- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.301
Bendeee ☺
Canlarim ozledim sizleri
Squat o zaman tek çarenCanlarim ozledim sizleribenim tempo yogun.Onca zaman yattik yattik simdide yatacak yer arıyorum uykuya hasretim Instagrami bile kapattim bi süre sinav ders kosusturma anca.Tibete yine 11 e gelmiştim ki yine 3 e döndüm 5 teyim simdi kilo verdim bi yandan ama kalçayı diklestirmem lazim kuculdu biraz kalcam.
Başladım squata bakalim etkisineSquat o zaman tek çaren
Sicaklar da geldi valla parmagimi kiprdatasim yok
Ay hadi inşallah özledim seni buralarda görmeye :) sabah basladim ben :)Günaydın kızlar nasılsınız.
Pazartesi günü yoga matı aldım reglim bitince bende başlıyorum . Sabahları tibet akşamları hatha yogayaKova hatunu sen ara vermiştin başlamayı düşünüyor musun
hiç bişe yapmak istemiyomAy hadi inşallah özledim seni buralarda görmeye :) sabah basladim ben :)
Bendehiç bişe yapmak istemiyom
2 haftadır yapmıyorum fırsatım yok çünkü annem memleketine gitti erkek kardeşim beni delirtiyor hergün temizleyip sabah işe geliyorum akşam gidiyorum ahıra dönmüş ev işler zaten yoğun annemden nefret ediyorum kendi keyfi için pislik oğlunu başıma bıraktı gitti ve yaz sonuna kadar gelmicekmiş evi yakıcam o salakla birlikte görür oBendeama bisey de yapmamak istemiyorum
Biraktin mi sende tibeti yoksam
Oyyyy kolay gelsin sabır diliyorum2 haftadır yapmıyorum fırsatım yok çünkü annem memleketine gitti erkek kardeşim beni delirtiyor hergün temizleyip sabah işe geliyorum akşam gidiyorum ahıra dönmüş ev işler zaten yoğun annemden nefret ediyorum kendi keyfi için pislik oğlunu başıma bıraktı gitti ve yaz sonuna kadar gelmicekmiş evi yakıcam o salakla birlikte görür o
Ay inanamıyorum ya bi ara abim de öyle yapıyordu deli oluyordum2 haftadır yapmıyorum fırsatım yok çünkü annem memleketine gitti erkek kardeşim beni delirtiyor hergün temizleyip sabah işe geliyorum akşam gidiyorum ahıra dönmüş ev işler zaten yoğun annemden nefret ediyorum kendi keyfi için pislik oğlunu başıma bıraktı gitti ve yaz sonuna kadar gelmicekmiş evi yakıcam o salakla birlikte görür o
Ay inanamıyorum ya bi ara abim de öyle yapıyordu deli oluyordum
Bu arada ben 21 tekrarda devamKova hatunu
hiç sabredemiycem ya hem de hiç yıllık izne çıkmak için dua ediyorum alıp başımı gidicem bi yereOyyyy kolay gelsin sabır diliyorum
Allah kolaylık versin ya. Hiç böyle yedigini toplayan, yıkayan temizleyen bi erkek görmedim daha gerçi hastayken falan abim temizler ama temizlemese daha iyi gibiAbi olsa yine büyüktür derdim katlanırdım abla olduğum halde evde bunun kölesi olmak zorundayım sırf kadınım diye herşeyi ben yapmak zorundayım hayır bişey yapmasını beklemiyorum ama topladığımı dağıtmasın ya kendine çok titiz beyfendi ama kulak çubuklarını lavaboya bırakmış mutfak masası ekmek kırıntısı dolu bişey sürülmüş ketçap galiba o nasıl bi ketçapsa neyle sildiysem muşamma örtüden çıkmadı yiyo içiyo öyle bırakıyor hergün bu cehennem sıcağında ütü bekliyor benden kot pantolonlarının bile ütülenmesini istiyor Allah yarattı demiycem boğcam ben cinnet geçircem
Allah kolaylık versin ya. Hiç böyle yedigini toplayan, yıkayan temizleyen bi erkek görmedim daha gerçi hastayken falan abim temizler ama temizlemese daha iyi gibiEtrafta gördüklerim genel itibariyle kadınlara güvenip dagıtan tipler. Hayır temizlemesen ev evlikten çıkacak, bir de insanın içi rahat etmiyor. Aynen izin mizin artık ne olursa arkana bakmadan kaç ordan