- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.321
ya istemsiz yine beraber mi karar aldıkAy hadi inşallah özledim seni buralarda görmeye :) sabah basladim ben :)
Gözüm bi yerden ısırıyor ama bilemedimKızlar bu Elf Küpe modeli Türkiye de nerd ebulurum ya internetten de biliyosanız olur yurt dışından sipariş vermeden önce burdan bulursam daha iyi olur
Gözüm bi yerden ısırıyor ama bilemedim
Kiz kulaklari cok sey gosterir bu....biraz tuhaf gibi...
Ben de bu ara bacak zincirine taktim alacam bitane ☺
Iyi 5 teyim her zaman ki gibiSorma ya, durum tespiti yaptigim halde banlanivermisim.
Ben biraz ara verdim Tibet'e. Spora basladim, bir sure sonra ruhen hazir hissettigimde tekrar baslayacagim. Kalbim sizinle...
Senin nasil gidiyor? ☺
BeklerimSana yetisirim bak.
Kiz ogretileri abartma 1 2 birayla al ogretiniNaptınız kızlar nasılsınız içki komasına girecem sanırım içmekten tibete başlayamıyorum acaba bu da bir öğretimi ne derseniz.
Kova hatunu devam mı tamam mı ?
gucci sen nasılsın görüşemiyoruz bayagidir
Niye iciyorsun kuzu yaa: (Naptınız kızlar nasılsınız içki komasına girecem sanırım içmekten tibete başlayamıyorum acaba bu da bir öğretimi ne derseniz.
Kova hatunu devam mı tamam mı ?
gucci sen nasılsın görüşemiyoruz bayagidir
Biradan aslan sütüne terfi ettimKiz ogretileri abartma 1 2 birayla al ogretini
Ben devam tabiki,hadi sende gel
arada içerim kuzum kararında ..Niye iciyorsun kuzu yaa: (
Bu havalarda gunes altinda icmeyin diyolar kuzu, olum tehlikesi bile oluyomus aman dikkat.Biradan aslan sütüne terfi ettim
dün finaldi artık içmem uzun süre ya akşam başlarım sabah başlaycaktım vazgeçtim olmadı en kötüsü yarın sabaha başlarım sabah daha dinç oluyorum
arada içerim kuzum kararında ..
yok kuzum öyle sık içmiyorum zaten serinlikte içtiğim klima sağolsun dün finaldi zatenBu havalarda gunes altinda icmeyin diyolar kuzu, olum tehlikesi bile oluyomus aman dikkat.
Olsun kız gelirsin yine 21'e hem bu sefer belki hissedersin biseyler...Kova hatunu bacim yaz 3 tekrar yarin 5 e gecicem : ( nefsime yenik dustum yogundum ve 21 i devam ettiremedim
Dört gözlen bekliyorum seniBiradan aslan sütüne terfi ettim
dün finaldi artık içmem uzun süre ya akşam başlarım sabah başlaycaktım vazgeçtim olmadı en kötüsü yarın sabaha başlarım sabah daha dinç oluyorum
arada içerim kuzum kararında ..