● Tibet Kızları ●

tibeti yapmayi gerçekten unutuyorum bırakmak degil de aklıma gelmiyor ne yapicam bu sekil ya . yapıyorum 1 hafta sonra ertesi gun unutuyorum
ama gerçekten baslamak istiyorum artik
Üzülme ya...ben ki yıllardır yapiyorum istikrar sagladigim nadirdir yani...başla baştan bisey olmaz
Istikrarda F FfeRriDde gibi olalım

hahahh inşallah görürüz o günleri ayy benm saçlarıma cildime iyi gelse biraz da sıkılaştırsa sabah akşam dua ederm tibet amcaya :
Eger düzenli yaparsan hepsine iyi gelir hem de süreci beraber gözlemlemiş oluruz birbirimize destek olarak. Önemli olan zaten sabırla devam etmek

Kizlar her gün aynı saatte yapmak gibi bir zorunluluk var mı? Sırf o yüzden başlamıyorum baslicam yoksa
Birebir aynı saatte zorunluluk degil de mesela ben gece vakitleri yapıyorum bazen 11 bazen 12 veya 1 gibi falan yapıyorum. Yoksa birebir aynı saatte yapamam. En azından alışma aşamasında bence benim gibi yaparsın sonra düzenin oturdua sorun olmaz. Kızlar bence başlayın benim vucudumda baya degişim başladı. Yani görünüş olarak baya güzelleşmeye ve daha da sıkılaşmaya başladı ki baya da yiyorum.

Bu sefer devamlı olur insallash baslicam ben canım. Ne gibi değişimler taş oldun yani he

Senin yapalı baya oldu dimi kaç aydır devam ediyorsun. Uzun vadede sonuçlar harika demek

Senin yapalı baya oldu dimi kaç aydır devam ediyorsun. Uzun vadede sonuçlar harika demek
Evet uzun vadede gittikçe daha da güzelleşiyor. Eskiden sırtımdaki kemik Biraz daha dışarıdaydı mesela o şu an normal insanlarda nasıl oluyorsa o hale dönmeye başladı insanın sırtı bile güzelleşiyor yahu vucudun eskiye nazaran baya sıkı, esnek, kolların güçlü falan. Belin baya inceliyor kıvrımlı belli oluyor. Popoyu baya kaldırıyor.. Saç dökülmesini durduruyor. Gözlerim baya iyi görmeye başladı falan yani bende harika ya etkileri çok seviyorum bu Tibeti

Bu gece basliyorum

Merhaba arkadaşlar, siteye üye olalı fazla olmadı. Bu topuğu tesadüfen gördüm. Ben 5 Tibet ayıbını yaklaşık 8 yıldır yapıyorum. Etkileri hakkında baya bir bilgim var yani. Aralarda 1 -2 haftalık, 1-2 günlük yapmadığım oldu, bir de hamilelik döneminde son 3-4 ay yapmadım.İlk başladığım zaman ilk 2-3 ay içinde net etkisini gördüm. O sıralarda biraz da sıkı çalışıyordum işyerinde.Kilo verdim, vücudum oldukça fit oldu, ellerim bile gençeşti. Enerjim arttı. Ancak ben saçlarımın beyazları için başlamıştım, 8 yılda beyazlarıma hiç ama hiç fayda etmedi, saç dökülmesi de her zaman vardı ve hala da var. Yani saçlarım dışında çok faydasını gördüm. Ayrıca şu anda kesinlikle doğum yapmış olmama rağmen vücudum genç kız gibi, yüzüm değil ama. Faydasını görürsünüz illa ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…