-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.821
Geçen haftadan beri youtube da baya tanınmış bir salsa dansçısını izleyip duruyorum taktım adama rüyalarıma girdi o derece dün de faceden bulup yazdım sabahtan beri onla konuşuyorum bu libido yükselmesi beni fena etkiledi artık tibetten mi evlilik paniğimi bilemiyorum ay çok tatlı ama yaSchonerDuft sen facemde varsın görürsen şaşırma yane Erick adı yıkılıyorrr
Birlikte izledik ilk zaten videosunu benimki de tango yapıyor yılladır sonradan sürekli izlediğimide biliyor salsa öğrenmiştim daha önce yine merak sardım sanıyor ama ben adama kitlenip kalıyorum dayanamadım faceden bulup yazdım corona olmasa gelirdim Türkiyeye dedi :) çok tatlı ya bir kere aşırı hissederek dans ediyor adam tamamen sanatına hayranım
seninki duymasın kız
Zaten masallahin var birincilik konusundaHoşgeldinKova hatunu ben şu an 17 tekrarın içindeyim. Hafta içine inşallah perşembe gibi falan 19 tekrara geçicem
Hahahhahh birinciliği götürüyorum
Hoşgeldin beklerim her zamanMerhabalar. 11 tekrara kadar çıkınca nedense birden bıraktım.Bakalım yeniden başlar mıyım? Sizi takip edeyim, enerji olur belki.
nerelerdesin sen kara batak gibi oldun :) bende başlarım belki direk 5 tekrara geçerim muhtemelenHatunlar hellooo nabiyonus
Bende başladım bugün hadi guncelleyecem yaziverin tekrarlari...etkiler ne alemde
ne zaman başladınben en başa döndüm
daha baslamadimne zaman başladın
nsıl unutursun bnde başlayacam bakalım dün 1 saatten fazla yürüdüm çok yorgun olduğum için ypamadım. bugün belki yaparımdaha baslamadimyapmayı unutuyorumhep
canimnsen süpersin vallaKızlar 19 tekrara geçtim az önce
Ya hareketleri yaparken ne kadar konsantre olursam o kadar iyi oldugunu fark ettim. Mesela bazen TV izlerken ya da kafamda birçok düşünce ile yaptıgım zaman acaip zor geliyor. Ama hepsinden arınıp sadece hareketlere odaklanırsam severek yapıyorum. Onun dışında kurallara uyuyorum. Burundan nefes alıp burundan veriyorum. Hareketler bitince bir süre sırt üstü yatarak dinleniyorum.canimnsen süpersin valla
peki hareketleri yaparken dikkat etmemiz gereken bir teknik vs bisey varmi
tamamdir bende dikkat edicem cok sagol canimYa hareketleri yaparken ne kadar konsantre olursam o kadar iyi oldugunu fark ettim. Mesela bazen TV izlerken ya da kafamda birçok düşünce ile yaptıgım zaman acaip zor geliyor. Ama hepsinden arınıp sadece hareketlere odaklanırsam severek yapıyorum. Onun dışında kurallara uyuyorum. Burundan nefes alıp burundan veriyorum. Hareketler bitince bir süre sırt üstü yatarak dinleniyorum.