- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.281
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hihi☺caktirma bende oyle yapcam yarin
Hihi☺caktirma bende oyle yapcam yarin
gucci nerdesin kuzuu, ozledim seni
Uzuldum umarim en kisa zamanda feraha erersinizcnm işler yoğun ve karışık bizim genel müdürümüz değişti akibetimiz belli değil moralimde bozuk bekliyoruz bakalım hayırlısı Allahtan artık
İnşallah cnm bugün geldim işe valla ben yine hayırlısı inşallah herkes içinUzuldum umarim en kisa zamanda feraha erersiniz
Foto isterimGünaydın kızlar saçlarımı kulak altına kadar arka kısa önlere doğru uzun şekilde küt model kestirdim pişman değilim :) dünya varmış be
Saçım fönsüz topladım yarın atıcam resim mutlaka mesajdan :)Foto isterim
Ok canim...eee napiyorsun haftalardir sesin cikmadi :)Saçım fönsüz topladım yarın atıcam resim mutlaka mesajdan :)
Ok canim...eee napiyorsun haftalardir sesin cikmadi :)
Sihhatler olsun erkekler tras sonrasi der ya boyle sana cok yakismistir eminimgule oynaya uzat balimGünaydın kızlar saçlarımı kulak altına kadar arka kısa önlere doğru uzun şekilde küt model kestirdim pişman değilim :) dünya varmış be
Sihhatler olsun erkekler tras sonrasi der ya boyle sana cok yakismistir eminimgule oynaya uzat balim❤
Beyaz ve siyah giyme bence ...genel olarak istemiyorlar bu renkleri :) illa bi densiz konusur arkandan,arkadaşın rahatsız olmasa bileKızlar bu cumartesi bankadan arkadaşımın düğünü var bi elbise giycem de rengi beyaz bilemedim giysem mi diye
Beyazı biliyodum da siyahı ilk kez duydum ya benim ya beyaz ya siyah olur herşeyim diğer renkleri pek sevmiyorum en kötü gri füme olabilirBeyaz ve siyah giyme bence ...genel olarak istemiyorlar bu renkleri :) illa bi densiz konusur arkandan,arkadaşın rahatsız olmasa bile