● Tibet Kızları ●

tamda bunu yazmak icin actim. evet dun gectim 5 tekrara beni de sanki 5 zorlayacak gibi bakalim. belki 5 i uzatirim. simdilik bi degisiklik yok belirgin. nefesim acildi sanki. onceki yaptiklarimda bas agrisi idrarda koku falan olmuştu. meraktayim bakalim. daha cok erken ☺

Mutlu günler dilerim herkese
Ben çok şükür evime yerleştim, düzene oturttum biraz ve3 tekrarla bu sabah başladım tekrar Tibet'e. 9 tekrarda bırakmıştım öncekini taşınma telaşından ötürü😢
Neyse bu sefer gidicem inşallah 21e kadar bir sıkıntı olmazsa💪

Ya arkadaşlar ben çok korkuyorum. 1 ay öncesine kadar Tibet hareketlerine başlamıştım ama Bi baktım vaktinden önce adet oldum. O sıra panikledim bıraktım. Sonra aradan 10 gün geçmeden tekrar oldum. Şimdide tekrar. Neden adetleri sıklaştı. Adet döngüm çok karıştı. Hep düzenliydi. Varmı böyle bişey yaşayan 🤯😵🤢

Cinsel istek artması da ondanmıymış anaa rüyalarımı zaten biliyosunuz benim öfke ve sinir artık aldı başını gidiyor yani birde ben bu ay 2 kere regl oldum 12 gün arayla :KK43:
gucci sana bişey sorucam. bende tibet hareketlerine başladım 1-2 ay falan olacak. sonra bende senin gibi ayda 10 gün arayla regl oldum. şimdi biraz tedirginim. senin sonra noldu, düzeldimi, hareketleri bıraktın mı? bilgi verirsen sevinirim

benim bildigim kadinlarda mutlaka adetlerle ilgili bi degisiklik illaki oluyor. bence devam et duzene girecektir. belki hormanlari al asagi edip yerine oturtacaktir. benimde reglime az birsey kaldi bakalim neler olacak yazarim mutlaka buradan.

benim bildigim kadinlarda mutlaka adetlerle ilgili bi degisiklik illaki oluyor. bence devam et duzene girecektir. belki hormanlari al asagi edip yerine oturtacaktir. benimde reglime az birsey kaldi bakalim neler olacak yazarim mutlaka buradan.
korona döneminde başladığımda olmamaya başladı. sonrada işte üstüste olmaya. hayır korkuyorum. internete bakıyorum üstüste adet görme deyince erken menopozdan tut kistler daha kötüleri herşey yazıyor :KK43: 1 ay oldu bıraktım. hala kanamalar devam ediyor. bu ay hiç temizlenmedim nerdeyse 5 gün temiz sonra yine kanama öyle

gucci sana bişey sorucam. bende tibet hareketlerine başladım 1-2 ay falan olacak. sonra bende senin gibi ayda 10 gün arayla regl oldum. şimdi biraz tedirginim. senin sonra noldu, düzeldimi, hareketleri bıraktın mı? bilgi verirsen sevinirim
[/QUOTE

Evet düzeldi sonradan benim ama bu aralar pek yapamıyorum pandemi beni kötü vurdu evden çalışıyorum iyice hamladım spora da gitmedim tekrar başlıycam inşallah

Mutlu günler dilerim herkese
Ben çok şükür evime yerleştim, düzene oturttum biraz ve3 tekrarla bu sabah başladım tekrar Tibet'e. 9 tekrarda bırakmıştım öncekini taşınma telaşından ötürü😢
Neyse bu sefer gidicem inşallah 21e kadar bir sıkıntı olmazsa💪
Aliyorum listeye 💃

Ya arkadaşlar ben çok korkuyorum. 1 ay öncesine kadar Tibet hareketlerine başlamıştım ama Bi baktım vaktinden önce adet oldum. O sıra panikledim bıraktım. Sonra aradan 10 gün geçmeden tekrar oldum. Şimdide tekrar. Neden adetleri sıklaştı. Adet döngüm çok karıştı. Hep düzenliydi. Varmı böyle bişey yaşayan 🤯😵🤢
Muhtemelen birşeyleri duzenlemeyi çalışıyordu yada sana sinyal veriyordu
Doktora gorunseydin keşke

anladim endiseni. ama pek cok kadin yasiyor sanirim duzensizligi sonra duzene giriyor hersey cogunda. bende okudugum yerli yabanci sitleerden biliyorum

Kızlar söylemeden edemeyeceğim ama bu karın kasları mükemmel görünmeye başladı :KK37:
Baklava şeklinde degil ama aşagı dogru inen üç çizgi halinde baya baya kendini belli etmeye başladı :))

kizlar nasil gidiyor sizin. bende durumlar iyi. 7 tekrarda daha iyi gidecegini hissetmistim nitekim oylede oluyor. tek farkettigim enerji artışı. diger yandan acayip bi agresivite var bisey deseler de tirmalasam moodundayim. adet öncesi donemdeyim. umarim tek sebeb budur. yoksa ben bile bana dayanamiyooomm .😀

Merhabalar ben de buradan gordum ve başladım :KK3:.
Yalniz inanilmaz mide bulantisi ve bazen karin agrisi oluyor normal mi acaba ?

X