- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.641
Simdi burdasin yahe valla koyver gitsin ya :))))
Daha iyi cnm şu hametol çok iyimiş ya yüzüme de sürüyorum sivilce izlerime de iyi geldiYok kız hayat meskaleleri iste
Gecmis olsun sanada elin nasil oldu
Sende cnm nazar değmesin inşallah bakalım nereye kadar burdayız :)Simdi burdasin ya
Ben gittim geldim sen gitmişin yok bizden adam olmaz vallahi yaSimdi burdasin ya
iyi canım valla seni bekliyodum başlamak için baktım yoksun başlamadım ben deOoo kimler gelmis
Hosgeldin ,var tabi yerin her zaman
Nasil gidiyor?
burası da bi ıssızlaştı ama hayırlısı yüz yogası yapıyom benMerhaba diğer başlıkta hiç hareket görmeyince herkes bırakmış sandım. Meğer burada toplamışsınız. Motivasyon başlasiiiiiinnnnnnn
nasılsın canım :)burası da bi ıssızlaştı ama hayırlısı yüz yogası yapıyom ben
nasılsın canım :)
yüz yogasını nasıl yapyon
bende geçen başlasam dedim .kızlar buralar baya sessiz hayırdır tibet yapan yok mu artık ?
bende geçen başlasam dedim .
nasılsın bakalım
iyiyim bende canım .İyi canım sen nasılsın ? sesi çıkmıyo kimsenin
İyidir inşallah yaiyiyim bende canım .
evet hatun yok orta da girmiyor sanırım
Ya kova burcu lanetimi yaşıyoruz nedir ben de 2020 ye bi tuhaf girdim hayır olsun inşallah yardımcı olabileceğimiz bişey olursa yaz mutlaka cnmKızlar nabersiniz...
Ben eh işte...biraz saçma şeyler yasiyorum
Yani oyle ki bir teşhisim yok...
Biraz daha toparlanayim donucem insallah
Öpüyorum hepinizi
Hayırdır canım neyin varKızlar nabersiniz...
Ben eh işte...biraz saçma şeyler yasiyorum
Yani oyle ki bir teşhisim yok...
Biraz daha toparlanayim donucem insallah
Öpüyorum hepinizi
Ben başlıyorum bırakıyorum başlıyorum bırakıyorum çok bezgin bekir modundayım ya bu spor olayı beni bitirdi bağımlı gibi oldum ara vereyim diyorum yok kendimi salonda buluyorum öğlen aşırı terledim duş aldım şimdi uyku modundayım montumla oturuyorum ofiste ıslak kafa geldiğim için üşüyomKızlar slm nabersiniz
Ben bugun başladım tibete yeniden...
Etkilerini o kadar cok merak ediyorum ki bu sefer...
Siz nerdesiniz? Var mı baslamak isteyen