-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.621
Üyeliğimi açtırmak istedim abi açılmadı bende uğraşmadım yenisini açtım
atmıştım abi :) teşekkür ederim :): )))) sms attın mı ?
fce e bende pek girmiyorum ancak kardeşim görüntülü ararsa o zaman açmış oluyorum .kız noldu üyeliğni mi iptal ettirdin ben face filan da kullanmıyorum artık kapattım komple ondan nsenden haberim yok arada buraya yazıyorum ama canım daha iyiyim dün spora başladım yeni spor ayakkabı almıştım çorapsız Allah ne verdiyse topuklar gitti resmen bugün gidemiycem galiba yadün akşam da elimi tost makinesinde yaktım sakarlıkta leveli baya bi yükselttim yani heryerim yara bere içinde sen nasılsın yoktun bayadır ?
Bu iz nasıl geçcek ya hametol sürüyorum sürekli inşallah geçerfce e bende pek girmiyorum ancak kardeşim görüntülü ararsa o zaman açmış oluyorum .
dolunay dönemi dilkkat etmek gerek .
kova da girmiyor sanırım bayağıdır
aa büyükmüş nasıl başardın gucci böyle .Bu iz nasıl geçcek ya hametol sürüyorum sürekli inşallah geçerkovahatunu cevapsız bırakmazdı buraları özelden ulaşma imkanı olan var mı ? merak ettim kızı
tost makinasının arasında kaldı nasıl becerdiğim hakkında valla benim de fikrim yokaa büyükmüş nasıl başardın gucci böyle .
kimsede yok sanırım özeli hatunun
Allah şifalar versin. Çok üzüldüm. Vucut yapın iz bırakmayacak şekildeyse ve kremlerle iz kalmaz diye düşünüyorum ama.Bu iz nasıl geçcek ya hametol sürüyorum sürekli inşallah geçerkovahatunu cevapsız bırakmazdı buraları özelden ulaşma imkanı olan var mı ? merak ettim kızı
Ne kadardır yok ki ?tost makinasının arasında kaldı nasıl becerdiğim hakkında valla benim de fikrim yokbu kadar uzun yazmamazlık etmezdi bildirimlere cevap yazardı mutlaka iyidir inşallah
sorma ya nolcek bu halimiz bizim senleKova hatunu benim sayi 21 oldu canim..
ne var ne yok kizlar..bi banlaniyorum gelince bir suru birsey olmus.gucci banlanmissin yine : (
Haha hosgeldin kuzum nerelerdesinsorma ya nolcek bu halimiz bizim senle
Ooo kimler gelmis
he valla koyver gitsin ya :))))
Yok kız hayat meskaleleri isteevet ya nerdeydinKova hatunu merak ettik özelden de bilen eden yok bişey oldu sandım valla