geri dönüşleri güzel olan da oldu yaptığı süre boyunca,dönüş yapmayanlar da oldu
Tibet her ne kadar cok kolay bir takım egzersizler gibi görünsede arınma ve yenilenme üzerinde bir çeşit hareketler illaki zorluyor. Ama ben asla tamamen bırakmadım
Olabilir..kaçıncı tekrardasın?selamlar tibet egzersizini 7 sene önce keşfedip ara ara yapıp bırakmaktayım. İlk yaptıgım zamanlarda etkileri cok hissedebiliyordum şuan tam öyle değil. İlk yaptıgımda aşırı bir enerji olmuştu sabah 6 da kendiliğinden uyanıyordum falan. Şimdi yine başladım bugün 7 ye geçeçcğim. Bilgisayar mühendisi olduğumdan ötürü çok çok sırt ağrım vardı ilk olarak onu geçirdiğini hissediyorum ama tibetten mi bilmiyorum aşırı bi uyku hali oldu bende.Sabah 11 de kalktım mesela 2 gibi yine uyudum bu etkiyi hisseden varmıydı kendinde?
Ama o gün benim doğum günüm
BenimdeeeAma o gün benim doğum günüm
Pasta yemem lazım